Jump to content

Presvlačenje siceva, volana, mjenjača i interijera u kožu thread

Recommended Posts

U tuđem drvorišu trava uvjek zelenija...

Pa pošalji ih u UK onda...

Kad susjed zna kosit travu dok mi jos kosilice kupili nismo, ali znamo uzet lovu...:)

Vise bih volio ostaviti novce nasim ljudima nego vani, ali ako nitko nije u stanju odraditi posao kak spada onda ili se moram pomiriti sa time ili odrijesiti kesu pa ih slat van.

Kad susjed zna kosit travu dok mi jos kosilice kupili nismo, ali znamo uzet lovu...:)

Vise bih volio ostaviti novce nasim ljudima nego vani, ali ako nitko nije u stanju odraditi posao kak spada onda ili se moram pomiriti sa time ili odrijesiti kesu pa ih slat van.

I to kaj veliš. Svi su na riječima veliki majstori, ali posao je upitan.

a nemam bas neke slike siceva bas ako ovo pomogne

koža nigdje naborana sve napeto

i sicevi nisu baš obični ;)

DSC07507.jpg

DSC07504.jpg

Photo-0009edited.jpg

Photo-0010edited.jpg

Photo-0014edited.jpg

Najbolje ti je otic do njega

da on vidi sjedala kaze tolko sta kak

i dog se s njim, preko telfona ce ti rec da ima posla da nema vremena jedno mjesec dana ;) uvijek je tak heheh

Jer po svemu što vidim/čujem mislim da je ovaj Perin tapetar fakat majstor za ove druge fušere. Vidio, sjedio u Perinim sicevima i fakat je odličan posao obavljen. Rene, tebi savjetujem da se nađes sa Perom i proučiš malo te siceve. Bit ćeš zadovoljan. ;)

Nije ti daleko, Pero je na stanu u Voltinom. ;)

Uh nema me koji sat odma ludnica ;)

Ovako Rene koža je kak bi reko sa reljefom nije full glat

i vec 2 godine NEMA tragova izlizanog na sjedalima a imaju stvarno duboke bočnice.

nije pero u Voltinom vise ;) U bjelovaru je stalno

Ako hoces dodes do BJ pogledas sjedala, auto mi u garage,

odemo do majstora dogovoris s njim sve

Sicevi nisu iz NI jednog auta ali ta firma je radila sjedala za Golfa 4 R32

Sjedala su König http://www.koenig-sitze.de/3

bilo je u autoblicu reportaza na par strana, recaro kozni sicevi za audi a 3 i golf 4 kako se šiju, sve ljudi na masine rade

moram bas potrazit taj broj.

Jesi potrazio? Zanima me bas. :thumbsup:

JJ pa rekao sam ti da dodješ sa puncem do mene pa će alan vidjeti kaj treba napraviti i onda ti javimo cijenu...

A ovo jednostavno moram quote-at :lol:

1. Ne sviđa mi se koju kožu koristi.

2. Izrazio je zabrinutost kod presvlačenja mojih siceva jer "koža je debela, teško ju je podvuć pod plastiku"

3. Recaro & Renault Sport logo je zajebano jer "joj, ja to moram nositi jednoj ženski, onda ona mora raditi program za to, to je sigurno još 400-500kn..."

4. Traži oko 2800kn za presvlačenje samo rubova u kožu zato jer "ima puno zajebancije, a nije nikada prije radio te siceve"

5. Volan ne može pretapecirati tako da šavovi budu na sredini kao sad nego "može staviti kožu u drugoj boji"

OK dečko, ali ne bih ostavio siceve kod njega

Domagoj te zamolio da ne izvrces njegove rijeci i postas ih na forum u svrhu blacenja njegova rada! Vjeruj mi kad mi je rekao prije nego sto si bio kod njega da ti najradije nebi radio siceve jer je znao da ce biti problema! ponudio ti je jednu od najkvalitetnijih koza na ovim prostorima (inace ne radi s njom ali za tebe bi ju nabavio) tu i je problem sto je deblja i pitanje je kako bi plastike sjele (odmah te upozorio na to da nebi kasnije bilo problema!). ako mijenjas karike na motoru moras cijeli motor rastavit, tako je isto sa sicevima, moras ih cijele rastaviti kao da ih i tapeciras cijele, samo radi bokova. Masinu koja sije cik-cak bi trebao samo radi tebe kupiti da ti pretapecira volan za 350kn kao na originalu jer su u Renaultu stedjeli pa im se vise isplatilo metnuti metar konca nego dva centa materijala. Vise problema ima s tobom kome nije radio, nego sa svima zajedno kome je radio.

eto, prenasam ti sta me je Domagoj zamolio, sigurno sam jos zaboravio nesto.. daljnju raspravu ako mislis da je treba biti s njim nastavljas.

