GT Boca Posted April 26, 2010 Share Posted April 26, 2010 znači hicova proročanstva su bila točna i G je odboostao svoje..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted April 26, 2010 Author Share Posted April 26, 2010 (edited) 2Alfa: I dalje si preskup.. Jer ja sam platio obradu glave 2000kn. Obradu radilice skoro 2000kn. Obradu bloka preko 1500kn... Jebiga još i za ruke 3500?! :lol: Jel to i sa ubacivanjem motora u auto ili bez? 2mutni: Ajde recimo da je pojačanje bloka krivo jer su recimo na večim okretajima šarafi dodirivali pojačanje... No odgovornost i dalje ostaje na mastorima (tebi-meni), zašto to pojačanje nije odmah skinuto, pobrušeno 1-2mm, i vraćeno nazad... Jer se ostalima žurilo, trebala radiona, blabla... No mene je to koštalo 3 dana ponovne zajebancije, vađenje svega van, i sretne zvijezde da je majstor kod kojeg sam radio stari profesionalac i da ima prave dijamantne borere za tokarski stroj koji su one šarafe na radilici (jer su otkinuti šarafi ostali U RADILICI) inače 12.8 čvrsotće probušio dijamantom kao da su od putra... Da smo to radili ti i ja, mene bi to koštalo nove radilice, ponovno obrada, nitriranje i sve ostale gluposti... Izišao si mi dosta puta u susret i nikad te nisam pozivao na odgovornost. Radili smo zajedno i ok što je bilo bilo je... Rekao sam ti uvijek i ponoviti ću pred svima, dobar si majstor, no fali ti strpljenja, pedantnosti, dobar alat i tvoj prostor gdje te nitko ne požuruje... Gdje nema 15 babica i kilavo djete... A za ostalo smo se dogovorili i nećemo iznositi u javnost... 2GT: To svi žele, a ponajviše HIC, da ja ubijem i ovaj motor... No pričekati ćete sa tim... Edited April 26, 2010 by mr_G Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fredy Posted April 26, 2010 Share Posted April 26, 2010 2Alfa: I dalje si preskup.. Jer ja sam platio obradu glave 2000kn. Obradu radilice skoro 2000kn. Obradu bloka preko 1500kn... Jebiga još i za ruke 3500?! :lol: Jel to i sa ubacivanjem motora u auto ili bez? Ti si izgleda pošao u svatove bez kurca Imaju englezi jednu dobru izreku - penny wise pound foolish koja te izgleda jaaaako dobro opisuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted April 26, 2010 Share Posted April 26, 2010 jebalo vas to pojacanje bloka na 300 konja motorima koji ce vam to kurac pa ekipa gura bez toga 500 konja i sve vozi i drzi Vidjeli dečki da akula to stavlja pa copy/paste. Nema veze, nek se dečki vesele. G kako je krenulo još če se ekipa počlet međusobno kladit kolko če ti motor izdržat :lol: ja se nadam da češ rješit to sve i da se neče raspast :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted April 26, 2010 Author Share Posted April 26, 2010 Ma sve je ok. Zasad.. :lol: Moguće da mi je čukman stavio krive vodilice, jer je cosworth glava, a mijenjao je svih16. Ili je stavio jeftine gumice, ili ih je jednostavno stisnuo i sjebao.... Uglavnom kad je hladnije, i auto odstoji nekoliko sati, kad ga upalim, stoji na leru 30 sekundi, počne dimiti plavo i dimi nekih 30 sekundi... Nakon čega više ne dimi... Ako duže stoji na leru kad je jako vruće mislim da mrvicu počne dimiti... U vožnji ili na puštanje gasa ne dimi... Ja sam pomislio da su otišle karikice na turbini, no nebi smjele.. Turbina nije vidjela tlak veći od 0.7bar, i stalno pratim EGT... EGT špice ne držim duže od 5-6 sekundi... A stavio sam i WI... Link to comment Share on other sites More sharing options...
