444IN Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Ko vozi neki dizlo stariji da nije bas nesto od ovih novih osjetljivaca najbolje bi mu bilo da se dogovori sa par restorana i da skuplja od njih rabljeno ulje i vozi se na to djaba dok netko u buducnosti ne naidje sa idejom da i to naplati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasa Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Ko vozi neki dizlo stariji da nije bas nesto od ovih novih osjetljivaca najbolje bi mu bilo da se dogovori sa par restorana i da skuplja od njih rabljeno ulje i vozi se na to djaba dok netko u buducnosti ne naidje sa idejom da i to naplati Frend je to sam slozio na golfu 1.6 dizlo i funkcionira bez greske...cak i ljepse radi motor jedino kaj iz auspuha dolazi miris prženih lignji Link to comment Share on other sites More sharing options...
444IN Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 (edited) Pa da, ja sam jedno vrijeme kemijo nekakvu trojku sa strane za po zimi, 1.9d i vozi djabe, samo nisu bile neke zime prestrasne, ako se ovak nastavi morat ce se imat nesto za gazit po tom mulju i soli Edited March 13, 2010 by 444IN Link to comment Share on other sites More sharing options...
bravo-ri Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Frend je to sam slozio na golfu 1.6 dizlo i funkcionira bez greske...cak i ljepse radi motor jedino kaj iz auspuha dolazi miris prženih lignji Ček,to je prvo procijedio pa onda "natankao" ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Natocih jucer Omv Sprint. Ko da malo bolje vuce... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toninho Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 1.svi kaj imaju mozga u glavi znaju da su ti testovi iz autokluba plačene reklame Ja iz prve ruke znam da to nije istina. I sad, 'ko ima mozga u glavi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Natocih jucer Omv Sprint. Ko da malo bolje vuce... placebo efekt Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 ma ja tocio i 100tku i omv 95 i ina 95 i tifon class 95 i obicni 95. i ovaj tifon 95 mi se pokazao najbolji i po potrosnji i po "smirenosti" motora. a 100tka je brutalna lool, ne znam da li je uslo vise od 20litara tog smeca u moj motor Link to comment Share on other sites More sharing options...
444IN Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Ček,to je prvo procijedio pa onda "natankao" ili? Mora se samo profiltrirat da pa toci i vozi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Ali zato auto ide pun q bolje, jel tak ? nisam primjetio nikakvu razliku :lol: a glede ulja u dizelima, ima jedan lik u Funtani do Petra sa starim Mercedesom 200D iz 70 i neke koji se vozi na ulje iz restorana, navodno bez filtriranja. Ono što je sigurno, je da kad on prođe, cijela Funtana smrdi po "pom-fritu" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted March 23, 2010 Author Share Posted March 23, 2010 jutros sam se vratio na tifonov class 95 i gle cuda, opala potrosnja za skoro litru i po... iste rute, iski kilometri, isti rezim voznje... e sad, ne vozim astru od jucer pa da ne vidim... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Natocih jucer Omv Sprint. Ko da malo bolje vuce... Sprint ti je losiji od Premiuma... Evo ja cu bas sad natočit Pola na Tifonu da vidim razliku u potrosnji... Mogu probati i M3, ali sumnjam da može ispod 10.6 normalne vožnje:lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 :no2::no2::no2: i to je inin es98 plus aditivi bas sam nesto kopao oko toga , ovm 100 je njihovo gorivo +alkohol nema veze s inom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharaon Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 bas sam nesto kopao oko toga , ovm 100 je njihovo gorivo +alkohol nema veze s inom onda neznam zasto je kod mog brata na benziskoj bio ES98 tocen gdje ide omv 100... mozda im falilo zalihe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 I momci - po xy-ti put - koje je najbolje gorivo u HR momentalno? Mislim na performanse, jebe mi se za potrošnju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 najbolje je da se popisas u rezervar, to je ocigledno trend. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 jutros sam se vratio na tifonov class 95 i gle cuda, opala potrosnja za skoro litru i po... iste rute, iski kilometri, isti rezim voznje... e sad, ne vozim astru od jucer pa da ne vidim... Zadnji put otišla i ja na Tifon, potrošnja mi je manja skoro za litru. AAAAALI, jučer sam imala problema sa paljenjem. Očito mi nijedno drugo gorivo osim 100-tke ne paše, jer sa SVAKIM drugim gorivom imam problema sa paljenjem. Wtf?! :dry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 najbolje je da se popisas u rezervar, to je ocigledno trend. ...ali obavezno se prije toga napij Red Bulla :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giz Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Zadnji put otišla i ja na Tifon, potrošnja mi je manja skoro za litru. AAAAALI, jučer sam imala problema sa paljenjem. Očito mi nijedno drugo gorivo osim 100-tke ne paše, jer sa SVAKIM drugim gorivom imam problema sa paljenjem. Wtf?! :dry: Niš čudno kad šamaraš po gorivima a ECU se ne stigne prilagoditi. Naravno, pod uvjetom da taj Loeb to zna, ak nezna onda se pokrivam ušima.. PS Ja sam u Lanosa sve i svašta točio, nikad problema.... Dakle, kupi staru kantu. :dance3vs1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Sprint ti je losiji od Premiuma... Evo ja cu bas sad natočit Pola na Tifonu da vidim razliku u potrosnji... Mogu probati i M3, ali sumnjam da može ispod 10.6 normalne vožnje:lol: A cuj skuplji je bio tada...hi hi hi Ja tocim ED na LukOILU i fakat mi ga najmanje potrosi .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Niš čudno kad šamaraš po gorivima a ECU se ne stigne prilagoditi.Naravno, pod uvjetom da taj Loeb to zna, ak nezna onda se pokrivam ušima.. PS Ja sam u Lanosa sve i svašta točio, nikad problema.... Dakle, kupi staru kantu. :dance3vs1: Naravno kad je Lanos uber auto! :lol: Vraćam se ja na 100-tku, nema druge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misak Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 sto se potrosnje benzina tice ne mogu puno reci jer vozim na plin al znam da kad god sam natocio ES 95 na tifonu, prvo paljenje focusa ujutro je zavrsavalo gasenjem, pa onda malo verglanja i onda dalje sve 5... problem je nestao nakon sto sam natocio bilo gdje drugdje gorivo... nakon par tisuca km vrag mi nije dao mira i opet sam otisao na tifon i opet ista prica.. odonda me tifon nije vidio a i u medjuvremenu sam ugradio plin tako da sad tocim OMV100... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GT Boca Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 meni ste fascinantni vi koji brutalno pušite OMV Carerra i OMV 100 priču..... pa kaj mislite da su vaši auti u tvornici mapirani na OMV 100-tku i da na drugo imaju problem s paljenjem i trokiranjem??????!!!!!!!!!!!! ne kužim to stvarno......ili su vaši auti jedinstveni ili je stvarno napravljen remap na 100-tku u tvornici......:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: ne kažem da nema razlike u gorivima al baš da vama ne pali na tifonovo gorivo a na druga je sve ok to mi je malo čudno..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 pa meni bi više bilo čudno da pali samo na tifonovo gorivo. zapravo, zabrinjavajuće... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 meni ste fascinantni vi koji brutalno pušite OMV Carerra i OMV 100 priču..... pa kaj mislite da su vaši auti u tvornici mapirani na OMV 100-tku i da na drugo imaju problem s paljenjem i trokiranjem??????!!!!!!!!!!!! ne kužim to stvarno......ili su vaši auti jedinstveni ili je stvarno napravljen remap na 100-tku u tvornici......:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: ne kažem da nema razlike u gorivima al baš da vama ne pali na tifonovo gorivo a na druga je sve ok to mi je malo čudno..... Kak ti nije jasno, pa ovdje na forumu svi voze već tvornički uber tjunirana vozila, pa kad natoče gorivo manje oktanske vrijednosti od 100, ECU retardira paljenje k'o blesav, jedva spasi motor od havarije :drink:. A nije to tako samo na ovom forumu, ima toga svugdje. Ali važno da kada ja ponudim najgluplji i najjednostavniji test koji postoji, onda svi zašute, odjednom i nisu baš sigurni da li će svaki puta prepoznati na koje gorivo se voze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now