Jump to content

Recommended Posts

Posted

...al šta vrijedi kad je 500 kuna previše za presvlačenje volana...posao+materijal...!!! Yebiga...neki se žele instant obogatiti na jadnom napaćenom hrv. narodu koji želi kožicu pod rukama dok vozi...

Posted

Koliko košta ta koža kao materijal (tj. koliko majstor potroši) te kolika je obično (naka prosječna) satnica majstora u toj branši? Koliko je uopće radnih sati utrošeno za nešto npr kao sa gornje slike? Da li ta cijena uključuje sve po sistemu ključ u ruke ili naručitelj sam mora sve demontirati te kasnije montirati?

Posted

Kao da je sad bitna točno specifikacija: koža toliko, konac toliko, ljepilo toliko, utrošeno x radnih sati...total 500 kuna. Skineš volan - daš čovjeku takav i pokupiš ga obloženog u kožu. Daš 500 kuna i vozi miško. Posao uopće nije trivijalan kao što se nekima čini (jer, naravno, tuđi posao nikad ne vrijedi, lagan je i svatko ga može raditi...) i ima posla...i može nešto zayebati pa mora ponovo i potrošit ekstra materijala itd.

Ne kužim kako to može biti skupo...a očekuje se (po pričama i zahtjevima pročitanim tu na forumu) da to bude vrhunski odrađeno, da ne bude naborano, da šav ne bježi, da bude dobar materijal, da nakon 2-3 godine još uvijek izgleda kao prvog dana itd itd. Šta je danas 500 kuna, kad malo bolje pogledaš. Pa po sevisima vas klepe 200-tinjak kuna samo da vam ispuste staro ulje iz motora, stave bakrenu podlošku i uliju novo ulje u motor...i napišu kilometražu na onu ceduljicu!

Posted

svatko zna svoje, ne omalovazam niciji rad nego mi je to u mojoj racunici puno :thumbsup: , odnosno ne isplativa investicija za volan koji sam planirao

• 3 weeks later...
Posted

Za sljedeci tjedan bi mi hitno trebalo tapeciranje volana u crnu kozu sa crvenim šavom. Neka preporuka da je kvaliteta na nivou a cijena nije do neba. Za citroen c2 , salje mi rodak iz zadra da se tapecira i ima drugi volan na 3-4 dana. tako da bi se trebalo odraditi bar u 2 dana?

TNX!

Posted (edited)

mislim da sto se volana tice neces naci boljeg majstora u HR.. a i jeftinijeg.. :)

edit: samo nemoj ocekivati da ako ga sutra nazoves da ce te odmah primiti.. :) nazovi ga odmah sutra, valjda te moze ugurati u raspored za iduci tjedan

Edited by Jopa
Posted
također preporuka, meni je uređivao od alfice vozačko sjedalo, i volan u puntu, sve jako dobro!

ajd nabaci slike od sjedala što je uređivao.. :)

Posted

oću, samo da nađem koju sliku. inače, koža je popucala sastrane od sunca, i ulaženja izlaženja. kompletno je zamjenio kožu okolo bočnih oslonaca za nevelike pare, a sjedalo ko novo :)

Posted
oću, samo da nađem koju sliku. inače, koža je popucala sastrane od sunca, i ulaženja izlaženja. kompletno je zamjenio kožu okolo bočnih oslonaca za nevelike pare, a sjedalo ko novo :)

meni treba samo lijevu bočnicu.. :) al strahujem kako će bit, pa da vidim sliku dal izgleda to dobro.. :)

• 4 months later...
  • 1 month later...
Posted (edited)

Gledam malo po nekim Audi forumima kak je ekipa mjenjala siceve u svojim autima i nabasam na ovog lika. Znaci kupio nove S5 siceve i dao presvuci sredisnji dio u bijelu kozu. Radi se o A3 8P.

Prije

ad6b37c7.jpg :wee:

Poslije

DSC_1132.jpg

DSC_1135.jpg

DSC_1134.jpg

Jel dovoljno dobro za forumske eksperte? :D

Edited by Xman

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...