Edited by Jopa

Gdje ga ja to točno blatim? Iznosim ČINJENICE, tj. ono šta je on izjavio pred svjedocima.

Nisam u niti jednom postu napisao da je čovjek loš, dapače, napisao sam da sam imao ugodan razgovor sa njime nakon kojeg sam odlučio ne raditi siceve kod njega (šta smatram svojm pravom).

Bio sam neki dan kod njega, popričali lijepo i ugodno.

Kolega me pitao koji su razlozi zašto ne želim raditi siceve te sam ih naveo.

pa oće tko napisati šta to ne valja kod domagoja?

A činjenice su sljedeće:

1. Izjavio je da nije nikada prije radio Recaro Sportster CS siceve

2. Izjavio je da je problem sa debljom kožom odraditi te siceve jer ju je teško podvući pod plastiku.

3. Meni se nije svidjela koža jer ima teksturu

4. Izjavio je da su mu je problem "Renault Sport" & "Recaro" logotipovi jer on to ne radi i onda ima zajebanciju s nekom ženskom koja to mora raditi i to poskupljuje siceve za cca 400kn

5. Izjavio je da ne može odraditi šavove na volanu kako ja to imam nego da može staviti kožu u toj boji

Dakle, činjenice su:

1. Nije nikada radio Recaro Sportster CS siceve niti ima igdje slike siceva koje je radio da mogu vidjeti kakav je posao

2. Pokazao mi je samo jedan tip kože koja je debela (šta ne smatram lošim, dapače), ali je sa teksturom što mi se ne sviđa (valjda imam pravo odabrati šta mi se sviđa, a šta ne), a i bojim se da kroz godinu, dvije se ne izliže pa da se vidi razlika

3. Presvlačiti siceve u kožu i ne zadržati OEM oznake na njima kako bi izgledale što više OEM (čak ni sredinu ne želim mijenjati kako ne bi odudarala od zadnjih siceva) mi ne dolazi u obzir, a umjesto da mi kaže da se to može odraditi, čovjek krene dramiti oko tih logotipova i pričati mi 5min kako on ima zajebanciju s time (OK - ili možeš ili ne možeš odraditi i bok, ne moraš me zamarati sa pričom bezveze - ali nebitno)

4. Volan ne može odraditi kako se meni sviđa

Ne vidim gdje sam ja popljuvao čovjeka sa time šta sam napisao da neću kod njega raditi svoje siceve?

Naprosto mi se nije svidio njegov stav niti ono šta je on u stanju napraviti/ponuditi. I to je moje pravo - da odbijem raditi kod njega isto kao i što je njegovo pravo da meni odbije siceve raditi - bez ljutnje.

Jbga, nije mi ulio osjećaj sigurnosti da je upravo on ta osoba koja mi može odraditi siceve, nažalost.

I bilo bi "no hard feelings" - došao, ugodno popričao, stisnuo ruku, otišao i to je to, a vi sad tu dramite, a da ne spominjem da je zvao Mareka u 23.30h i radio show do kasno u noć tako da ni on ni ja nismo išli spavati prije 2h, a ujutro sam u 6h morao na posao.

To je osoba koja bi mi trebala raditi siceve? Osoba kojoj bi trebao ostaviti 3-4000kn da mi odradi siceve koje nije nikad radio i predstavljaju mu problem i volan koji ne može odraditi kako želim?

Bojim se uopće pomisliti šta bi bilo ako/kada bi bila reklamacija u pitanju? Onda bi se išao i fizički obračunavat?

I ti si se sad našao tu na forumu prozvan tjerati neku pravdu - zašto? Zbog čega?

Jednu lošu stvar nisam rekao o dotičnoj individuui ni o njegovom poslu.

Idemo još jednom ponoviti moje izjave, ako nisi/niste u stanju shvatiti moj stav:

Bio sam neki dan kod njega, popričali lijepo i ugodno.

OK dečko, ali ne bih ostavio siceve kod njega.

Edited by Raptor6767

a da ne spominjem da je zvao Mareka u 23.30h i radio show do kasno u noć tako da ni on ni ja nismo išli spavati prije 2h, a ujutro sam u 6h morao na posao.

nije da ulazim u intime,ali kaj ti i Marek spavate skupa :lol: :rofl:

no,dobro...dosta zajebancije :D

nebuš tapeciral kod domagoja i bok,nadam se da buš našao nekog drugog tko će ti to napraviti kak si ti zamislio :thumbsup:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...