Srki Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 pronasao sam poslije :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 ...al šta vrijedi kad je 500 kuna previše za presvlačenje volana...posao+materijal...!!! Yebiga...neki se žele instant obogatiti na jadnom napaćenom hrv. narodu koji želi kožicu pod rukama dok vozi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 Koliko košta ta koža kao materijal (tj. koliko majstor potroši) te kolika je obično (naka prosječna) satnica majstora u toj branši? Koliko je uopće radnih sati utrošeno za nešto npr kao sa gornje slike? Da li ta cijena uključuje sve po sistemu ključ u ruke ili naručitelj sam mora sve demontirati te kasnije montirati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 Kao da je sad bitna točno specifikacija: koža toliko, konac toliko, ljepilo toliko, utrošeno x radnih sati...total 500 kuna. Skineš volan - daš čovjeku takav i pokupiš ga obloženog u kožu. Daš 500 kuna i vozi miško. Posao uopće nije trivijalan kao što se nekima čini (jer, naravno, tuđi posao nikad ne vrijedi, lagan je i svatko ga može raditi...) i ima posla...i može nešto zayebati pa mora ponovo i potrošit ekstra materijala itd. Ne kužim kako to može biti skupo...a očekuje se (po pričama i zahtjevima pročitanim tu na forumu) da to bude vrhunski odrađeno, da ne bude naborano, da šav ne bježi, da bude dobar materijal, da nakon 2-3 godine još uvijek izgleda kao prvog dana itd itd. Šta je danas 500 kuna, kad malo bolje pogledaš. Pa po sevisima vas klepe 200-tinjak kuna samo da vam ispuste staro ulje iz motora, stave bakrenu podlošku i uliju novo ulje u motor...i napišu kilometražu na onu ceduljicu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 I meni se cini to ok cijena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 22, 2012 Author Share Posted November 22, 2012 Slažem se sa Coupeom. Pod uvjetom da je posao uistinu kvalitetno odrađen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srki Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 svatko zna svoje, ne omalovazam niciji rad nego mi je to u mojoj racunici puno :thumbsup: , odnosno ne isplativa investicija za volan koji sam planirao Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 350kn u kozu kod domia sa oldschoola Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musil Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Za sljedeci tjedan bi mi hitno trebalo tapeciranje volana u crnu kozu sa crvenim šavom. Neka preporuka da je kvaliteta na nivou a cijena nije do neba. Za citroen c2 , salje mi rodak iz zadra da se tapecira i ima drugi volan na 3-4 dana. tako da bi se trebalo odraditi bar u 2 dana? TNX! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 095/819-5834 Domi, zovi ga i dogovori.. on je u zg.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario328i Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 095/819-5834 Domi, zovi ga i dogovori.. on je u zg.. Velika preporuka.meni volan i M3 siceve radio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 (edited) mislim da sto se volana tice neces naci boljeg majstora u HR.. a i jeftinijeg.. edit: samo nemoj ocekivati da ako ga sutra nazoves da ce te odmah primiti.. nazovi ga odmah sutra, valjda te moze ugurati u raspored za iduci tjedan Edited December 14, 2012 by Jopa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivsa Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 koliko "cepa" za volan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario328i Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 (edited) 350 al ne ful novi volani,mozda su ti malo skuplji nikakav skaj i to,bas koza Edited December 14, 2012 by mario328i Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivsa Posted December 15, 2012 Share Posted December 15, 2012 stvarno mu je dobra cijena! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musil Posted December 18, 2012 Share Posted December 18, 2012 Hvala vam svima na preporuci, stavim slike kad bude gotovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt Posted December 18, 2012 Share Posted December 18, 2012 Još jedna preporuka. Fino je odradio volan na Micri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vila Posted December 18, 2012 Share Posted December 18, 2012 350kn za tapecirat volan u kožu? ako je tako šaljem i ja odma svog Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.P. Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 također preporuka, meni je uređivao od alfice vozačko sjedalo, i volan u puntu, sve jako dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 također preporuka, meni je uređivao od alfice vozačko sjedalo, i volan u puntu, sve jako dobro! ajd nabaci slike od sjedala što je uređivao.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.P. Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 oću, samo da nađem koju sliku. inače, koža je popucala sastrane od sunca, i ulaženja izlaženja. kompletno je zamjenio kožu okolo bočnih oslonaca za nevelike pare, a sjedalo ko novo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 oću, samo da nađem koju sliku. inače, koža je popucala sastrane od sunca, i ulaženja izlaženja. kompletno je zamjenio kožu okolo bočnih oslonaca za nevelike pare, a sjedalo ko novo meni treba samo lijevu bočnicu.. al strahujem kako će bit, pa da vidim sliku dal izgleda to dobro.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
islade Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 radi li u dva dijela kože tipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
master Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 Ovo mu je macji kasalj. Odi na vrhovec i izaberi boju i tip i skoro sutra gotovo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 (edited) Gledam malo po nekim Audi forumima kak je ekipa mjenjala siceve u svojim autima i nabasam na ovog lika. Znaci kupio nove S5 siceve i dao presvuci sredisnji dio u bijelu kozu. Radi se o A3 8P. Prije :wee: Poslije Jel dovoljno dobro za forumske eksperte? Edited June 4, 2013 by Xman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now