Jump to content

Uljadirekt

mAx

Recommended Posts

Jednako staro ćeš dobiti i po drugim dućanima u HR, piše da je rok uporabe 5 godina tako da nema problema. Evo imam doma isto ulje, 6mj. 2008 a kupio sam ga prošle godine u 11mj. BTW imali su i ovogodišnje ali samo 4 litre pa sam uzeo ipak ovo da je jednako staro (6 litara da imam do sljedeće izmjene za 10kkm, računam da će popit litru na 8000km)

Edited by Mario_S3

• Replies 112
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Maloprije sam išao otvoriti jednu bočicu da pomirišim i vidim koje je boje, identično je sve kao Mobil proizveden u Njemačkoj kojeg imam od prije

Mariola ti si stvarno car...ti ides mirisat ulje..jaooo...pa kladim se i da castrol i mobil i shell sve isto mirise...

meni neki dan dosao castrol edge za tdi makine,sve kako treba:thumbsup:

Mariola ti si stvarno car...ti ides mirisat ulje..jaooo...pa kladim se i da castrol i mobil i shell sve isto mirise...

ja sam isto išao mirisati:rofl: i mislim si koji kurac radim:lol:

Ni slučajno ! imam doma Castrol TXT i to ima odvratan miris, ovo onak fino miriše :) .. i Castrol je crvenkast, Mobil je žuti ! Nema veze jedno s drugim nikakve.

Ni slučajno ! imam doma Castrol TXT i to ima odvratan miris, ovo onak fino miriše :) .. i Castrol je crvenkast, Mobil je žuti ! Nema veze jedno s drugim nikakve.

Meni od svih ulja najljepsi miris ima Motul 300v. :)

Vezano za Uljadirekt - super cijene ali web shop im i nije neki. Kad sam pretprosli tjedan narucio Castrol SRF kocionu tekucinu nisam bas imao pozitivno iskustvo. Naime, uredno sam platio preko kartice, a za to se trazi iskljucivo otvaranje Moneybookersa racuna koji odmah povuce sav novac s kartice da bi kasnije kad se vraca na karticu uzeo postotak.

S obzirom da nije bilo obavijesti 24-48h da je poslano, tek nakon sto sam ih nazvao sam saznao da oni to "ulje" trenutno nemaju u ponudi jer imaju problema s dobavljacem i sad eto cekam da mi refundiraju novac.

Savjet svima da kliknu na placanje pouzecem.

Meni od svih ulja najljepsi miris ima Motul 300v. :)

Vezano za Uljadirekt - super cijene ali web shop im i nije neki. Kad sam pretprosli tjedan narucio Castrol SRF kocionu tekucinu nisam bas imao pozitivno iskustvo. Naime, uredno sam platio preko kartice, a za to se trazi iskljucivo otvaranje Moneybookersa racuna koji odmah povuce sav novac s kartice da bi kasnije kad se vraca na karticu uzeo postotak.

S obzirom da nije bilo obavijesti 24-48h da je poslano, tek nakon sto sam ih nazvao sam saznao da oni to "ulje" trenutno nemaju u ponudi jer imaju problema s dobavljacem i sad eto cekam da mi refundiraju novac.

Savjet svima da kliknu na placanje pouzecem.

Slažem se s tobom. Prošli tjedan je stiglo 5L Castrola Edge i plačeno je pouzećem. Nikakvih problema. Cijena vrhunska. U ovlaštenom servisu 220kn/L, ovdje jedva 90. Stvarno velika ušteda. Samo u ovlaštenom traže da se donese račun od ulja pošto je auto pod garancijom. Nadam se da to neće biti problem.

Slažem se s tobom. Prošli tjedan je stiglo 5L Castrola Edge i plačeno je pouzećem. Nikakvih problema. Cijena vrhunska. U ovlaštenom servisu 220kn/L, ovdje jedva 90. Stvarno velika ušteda. Samo u ovlaštenom traže da se donese račun od ulja pošto je auto pod garancijom. Nadam se da to neće biti problem.

Toliko platim i kod Renea. I onda još odemo na kavu pa se dobro izbrbljamo, što je neprocjenjivo. Za sve ostalo Mastercard.. :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...