Ozy Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 (edited) http://www.4kotaca.net/HR/vijesti/cajozna.htm :thumbsup: Edited December 11, 2009 by Ozy Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Procitaj komentar na njegov odgovor na TDi-u koji tesko pali i sve ce ti biti jasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 lol na kompresiju :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
meshin Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Daj nek netko složi ono pitanje do neba .. npr. Dominik ili sl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 nek netko pita jel stane u Lupa dva V6 motora :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 lol na kompresiju :rofl: procitaj jos malo.. to mu je odgovor na sve nevalja vam kompresija, napravite generalku ... hej u biti koristan savjet :lol: lol: lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MT Polo Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Daj nek netko složi ono pitanje do neba .. npr. Dominik ili sl. taman htjeo ja napisat ajde ekipa neko jebeno pitanje da vidimo kako se cajo snalazi:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
vr6girl Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 baš čovjek ulijeva povjerenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 pitajte di ima kompresije za kupit najpovoljnije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 ko je inače Cajo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
a112 Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Treba pitat ima li gdje za kupit manja turbo rupa i od kojeg proizvođača je najbolja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kas Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Cajo je dečko koji inče vozi auto slalom u Škodi Feliciji 1.8 turbo koju je sam napravio i odlično se kuži u mehaniku. Također, član je tehničke komisije u na CDC-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marina Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Jel to ko onaj dr.Marušić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 E ja sam čitao to par puta i mislim da bi neka kuharica iz Sheratonna imala slične odgovore. Turbina nevalja, provjerit bosch pumpu. Grijači nisu ispravni. Jebote odgovora. Mislim općenito koji idioti uopće pitaju tak glupa pitanja i očekuju dijagnostiku preko interneta mi nisu jasni. Ok ako probaš riješit na 5 načina pa ti ništa ne uspije i onda ideš potražit možda riješenje problema na internetu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvoracek Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Al meni je ovaj jako poznat... neznam dal je iz gorice, al mislim da sam se upznao s njim negdje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonio Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Ovo prvo sa Toledom mi je najzanimljivije :dance3vs1::dance3vs1::dance3vs1: zašto mi auto dimi crno u full gasu??? gospodine, zato jer ste kupili prečipani auto a da niste toga ni svjesni bili :drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cajo Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 wtf topic :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 Možete li mi navesti nekoliko tipičnih boljki Fiat Punta 1.1 prve generacije? Planiram kupiti automobil iz 1997. koji je vrlo povoljan, pa me zanima na što trebam posebno obratiti pažnju. boljka mu je to kae proizveden Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 Možete li mi navesti nekoliko tipičnih boljki Fiat Punta 1.1 prve generacije? Planiram kupiti automobil iz 1997. koji je vrlo povoljan, pa me zanima na što trebam posebno obratiti pažnju. boljka mu je to kae proizveden 'sus mater budalo umro sam od smijeha :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBIG Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 Možete li mi navesti nekoliko tipičnih boljki Fiat Punta 1.1 prve generacije? Planiram kupiti automobil iz 1997. koji je vrlo povoljan, pa me zanima na što trebam posebno obratiti pažnju. boljka mu je to kae proizveden da , to im je mana te godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 vozio je prije slalom sa yugom 1.8 gti motor od golfa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jambo Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 Dr. Zeljko Marusic wannabe...... Sve probleme rijesava Autoservis Pinjusic.... LOOOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted December 17, 2009 Author Share Posted December 17, 2009 nigdje se Cajo ne gura.. bez brige Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 Jel to ko onaj dr.Marušić? Meni je on isprva išao na živce,ali kad sam malo bolje razmislio - čovjek je u pravu 100% . Pogotovo oko tuninga auta i čipanja. Sad što to nama ne paše , naš problem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now