Jump to content

Da li mislite da je Mladen:  

106 members have voted

1. 1. Da li mislite da je Mladen:

• sasvim slučajno uploadao svoju kitu?
      7
    • sasvim slučajno uploadao svoju kitu i sad se pokušava izvući?
      33
    • neuredan jer ne brije svoju kitu koju je sasvim slučajno uploadao i sad se pokušava izvući?
      28
    • mogao kupiti bolje cipele prije nego što je sasvim slučajno uploadao svoju kitu?
      20
    • član nekog internet dating servisa na koji je uploadao svoju kitu?
      12
    • žrtva mućke zavjere photo servis servera?
      6

Recommended Posts

• Replies 264
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted

A vrhunac svega je kad woo u pola noci budi zenu da joj pokaze sliku frajera koji drzi kitu u ruci, da bi mu ona odgonetnula kakve to lik ima cipele :rofl: :lol: :lol: :lol:

Nisam se ovako nasmijao odkad je netko kupio kutiju "magicnih" zvakaca i kakav je zamislio okus takav je bio

Posted
dogodilo se to da je stavio novu sliku na tinypic.com a sasvim slučajno je tu sliku nazvao istim nazivom kao i onu sliku od auta i jednostavno kod foruma vuče isti stari link koji sada vodi na novu sliku

Ajmo pool koji je originalni nazvi slike...?

Ja glasam za "Nasukani kit".

Posted

tko zna s obzirom kakve teme imamo u zadnje vrijeme mozda dodje do toga da cemo imat temu o kitama..."kako vam visi danas"...

ali nisam se dugo tako dobro nasmijao :D

Posted
Sad tek vidim topic i to skuzio nakon slike koju je netko stavio na sliku od gt 86 a stavljeno je u istom smislu, samo mi nije jasno kako tada nisu biki takvi komentari jel je slika stavljena sa istom namjerom.

Btw kad si tada utipkao u gugl drkica, to je bila prva slika od ponudenog :lol:

Koji likovi

ma daj neserrrri, priznaj da si svoju karu slucajno poslo :D:D

Posted

Opet procitao sve komentare od pocetka i davim se od smijeha.

Btw nemojte me vredat, nisam nikad imao tako los

Mobitel :lol:

Nego Mariotdi sto ce ti moj broj ja sam sretno ozenjen :lol: :lol:

I ne nije moja kita ako te zbog toga zanimao broj :lol: :lol:

Posted

I ne nije moja kita ako te zbog toga zanimao broj :lol: :lol:

e, sad moras svoju kitu slikat da mozemo usporedit :lol::lol:

Posted
e, sad moras svoju kitu slikat da mozemo usporedit :lol::lol:

volis gledat kite? :D

inace, dobro ga operi od ispod i AYC pumpu namasti sprejom ako vlado vec nije ;)

images?q=tbn:ANd9GcShiqqdsqnv0mIblIbagXfWyhItDkjesGNTbn28TVhpunJB62yVXA

Posted

Jebote, da je pička na slici ne bi toliko interesa bilo... ja ne znam jel nekaj ne štima, ili fakat volite tuđe kurce gledati!! :D

Posted
Sad tek vidim topic i to skuzio nakon slike koju je netko stavio na sliku od gt 86 a stavljeno je u istom smislu, samo mi nije jasno kako tada nisu biki takvi komentari jel je slika stavljena sa istom namjerom.

Btw kad si tada utipkao u gugl drkica, to je bila prva slika od ponudenog :lol:

Koji likovi

aha...znači kad si ga vidio u drugom topicu...odmah si ga prepoznao :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Posted

Mene samo zanima od kud ti slika ako nije tvoja kita?? Mislim barem bi malo normalnije bilo da je tvoj, ovo da je tudi je jako zabrinjavajuce :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Posebice ako se pokaze da je slikano tvojim mobitelom :rofl::rofl::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...