tcode Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Tcode ma nije islo tebe jebate :D:D Inace se moze vidjeti kad sam ja raspolozen na 2.4b, 2.8b vozi audi od edija na 31. bez beda. Quotaj, od kuda da znam kome se obraćaš kada pišeš drito ispod mog posta . Meni fakat te iridiumke nisu bile dobre, ne znam, možda mi je Velepromet uvalio neke kineske kopije . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 zato kaj prebrzo pisete znas ti dobro koga je islo! Iridiumke rules za mene, nikad drugu necu koristiti. Sa svim ostalim vjecno pizdarije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bOzO Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 (edited) Kakav auspuh ima taj auto? fi 70 all the way i na kraju jastuk od lastovcica eeeeeee alfa ti imas save kad sam dosao do tebe? tada nije trokalo sve dok nismo otisli na aput! ajde da ga vratimo na staro Edited June 18, 2010 by bOzO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Toliko su koštale prije par godina u Veleprometu. Koliko danas koštaju BMK jer ne valjaju za ono što meni treba. Hmmh...teško, ja od 2001 vozim isključivo na Denso Iridium Power svjećicama - 150kn/kom bez popusta. Ali da ne idemo čovjeku u OFF. :thumbsup: Meni fakat te iridiumke nisu bile dobre, ne znam, možda mi je Velepromet uvalio neke kineske kopije . Teško. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Zašto IK31? Ona ima drukčiju visinu od recimo IK24? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted June 18, 2010 Author Share Posted June 18, 2010 153 kpa35% DC JBT ja zaboravio u potpunosti rec bozi za staviti filtercic na cijevcicu od MAP-a, onda nestanu ova brda i doline LOL LOL LOL krivo sam utipkao 153kpa 53 DC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted June 18, 2010 Author Share Posted June 18, 2010 eeeeeee alfa ti imas save kad sam dosao do tebe? tada nije trokalo sve dok nismo otisli na aput! ajde da ga vratimo na staro ma kakvo vracanje na staro daj se saberi 20 kuna kosta jedna svijecica pa probaj nekako izdvojit i stavit NGK bcr8es, a i ne bi bilo lose da su ti svi kablovi isti. a ja cu ti donirat jedan mali filtercic za ispeglat MAP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cali Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Ja imam slican problem, baci mi safe mode od 4soma okretaja na dalje i makne boost. Postoji mogučnost da su svjecice za to krive? koje bi bile idealne za 315ks?(ako mogu uopce tako definirat) Ja za tu snagu koristim Denso Iridium i sve dela ok. evo i kod mene je denso i več dvije god.nit jedno sranje na 1.2bara tak da cici,probaj ih:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Više benzina je samo smanjilo dielektričku konstantu i olakšalo da se iskra pojavi. Mi ovdje pričamo o nečemu upravo suprotnom, a to je da šiljasta svjećica povećava el. polje radi svoje konstrukcije i da se opire padu dielektričke konstante. Jače el. polje će dati jaču iskru u SVIM uvjetima, pa čak i tamo kad svjećica sa slabijim poljem faila. Za usporedbu nije važno kako će se ponašati ISTA svjećica u RAZLIČITIM uvjetima, nego kako će se ponašati RAZLIČITE svjećice u ISTIM uvjetima. Jače polje znači jaču iskru, u svim uvjetima. Jača (deblja i duža) iskra znači bolje paljenje smjese. U nekim zadanim uvjetima razlika u jačini iskre ovisi isključivo o razlici u geometriji iskrišta svjećice, a iridium je tu jedino da osigura trajnost.. J.. ga stari, ti nikako da shvatiš da su skuplje stvari u pravilu bolje. One možda nisu toliko bolje koliko su skpulje, ali su definitivno bolje. Ima možda par slučajeva kad to ne vrijedi, ali oni su toliko rijetki da su to samo iznimke koje potvrđuju pravilo.. ako oces, dodi tu na fer i upisi dva tri predmeta da ti neke stvari budu jasne. Jer pises gluposti tolke da je to strasno. I uopce ne kuzis da je benzin dobar izolator. Kada naucis te stvari onda na FSB i promatraj sto se sve talozi na svijecici, dali zacedena svijecica dobro radi.... Alfa: rijesi to resetiranje ms-a. Moguce da ti je uzrok missfire reset, a ne obrnuto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 2 kova: ovaj put si u zabludi i to velikoj. Imao sam Denso Iridium IK svjećice, plaćene 250 kn/kom (dva seta :doh:) i sve što ti mogu o njima reći je to da su za