GoranE46 Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 Fulao centar malo Gesendet von iPhone mit Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 Cijena? Koliko mu treba za napravit rucicu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 Fulao centar malo Gesendet von iPhone mit Tapatalk nije konzola stoji u koso u orginalu isto 100 kn mi je uzeo ,5 dana je trebalo konkretno jer nije imao na stanju alkantare inace je dan dva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cale Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 Bio sam kod Domagoja i amater sam u tome, ALI vidim da šav "bježi okolo", nabori su itekako vidljivi na volanu, konac nije iste boje ni blizu (napomenuo mi je da nema tu nijansu boje konca, ali nisam očekivao toliku razliku), volan stoji skroz ukoso :lol: ... I tak... Netko će reći kaj očekujem za te novce, ali da sam znao da će tak ispasti definitvno bih išao na OEM volan, pa makar to bio auto koji košta 1000€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koren Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 Bump: preporuke? Trebam sredinu sica pretapecirat, pala mi je cigareta...vitrum nema ni slicnu tkaninu, a volio bi da bude kao original Link to comment Share on other sites More sharing options...
YellowBellow Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 (edited) 17 minutes ago, Koren said: Bump: preporuke? Trebam sredinu sica pretapecirat, pala mi je cigareta...vitrum nema ni slicnu tkaninu, a volio bi da bude kao original Ja sam volan radio u Premio tapeciranje, Marin Jurlina i super je ispalo, moja preporuka. Cijena je bila 1000kn za alcantara/koza, promjena lokacije savova, podebljavanje, plavi konac + plavi konac na mjenjacu. Evo i slika zavrsenog. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Edited March 12, 2018 by YellowBellow 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 22 minutes ago, Koren said: Bump: preporuke? Trebam sredinu sica pretapecirat, pala mi je cigareta...vitrum nema ni slicnu tkaninu, a volio bi da bude kao original Vidi ovo za početak... http://partes.hr/shop/usluge/usluga-popravka-tekstila-ili-tepiha-u-vozilu/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted March 22, 2018 Share Posted March 22, 2018 Klapšec vrhunski obuceno u alkantaru kako sam zamislio Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain Posted March 22, 2018 Share Posted March 22, 2018 super izgleda, samo vozi u rukavicama jer ce inace i alkantara i bijeli konac otic u krasan qrac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted March 22, 2018 Share Posted March 22, 2018 12 minutes ago, Rain said: super izgleda, samo vozi u rukavicama jer ce inace i alkantara i bijeli konac otic u krasan qrac radit ce ponovo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_rider Posted March 22, 2018 Share Posted March 22, 2018 Dario kolko love je ispalo to? Mozes i na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted March 23, 2018 Share Posted March 23, 2018 to mi super fora s brusenom kozom. mogo bi si i ja to napravit Link to comment Share on other sites More sharing options...
puki Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 ekipa tko može od tapetara odraditi podebljanje bočnica i promjenu podrapanog materijala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Policnakvadrat1 Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 Došao na red i moj volan samo 3 godine sam gledao ružan volan Domagoj odradio top....Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiscoVolante Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 malo su ga zajebali, šteta Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 malo puno Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiscoVolante Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Da, tu je lijevo mrvicu naborano, ali meni osobno ne smeta.Vidjeti ću kako će se nositi s vremenom, to mi je puno bitnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 (edited) tko je to radio ? nije mi jasno da je tak nekaj moglo uopće izač van od tapetara vidi se na onim drugim slikama da mu je i šav na par mjesta pobjego Edited November 30, 2019 by 13DM Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiscoVolante Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Dao sam prijatelju u Zagrebu, on je odnio to Domagoju.Osobno nemam zamjerke, meni je ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Jebat ga, Domagoj nije savršen al nisam vidio baš takav fuš od njega. Nije to trebao uzet, meni bi na tom mjestu to bas jako smetalo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioB Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Ovo je baš loše odrađen volan, to si ne bi ni u viljuškar stavio, vrati mu da popravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiscoVolante Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Volan je već prije bio tapeciran, tako da moguće da je išao po tom kroju.Meni je osobno jedina zamjerka ovdje gdje se naborala koža mrvicu, ali realno mi ne smeta.Ne sumnjam da bi ispravio grešku, ali ne stoji mi se par dana bez auta.Kažem, zadovoljan sam, samo da se bude dobro nosilo s vremenom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Moj, kojeg je on radio, evo 4 pune godine i nikakvih ostecenja. Ja imam suhe ruke i ne nosim prstenje pa je dio i do toga al materijal je ocigledno dobar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Sad mi je drago što nisam slao Domagoju, osim ove greške di je naborano ima još jedan "jeftin" detalj a to je perforirani dio koji kod njega izgleda ovako:A OEM i kod nekoliko drugih tapetara izgleda ovako:Onakvu 2D perforiranu kožu sam viđao na Aliexpressu, ono što dobiješ pa sam presvučeš i povežeš koncem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now