avanti Posted April 26, 2010 Share Posted April 26, 2010 2Alfa: I dalje si preskup.. Jer ja sam platio obradu glave 2000kn. Obradu radilice skoro 2000kn. Obradu bloka preko 1500kn... Jebiga još i za ruke 3500?! :lol: Jel to i sa ubacivanjem motora u auto ili bez? 2mutni: Ajde recimo da je pojačanje bloka krivo jer su recimo na večim okretajima šarafi dodirivali pojačanje... No odgovornost i dalje ostaje na mastorima (tebi-meni), zašto to pojačanje nije odmah skinuto, pobrušeno 1-2mm, i vraćeno nazad... Jer se ostalima žurilo, trebala radiona, blabla... No mene je to koštalo 3 dana ponovne zajebancije, vađenje svega van, i sretne zvijezde da je majstor kod kojeg sam radio stari profesionalac i da ima prave dijamantne borere za tokarski stroj koji su one šarafe na radilici (jer su otkinuti šarafi ostali U RADILICI) inače 12.8 čvrsotće probušio dijamantom kao da su od putra... Da smo to radili ti i ja, mene bi to koštalo nove radilice, ponovno obrada, nitriranje i sve ostale gluposti... Izišao si mi dosta puta u susret i nikad te nisam pozivao na odgovornost. Radili smo zajedno i ok što je bilo bilo je... Rekao sam ti uvijek i ponoviti ću pred svima, dobar si majstor, no fali ti strpljenja, pedantnosti, dobar alat i tvoj prostor gdje te nitko ne požuruje... Gdje nema 15 babica i kilavo djete... A za ostalo smo se dogovorili i nećemo iznositi u javnost... 2GT: To svi žele, a ponajviše HIC, da ja ubijem i ovaj motor... No pričekati ćete sa tim... Sve si to platio gdje majstor to stavi pod stroj i ne uznoji se a puno ti dati 3500 kuna za sklapanje motora i ugradnja !? I jos uz to zelis garanciju i odgovornost majstora !? A volis tuning a tesko ti dati kunu, najbolje da kupis jednog sasvim obicnog dizela i vozis ga a ovo ostavis,nije to za tebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio_cyber Posted April 26, 2010 Share Posted April 26, 2010 (edited) Kad pustis tlak od 10 bara, mozes cekicem tuc po njemu, nece se pomaknut, jer je sila na ventil npr. promjera 30mm oko 70kg.Ko nije probao, nezna. ja bi prije rekao 292 ovak napamet ali ajde mozda sam se zahebo Edited April 26, 2010 by rio_cyber Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted April 26, 2010 Author Share Posted April 26, 2010 (edited) Sve si to platio gdje majstor to stavi pod stroj i ne uznoji se a puno ti dati 3500 kuna za sklapanje motora i ugradnja !? I jos uz to zelis garanciju i odgovornost majstora !?A volis tuning a tesko ti dati kunu, najbolje da kupis jednog sasvim obicnog dizela i vozis ga a ovo ostavis,nije to za tebe. Koliko sati treba za sastaviti motor na hrpi? 10? 15 max. 3500/15? Toliko nebi platio niti u opel dankić... A evo ti sad neke cijene. Vađenje motora i getribe i stavljanje motora i getribe natrag u auto.. U daewoo-opel ovlaštenom servisu u slavonskom brodu, 500kn! Znam jer toliko sam platio kad je auto išao limaru! I još su mi i neke selene promijenili! Mijenjanje lamele u nekom servisu u ZG, 1000kn... Hmmm... Edited April 26, 2010 by mr_G Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova Posted April 26, 2010 Share Posted April 26, 2010 jebalo vas to pojacanje bloka na 300 konja motorima J.. ga, kak ne kužiš da je Đijeva vizija puno više od tih 300 konja! Vidjećeš koliko će imati konja sad kad, bez straha da će mu puknuti blok, odvrne turbinu.. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
avanti Posted April 26, 2010 Share Posted April 26, 2010 Koliko sati treba za sastaviti motor na hrpi? 10? 15 max. 3500/15? Toliko nebi platio niti u opel dankić... A evo ti sad neke cijene. Vađenje motora i getribe i stavljanje motora i getribe natrag u auto.. U daewoo-opel ovlaštenom servisu u slavonskom brodu, 500kn! Znam jer toliko sam platio kad je auto išao limaru! I još su mi i neke selene promijenili! Mijenjanje lamele u nekom servisu u ZG, 1000kn... Hmmm... Ja ti dovezem biturba pa nek mi ga izvadi i vrati za 500 kuna i castim te cili zivot Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted April 26, 2010 Author Share Posted April 26, 2010 Koliko god turbina a van... A po mikijevim riječima hibrid sa 360st aks lež, 400KS capable.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted April 26, 2010 Author Share Posted April 26, 2010 Ja ti dovezem biturba pa nek mi ga izvadi i vrati za 500 kuna i castim te cili zivot Ja pričam o 4cil, 2lit, 1turbina motoru... Nije isto generalka na 4,6,8 cilindrima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cali Posted April 26, 2010 Share Posted April 26, 2010 E, još bolje, di kupit/posudit klješta za stiskanje opruga na opelovim glavama? klasična klješta za duboke 16 ventilske glave,niš posebno i ima ih za kupit u bilo kojem dučanu koji prodaje profesionalni alat. sa ovakvim ja radim Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted April 26, 2010 Share Posted April 26, 2010 klasična klješta za duboke 16 ventilske glave,niš posebno i ima ih za kupit u bilo kojem dučanu koji prodaje profesionalni alat. sa ovakvim ja radim di si to tocno kupio i kolika je cijena? hvala...moze i na PM :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cali Posted April 26, 2010 Share Posted April 26, 2010 susjed iz kvarta nabavlja kvalitetan alat,ima štand na sajmu.