Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

sutra ujutro idem u genericov ovlašteni servis (sv.nedelja) pa ću usput stat do Laste i pitat koji qratz se događa?

miki care, kae billo?

Edited by Ozy
Posted
sutra ujutro idem u genericov ovlašteni servis (sv.nedelja) pa ću usput stat do Laste i pitat koji qratz se događa?

miki care, kae billo?

Najradije bi sad isao u ormar iskopat granu koju ti je ladta napravio za nissan. Majko mila kakva je to katastrofa, a sjecan se slika dok je nova bila, lijepa ko slika, a unutra cirkus. Da negovorim da se auto nije mogo vrtit preko 5000rpm jer bi poceo nenormalno trokirati hahahaha

Posted
svi su navodno zadovoljni sa isap-om na zagrebackoj....

Meni je na A4 radio račvu, cijevi i nastavke po jedan na svakoj strani i to za 600kn, bio sam prezadovoljan :)

Posted

Isap, bio, otišao....bubnuli su neku cifru (valjda su imali dosta posla pa im nije bila sila uzimati još) i još mi raširili pragove sa dizalicom i da ja nisam gledao i počeo vikati, odvalili bi ih skroz jer frajer diže auto i priča sa frendom....

Posted
Tko je donekle ok za napravit auspuh?

pridruzujem se pitanju.

ne trebam custom granu i lijepe varove, vec da mi zavari lonac, decat, zg podrucje.. bubajte preporuke

Posted

lasta buba cijene bezveze,i postavio onog kretena od Zeljka za poslovodu,njega kad vidim

izgubim volju za zivotom kako frajer prica usporeno i nezanimljivo!

sve aute od kad vozim su mi radili oni,bio sam zadovoljan,ali uvijek bubaju cijene,pa kad dodes tamo

drugcija prica,nemaju nikad vremena itd

meni sad na golf 6-ici samo zadnja dva nastavka traze 500kn,sta nije to previse?

Posted

Vrlo jednostavno: čovjek poskupio i treba ga od*ebat. Meni je radio auspuh za Seata i niti je bio jeftin niti je to sada bila neka uber kvaliteta.

Treba naći novog auspuh majstora.

Posted
lasta buba cijene bezveze,i postavio onog kretena od Zeljka za poslovodu,njega kad vidim

izgubim volju za zivotom kako frajer prica usporeno i nezanimljivo!

sve aute od kad vozim su mi radili oni,bio sam zadovoljan,ali uvijek bubaju cijene,pa kad dodes tamo

drugcija prica,nemaju nikad vremena itd

meni sad na golf 6-ici samo zadnja dva nastavka traze 500kn,sta nije to previse?

Toliko dodu orginal u zubaku...

Posted

Lasta ima savijačicu na trn. E sad ako če savijat na trn i koristit inox a ne ono aluminizirano smeće cijena je drugačija. Za kvalitetu neznam.

Posted

Bas danas bio kod laste za neku sitnicu, jako zadovoljan. Netko drugi bi me odmah odjebo cim bi vidio da izvoljevam neke muzicke zelje. oni usred guzve slozili bez puno filozofije tocno ono sto sam htio.

• 3 months later...
Posted

Trebala bi mi ponuda za auspuh za mini cooper s 2003 godina od katalizatora do kraja sa protocnim loncima. Kome se obratit za popust i dogovor oko cijene kod laste?

Posted

Ja sve po pitanju auspuha radim ili kod Šopreka Drageca u Humlugu kraj Zaboka, ili auspuh servis Pale (Konjščina ili VŽ) - kako je koji slobodan kad se meni zaželi kemijati :) , evo baš sad rade na rs-u ..jedva čekam da bude gotovo :)

• 1 month later...
Posted
Ma i drugi mogu, ali Lasti je to najnormalnija stvar.

Računaj na trošak (bez zadnjeg lonca) od 2-2500kn.

Popust ozy? stoji to još uvijek ili ne?

Posted

samo tamo zovi, raspitaj se sve što te zanima, reci da te ozy poslao i kad (i ako) dogovoriš termin, nazovi me da im potvrdim.

• 2 months later...
Posted

Danas bio kod laste, napravili od grane do zadnjeg lonca fi 70, srednji protocni-protok fi70, probili cijev kroz katalizator i dvije flande prije i poslije katalizatora, 1350 kn, ozy sredio popust tako da me ispalo 1150, ovim putem zahvaljujem :thumbsup:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...