qurac na boostu većem od 1,5 bar bile. I da, što je veća gustoća smjese u cilindru, to će svjećica teže zapaliti tu smjesu, a vjerojatnost blow out-a iskre je sve veća. U tim uvjetima su te tvoje ultra zašiljene iridiumke upravo zakazale. Smjesa benzina i zraka je aerosol. Tlak aerosola nešto podiže dielektričnu konstantu dok ju visoka temperatura snižava (ako se dobro sjećam, da ne guglam). Tu su naravno i drugi efekti kao što je nakupljanje taloga i oksida na elektrodama i tko zna što sve još. Mislim da je u toj priči temperatura na kojoj svjećica radi puno važnija od boosta, tako da bih rekao da je vjerojatno neki drugi razlog tog faila o kojem pričaš. Da ne velim da se na malom uzorku ne može isključiti i npr. greška u proizvodnji bez obzira kaj si imao 2 seta. Ali vjeruj mi da logika sa šiljkom radi povećavanja el. polja vrijedi uvijek.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 ako oces, dodi tu na fer i upisi dva tri predmeta da ti neke stvari budu jasne. Jer pises gluposti tolke da je to strasno. I uopce ne kuzis da je benzin dobar izolator. Kada naucis te stvari onda na FSB i promatraj sto se sve talozi na svijecici, dali zacedena svijecica dobro radi.... Alfa: rijesi to resetiranje ms-a. Moguce da ti je uzrok missfire reset, a ne obrnuto. E jebi ga, jadni klinci koje ti učiš.. Ne pričamo o svjećici koja je uronjena u benzin nego kako različite svjećice daju iskru u jednom te istom aerosolu, dakle u istim uvjetima. Jesi ti možda Đijeva generacija s etf-a? Nekak mi slično razmišljate.. P.S. pokušaj zadržati minimum osobne kulture i primijeti da ja tebi ne govorim da pišeš gluposti kad se ne slažem s tobom. Po tome mi isto nekak postaješ sve sličniji Điju - biće da je takav nivo osobne kulture karakterističan za vas akademske građane novog kova.. :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Npr u atmosveri moj cdi je bacao dosta duge iskre i poprilicnog inteziteta. Ovo je slici je mislim 4 iskre u komadu. Evo kak izlgeda to u atmosveri: Uploaded with ImageShack.us Ali kada imas 3 bara boosta i ohoho bogatu smijesu nije dovoljno da preskoci 1mm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Meni fakat te iridiumke nisu bile dobre, ne znam, možda mi je Velepromet uvalio neke kineske kopije . Uopće ne sumnjam da ti nisu bile dobre, ali druga je stvar zakaj. Ja sam svoje platio oko 150 Kn (po sjećanju), i isto sam ih tam kupio. Možda si ti kupio neki drugi tip svjećice kaj fakat dobro ne rade, možda je cijela proizvodna serija iz tog perioda vriti, možda su u šumi - teško je reći.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Smjesa benzina i zraka je aerosol. Tlak aerosola nešto podiže dielektričnu konstantu dok ju visoka temperatura snižava (ako se dobro sjećam, da ne guglam). Tu su naravno i drugi efekti kao što je nakupljanje taloga i oksida na elektrodama i tko zna što sve još. Mislim da je u toj priči temperatura na kojoj svjećica radi puno važnija od boosta, tako da bih rekao da je vjerojatno neki drugi razlog tog faila o kojem pričaš. Da ne velim da se na malom uzorku ne može isključiti i npr. greška u proizvodnji bez obzira kaj si imao 2 seta. Ali vjeruj mi da logika sa šiljkom radi povećavanja el. polja vrijedi uvijek.. OK, postoji šansa da sam dva puta naletio na limun (mala, ali ajd' ). Nakon toga sam bio prisiljen probati još par setova svjećica različitih proizvođača, a i istraživati na tu temu. Na koncu sam saznao i osobno se uvjerio da na zahtjevni turbo motor, ekipa koja je također probala sve i svašta, stavlja najobičnije (i vrlo jeftine sa velikim rasponom temp. vrijednosti) bakar svjećice. Meni rade super, traju sigurno manje nego iridium ili platina svjećice, ali bome i koštaju šaku kikirikija, pa češće izmjene nisu neko pretjerano zlo. Dapače, ako ništa drugo, manja je šansa da će se navoj svjećice zapeći u glavi motora. edit: i dalje pitanje stoji, koji materijal (iridium ili bakar) ima bolja svojstva kao el. vodič? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Npr u atmosveri moj cdi je bacao dosta duge iskre i poprilicnog inteziteta. Ovo je slici je mislim 4 iskre u komadu.Evo kak izlgeda to u atmosveri: Uploaded with ImageShack.us Ali kada imas 3 bara boosta i ohoho bogatu smijesu nije dovoljno da preskoci 1mm. Bilo bi zgodno da imaš sliku Iridiumke u istim uvjetima, ovak nemremo usporediti. Ali ono kaj ti ja pokušavam reći (a tebi je to ionak vrlo jasno) je da šiljaste elektrode daju jaču iskru u svim uvjetima, pa tako i pri istih tih 3 bara boosta. MIslim da na heavy modified autima kao kaj je Tomin je fakat teško odabrati svjećicu. Nekako mi se čini da bi najbolje bilo pistai proizvođaču i tražiti savjet, jer tu katalozi često više odmažu nego pomažu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Tcode koje svječice koristiš i koliko koštaju? IK24 4kom koštaju 200-300kn na e-bay... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 OK, postoji šansa da sam dva puta naletio na limun (mala, ali ajd' ). Nakon toga sam bio prisiljen probati još par setova svjećica različitih proizvođača, a i istraživati na tu temu. Na koncu sam saznao i osobno se uvjerio da na zahtjevni turbo motor, ekipa koja je također probala sve i svašta, stavlja najobičnije (i vrlo jeftine sa velikim rasponom temp. vrijednosti) bakar svjećice. Meni rade super, traju sigurno manje nego iridium ili platina svjećice, ali bome i koštaju šaku kikirikija, pa češće izmjene nisu neko pretjerano zlo. Dapače, ako ništa drugo, manja je šansa da će se navoj svjećice zapeći u glavi motora. edit: i dalje pitanje stoji, koji materijal (iridium ili bakar) ima bolja svojstva kao el. vodič? Šansa nije tako mala kako ti se možda čini - Velepromet ne naručuje često Iridiumke tako da je velika vjerojatnost da si kupio svjećice iz istog ili bliskog lota. Bakar ima manji specifični otpor, ali Tomo, mi tu ne pričamo o materijalu za vodiče nego o materijalu za iskrišta, i to kod prilično visokih napona. Pad napona na rasporu elektroda iskrišta ispunjenog dieleketrikom (aerosolom benzina u zraku) je za nekoliko redova veličina veći od pada napona uzorokovanog otporom materijala iskrišta. Drugim riječima, za materijal iskrišta je važno da izdrži plazma stanje iskre a ne koliki mu je specifični otpor vođenja struje (koja je ionako mala). Dečki, radio sam svojevremeno u Končaru s visoko energetskim rastavljačkim sklopkama koje su veće od čovjeka, punjene inertnim plinovima za umrtvljivanje iskre kod rastavljanja, i nešto sam usput naučio o tome. Vjerujte, principjelno gledano Iridumke su mrak napravljene i moraju dobro delati. Naravno, ako ste uzeli odgovarajući model za potrebe vašeg motora.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Bilo bi zgodno da imaš sliku Iridiumke u istim uvjetima, ovak nemremo usporediti. Ali ono kaj ti ja pokušavam reći (a tebi je to ionak vrlo jasno) je da šiljaste elektrode daju jaču iskru u svim uvjetima, pa tako i pri istih tih 3 bara boosta. MIslim da na heavy modified autima kao kaj je Tomin je fakat teško odabrati svjećicu. Nekako mi se čini da bi najbolje bilo pistai proizvođaču i tražiti savjet, jer tu katalozi često više odmažu nego pomažu.. stvar je da si se zaljepio samo na jedan efekt koji utjece na napon probijanja. A drugi efekti su jace izrazeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 stvar je da si se zaljepio samo na jedan efekt koji utjece na napon probijanja. A drugi efekti su jace izrazeni. Npr. u Tominom slučaju sve ostalo ti je zadano: bobina, kablovi, veličina cilindra, smjesa zraka i benzina, boost, .. - svi ti faktori jesu kakvi jesu. Mi pričamo kako bi se različite svjećice ponašale u njegovom cilindru pod istim tim uvjetima. Znaš i sam da tu igra samo jačina polja na elektrodama, zazor i koliko dobro podnose temperaturu i habanje. Još jednom velim, u njegovom slučaju mislim da mora tražiti mišljenje proizvođača i zaboraviti kataloge.