(jakuševac) cijena ovog je bila prije nekih 6god oko 800kn.cijenu sada neznam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avanti Posted April 26, 2010 Share Posted April 26, 2010 Ja pričam o 4cil, 2lit, 1turbina motoru... Nije isto generalka na 4,6,8 cilindrima... Naravno da je skuplje cim je veci motor i vise popratnih dijelova, Ti sad pricas o 4 cilindra 2lit. i 1 turbina, ajd da sad netko odpelja novu imprezu ili Evo, S3 ili GTI-a (moze biti i stariji od 4 godine),mislis da ce ti ijedan dobar mehanicar naplatiti samo 500 kuna za to,pogotovo ovlasteni servisi!? Ma dajjj,ti se salis, to jedino moze uciniti netko koga dobro poznajes i ucini ti mega prijateljsku uslugu. Al posto Ljanos nije auto mozda ga ti neki mehanicari i ne shvacaju ozbiljno. Ali da tebi netko npr. za 1500 kuna napravi generalku i vrati motor nazad u auto i jos zato trazis garanciju tj. da taj mehanicar bude odgovoran i naplatiti ti za to kikiriki...!? I sad cu ti reci jedno, tesko su zaradjene tih 3500 kuna (koje su tebi puno) za generalku nego to sto ti na stroj stavi radilicu ili obradi glavu. Pod generalku ja mislim, izvaditi motor,rastaviti,ocistiti,sastaviti,vratiti u auto i jos dati garanciju na to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 1500kn i prozivas covjeka po forumu :D:D sto reci nego HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA za 1500kn si ne mozes kupiti DOBAR STRIK i objesit se za njega, ti ces ziher na zniranac :D (od cigica sa placa, imas za 3kn set u boji kakvoj hoces). I jos jedan savjet: ako odes u Nigeriju, platit ces sve to oko 10€ i bit narodni heroj za kusur. Cemu trositi novce kako treba ?!?!?! Ima u Nigeriji za 1€!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted April 27, 2010 Author Share Posted April 27, 2010 2cali: Taj alat ne možeš iskoristiti ako je glava na motoru. Ili možeš? :huh: 2avanti i hic: Shvatite da Zagreb nije centar svijeta (a i oni ljeni dalmoši koji su naučili živjeti bogato i niš ne raditi od turizma se isto ubrajaju u tu kategoriju... NHF svima) i da je majstor 30km od zagreba upola jeftiniji, a 100km od zagreba radi za trećinu ili manje... To što se ovde majstori ponašaju kurvanjski zato jer mogu, pa nek se ponašaju... Vani je 50-100kn sat i još ti naprave jebeno, jer znaju da ako prvi puta sfušare da ćeš doći ponovno natrag pa neće ništa zaraditi... Samo u ZG na puno mjesta sam doživio APP... Ima APP-a i vani, no zamisli ako radiš za 50kn i onda moraš raditi još jednom besplatno... Koliko ti je satnica? 20? Ne možeš si priuštiti fušarenje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GT Boca Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 2cali: Taj alat ne možeš iskoristiti ako je glava na motoru. Ili možeš? :huh: pa normalno da treba glava biti skinuta daj promotri još jednom taj alat pa razmisli još jednom....:thumbsup::thumbsup::thumbsup: sad će ti se lijeni dalmaši krvi napit već vidim kak će se u roku sat dva ova tema užarit......:rofl::rofl::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 Ja sam svoje rekao, 3500 kuna za posao. (takav tip motora) Na tebi je samo da DOVEZES auto, i ODVEZES ga. Hodanja po obradama, telefoniranje, zivciranje, to je moja stvar. Isto kao sto je i moja stvar sko ti pocne curiti ulje sa semeringa radilice ispod zamasnjaka ili ako nije dobro zabrtvljena ta ista konzola od semeringa, garancija je garancija, naravno garanciju mozes objesit macku o rep ako se ne mjenja SVE sta ja kazem i smatram potrebnim za promjeniti. Da li si ikada mjerio aksijalni pomak radilice? Kladim se da nisi, a to je osnova kod stavljanja radilice u blok Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted April 27, 2010 Author Share Posted April 27, 2010 (edited) 2GT: :lol: Napisao sam NHF... Svaka čast iznimkama.. :lol: Da bi mogao stisnuti oprugu dok je glava na motoru, samo hvatište mora biti nešto drukčije... Stiskanje sa onim navojem ostaje isto... A ako skidam glavu, onda će ju čukman dobiti na reklamaciju, pa nek se on jebe šta gdje i kako će sastaviti i rastaviti... :lol: 2alfa: Ja donio sve obrađeno, na hrpi (u autu) sve rastavljeno... Trebalo je samo blok oprati od obrade... Znači sve spremno... Isčupati getribu i stari blok (rastavljen suh). Sastaviti drugi motor, spojiti sa getribom i vratiti nazad... E ako to vrijedi 3500, ne vrijedi. i to sam ti odmah rekao... Ja nisam imao kemije sa radilicom, i aksijalni pomak je premjerio gregurek nakon što je radilicu polirao i provjerio nakon nitriranja... Edited April 27, 2010 by mr_G Link to comment Share on other sites More sharing options...
