mrlakis Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 ma jebemu, ja nisam varioc,ali kad nesto zavarim i ne ostane mi lijepo,uzmem brusilicu i pobrusim var,da bar na nesto slici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted June 20, 2013 Author Share Posted June 20, 2013 (edited) sutra ujutro idem u genericov ovlašteni servis (sv.nedelja) pa ću usput stat do Laste i pitat koji qratz se događa? miki care, kae billo? Edited June 20, 2013 by Ozy Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 sutra ujutro idem u genericov ovlašteni servis (sv.nedelja) pa ću usput stat do Laste i pitat koji qratz se događa?miki care, kae billo? Najradije bi sad isao u ormar iskopat granu koju ti je ladta napravio za nissan. Majko mila kakva je to katastrofa, a sjecan se slika dok je nova bila, lijepa ko slika, a unutra cirkus. Da negovorim da se auto nije mogo vrtit preko 5000rpm jer bi poceo nenormalno trokirati hahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
kix Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 svi su navodno zadovoljni sa isap-om na zagrebackoj.... Meni je na A4 radio račvu, cijevi i nastavke po jedan na svakoj strani i to za 600kn, bio sam prezadovoljan Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Isap, bio, otišao....bubnuli su neku cifru (valjda su imali dosta posla pa im nije bila sila uzimati još) i još mi raširili pragove sa dizalicom i da ja nisam gledao i počeo vikati, odvalili bi ih skroz jer frajer diže auto i priča sa frendom.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
malawi Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Tko je donekle ok za napravit auspuh? pridruzujem se pitanju. ne trebam custom granu i lijepe varove, vec da mi zavari lonac, decat, zg podrucje.. bubajte preporuke Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Moja preporuka isap Link to comment Share on other sites More sharing options...
medostc Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 lasta buba cijene bezveze,i postavio onog kretena od Zeljka za poslovodu,njega kad vidim izgubim volju za zivotom kako frajer prica usporeno i nezanimljivo! sve aute od kad vozim su mi radili oni,bio sam zadovoljan,ali uvijek bubaju cijene,pa kad dodes tamo drugcija prica,nemaju nikad vremena itd meni sad na golf 6-ici samo zadnja dva nastavka traze 500kn,sta nije to previse? Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Vrlo jednostavno: čovjek poskupio i treba ga od*ebat. Meni je radio auspuh za Seata i niti je bio jeftin niti je to sada bila neka uber kvaliteta. Treba naći novog auspuh majstora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 lasta buba cijene bezveze,i postavio onog kretena od Zeljka za poslovodu,njega kad vidimizgubim volju za zivotom kako frajer prica usporeno i nezanimljivo! sve aute od kad vozim su mi radili oni,bio sam zadovoljan,ali uvijek bubaju cijene,pa kad dodes tamo drugcija prica,nemaju nikad vremena itd meni sad na golf 6-ici samo zadnja dva nastavka traze 500kn,sta nije to previse? Toliko dodu orginal u zubaku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Lasta ima savijačicu na trn. E sad ako če savijat na trn i koristit inox a ne ono aluminizirano smeće cijena je drugačija. Za kvalitetu neznam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Sve auspuhe do Clia radio kod Laste i uvijek bio zadovoljan, cijena JAKO povoljna svaki put. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gear Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Bas danas bio kod laste za neku sitnicu, jako zadovoljan. Netko drugi bi me odmah odjebo cim bi vidio da izvoljevam neke muzicke zelje. oni usred guzve slozili bez puno filozofije tocno ono sto sam htio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi_ck Posted October 16, 2013 Share Posted October 16, 2013 Trebala bi mi ponuda za auspuh za mini cooper s 2003 godina od katalizatora do kraja sa protocnim loncima. Kome se obratit za popust i dogovor oko cijene kod laste? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted October 16, 2013 Share Posted October 16, 2013 ja idem sutra sa Lanciom na doradu spuha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted October 16, 2013 Share Posted October 16, 2013 Toliko dodu orginal u zubaku... meni za passata 700kn, samo 2 ukrasna nastavka iza... u rijeci, toni auspuh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bela Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 Ja sve po pitanju auspuha radim ili kod Šopreka Drageca u Humlugu kraj Zaboka, ili auspuh servis Pale (Konjščina ili VŽ) - kako je koji slobodan kad se meni zaželi kemijati , evo baš sad rade na rs-u ..jedva čekam da bude gotovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeaCulpa Posted November 28, 2013 Share Posted November 28, 2013 Meni bi trebalo od motora do lonca od inoxa napravit fi70, cuo sam da to moze samo lasta, jel to istina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted November 28, 2013 Share Posted November 28, 2013 Ma i drugi mogu, ali Lasti je to najnormalnija stvar. Računaj na trošak (bez zadnjeg lonca) od 2-2500kn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeaCulpa Posted November 28, 2013 Share Posted November 28, 2013 Ma i drugi mogu, ali Lasti je to najnormalnija stvar. Računaj na trošak (bez zadnjeg lonca) od 2-2500kn. Popust ozy? stoji to još uvijek ili ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted November 29, 2013 Author Share Posted November 29, 2013 da care, čitaj bokte .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeaCulpa Posted November 29, 2013 Share Posted November 29, 2013 da care, čitaj bokte .. Čitam, čitam, ali ipak da provjerim za svaki slučaj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted November 29, 2013 Author Share Posted November 29, 2013 samo tamo zovi, raspitaj se sve što te zanima, reci da te ozy poslao i kad (i ako) dogovoriš termin, nazovi me da im potvrdim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeaCulpa Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Danas bio kod laste, napravili od grane do zadnjeg lonca fi 70, srednji protocni-protok fi70, probili cijev kroz katalizator i dvije flande prije i poslije katalizatora, 1350 kn, ozy sredio popust tako da me ispalo 1150, ovim putem zahvaljujem :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logic Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Jel radio tko downpipe kod njega pa da zna okvirnu cijenu i koliko cca treba da se napravi jer mi nije bas usput Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now