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Npr. u Tominom slučaju sve ostalo ti je zadano: bobina, kablovi, veličina cilindra, smjesa zraka i benzina, boost, .. - svi ti faktori jesu kakvi jesu. Mi pričamo kako bi se različite svjećice ponašale u njegovom cilindru pod istim tim uvjetima. Znaš i sam da tu igra samo jačina polja na elektrodama, zazor i koliko dobro podnose temperaturu i habanje. Još jednom velim, u njegovom slučaju mislim da mora tražiti mišljenje proizvođača i zaboraviti kataloge.. Nije njegov jedini slucaj. Ako oces odi malo istrazivati na koje svijecice voze auti na 2+bara i nije to slucajan odabir. Nije sve isto. Nije isto zacadena svijecica npr, a ima jos dosta drugih stvari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 (edited) Ajmo ovako, recimo da sam stvarno naletio na lošu seriju iridiumki, i da bi sa setom iz ispravne serije motor radio besprijekorno na boost-u. Jednako tako dobro mi radi i sa NGK bakar svjećicama, ali koštaju osam puta manje. Zbog čega bih ja trebao kupovati iridium svjećice, čisto sumnjam da sa 8 setova bakarnih ne bih mogao prevaliti više km nego sa jednim setom iridiumki.. edit: fire ti je dobro sugerirao, ima na netu jako puno topica otvorenih na tu temu, jednom kada zagaziš u ozbiljne snage po litri motora, problemi sa odabirom svjećica krenu, a najčešće rješenje su upravo ove "obične" i jeftine svjećice. Edited June 18, 2010 by tcode Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Po meni svječice stavljaš onakve da ti motor nema missfirea gotovo nikada. Bilo u leru ili na boostu... Eto ja imam poneki missfire na leru na benzin, iako na plin radi besprijekorno... Možda bi denso iridium riješio taj problem u leru, a ako neću ići preko 1.5bar to je to... Razlika u cijeni nije takva... Jer su cijene u veleprometu napuhane... denso iridium power ik24 set košta 200-300kn na e-bay... U veleprometu je duplo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Po meni svječice stavljaš onakve da ti motor nema missfirea gotovo nikada. Bilo u leru ili na boostu... Eto ja imam poneki missfire na leru na benzin, iako na plin radi besprijekorno... Možda bi denso iridium riješio taj problem u leru, a ako neću ići preko 1.5bar to je to... Razlika u cijeni nije takva... Jer su cijene u veleprometu napuhane... denso iridium power ik24 set košta 200-300kn na e-bay... U veleprometu je duplo.. za ler pase cim veci razmak elektrodi, ja trenutno vozim na 1.2mm. Ali problem nastaje u boostu kada nemoze probiti iskra pa treba smanjivati. BTW isto se na plinu dogada, bogatija smijesa i treba veci napon da iskra preskoci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Nije njegov jedini slucaj. Ako oces odi malo istrazivati na koje svijecice voze auti na 2+bara i nije to slucajan odabir. Nije sve isto. Nije isto zacadena svijecica npr, a ima jos dosta drugih stvari. Zašto misliš da tu boost turbine igra ikakvu ulogu? Pa svjećici je svejedno da li je smjesa došla od atmo pritiska u clindar nekog motora ili ju je turbina napuhala unutra? Jedino kaj tu igra je relativna koncentracija aerosola u cilindru. Ti hoćeš reći da, iskustveno gledajući, postoji neki razlog zakaj Iridiumke ne bi dobro radile kad se, radi povećanja relativne koncentracije aerosola (dakle veće popunjenosti cilinda sa smjesom zraka i goriva) diže dielektrička konstanta? Po meni, iridiumke bi baš tu trebale bolje raditi. Naravno, ako su pravilno odabrane.. Tomo, kak si ti birao svjećice? Ako si birao isto kao i ja tj. po katalogu za tvoj tip auta (tj. stock verziju) onda je lako moguće da si ti sa svojim tuningom izašao iz optimalnog radnog područja svjećice namijenjene stock verziji tvog motora, dok ja (još uvijek) nisam. Isto tako, jel mi ovdje pričamo o najjeftinijem rješenju koje još uvijek baca iskru (dakle najekonomičnijem), ili pričamo o najboljem rješenju s cijenom kakva ispadne? Tu odluku moraš donijeti za svaki dio koji ugrađuješ u auto, i snositi posljedice te odluke, po pitanju performansi, dugotrajnosti i pouzdanosti i s druge strane financija. Ako su ti bakrene dobre, sve 5 - voziš, mijenjaš i uživaš. Ako želiš najbolje kaj se za novac može dobiti, onda je to svjećica bogata Iridiumom. Ali nemojmo se uvjeravati koja je bolja - možemo se samo uvjeravati koju ima smisla kupiti. Osobo sam kupio Denso Iridium, dao 750Kn za njih vjerujući da sam 5 godina miran i da se više s tim neću morati baviti. Zasad se tako i čini. Ne kažem da to i za tebe mora biti bolji izbor.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 za ler pase cim veci razmak elektrodi, ja trenutno vozim na 1.2mm. Ali problem nastaje u boostu kada nemoze probiti iskra pa treba smanjivati.BTW isto se na plinu dogada, bogatija smijesa i treba veci napon da iskra preskoci. .. ili isti napon ali jače polje na šiljku elektrode, kaj ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now