GT Boca Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 pa nemožeš onda optuživati mehaničara i tražit od njega neku garanciju za nešto s čim on nije imao veze.... nije to rutinsko slaganje motora na golf 3 1.9 d jbt...ipak se tu snaga diže za skoro duplo od serijale itd..... nemožeš uspoređivat to...... alfa ti nudi ključ u ruke i prst u uho za 3500kn i miran si Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 2avanti i hic: Shvatite da Zagreb nije centar svijeta (a i oni ljeni dalmoši koji su naučili živjeti bogato i niš ne raditi od turizma se isto ubrajaju u tu kategoriju... NHF svima) i da je majstor 30km od zagreba upola jeftiniji, a 100km od zagreba radi za trećinu ili manje... To što se ovde majstori ponašaju kurvanjski zato jer mogu, pa nek se ponašaju... Aj reci G šta ti je trebalo ovo boldano?? Ti si jako licemjeran. Radiš i primaš dobru plaću u Zagrebu, a pljuješ kako je sve u Zagrebu skupo. Što se ne preseliš u SB? A da....tamo bi ti plaća za isti posao bila koju kilu kuna manja jer je tamo sve jeftinije, tako i posao koji ti obavljaš. Znači da rezimiram, ti bi skupo naplatio posao koji ti obavljaš, a kad tebi netko obavlja posao onda kurac....bježi se iz Zagreba u zadnju pripizdinu za proći što jeftinije, i onda se žališ kad nešto nije ispalo kako si očekivao. E pa postoji jedna poslovica:"Plati pa se rugaj" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lim@ RS Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 Zajedno ste sve sklapali, pa je i zajednicka odgovornost Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 Ja sam svoje rekao, 3500 kuna za posao. (takav tip motora) Na tebi je samo da DOVEZES auto, i ODVEZES ga. Hodanja po obradama, telefoniranje, zivciranje, to je moja stvar. Isto kao sto je i moja stvar sko ti pocne curiti ulje sa semeringa radilice ispod zamasnjaka ili ako nije dobro zabrtvljena ta ista konzola od semeringa, garancija je garancija, naravno garanciju mozes objesit macku o rep ako se ne mjenja SVE sta ja kazem i smatram potrebnim za promjeniti. Upravo tako. :thumbsup: G... možda si uštedio 2000 kn kaj nisi Alfi sve skupa odvezao, MOŽDA Kad sam radio generalku, kaj god je trebalo mijenjat na motoru promijenili smo, k'tome moje riječi su isto bile, mijenjaj kaj treba. Ja sam gurnuo prst u uho, Alfa je obavio odličan posao, Alfa mi je DOSTAVIO auto pred kuću, riješili smo ceh i otišli na pijaču da proslavimo Ja sam napravio već 15+ tkm sa autom, napravio 3 izmjene ulja i filtera kod Alfe, i auto vozi kao SAN. :thumbsup: I uvijek ga pitam ako misli da treba kaj složit na autu, to se rješava :thumbsup: Ja bez brige sjednem u 145icu i idem di treba :thumbsup: mislim da to vrijedi tih novaca :thumbsup: Em je Carek CAR!!! :thumbsup::thumbsup::thumbsup: my 50 lipas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now