Tomek Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 (edited) ja uzeo vec dosta puta tws za m5 i do sada bi se vec nesto desilo valjda da nije u redu a i usporedio sam DETALJNO ambalaze i sve je ok a znam gro ljudi sta je tamo uzelo i sve 5 edit:i po boji i po gustoci mi je isto kao i ono sto sam platio 150 pa na vise Edited September 28, 2010 by Tomek Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 danas me je frend nazvao i rekao da postoji mogućnost da tu nešto smrdi.ne optužujem nikoga, ali molim sve zainteressirane da se pokušaju raspitati. u današnje vrijeme sve je moguće. Uglavnom, rečeno mi je da treba obratiti pažnju na bočice i naljepnice ukoliko se razlikuju od originala. takve stvari cesto cujem dok netko trzi s manje od 100% marze. Vjerovatno tipicno olajavanje postene "konkurencije"(ako se moze nazvati konkurencija koja je 50% jeftinija). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stipe385 Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 danas me je frend nazvao i rekao da postoji mogućnost da tu nešto smrdi.ne optužujem nikoga, ali molim sve zainteressirane da se pokušaju raspitati. u današnje vrijeme sve je moguće. Uglavnom, rečeno mi je da treba obratiti pažnju na bočice i naljepnice ukoliko se razlikuju od originala. to i ja mislim, a prije god-dvije se pojavilo dosta falš castrola kaj se prodavalo na našem tržištu recimo ja dobivam edge iz castrolove tvornice, i nije mi jasno da je maloprodajna cijena kod njih skoro ista onoj cijeni za koju ja dobivam ulje ja čekam da otvore dućan, a do tad ništa ne vjerujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 jesmo narod u ku... kad nam je skupo-kukamo,kad je povoljno-opet nije dobro,sigurno je neka mucka.....strasni smo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 ja neznam, nisam kupovao, mislio sam, al sam dobio mrvicu skuplju cijenu kod renea al sam ipak kod njega uzeo sad, u čemu je caka, neznam... bili ste pisali i za ona ulja iz metroa, da nije isto da ovo da ono... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Otvorili su ducan prosli tjedan. Ulicu dalje gdje su prije bili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 to i ja mislim, a prije god-dvije se pojavilo dosta falš castrola kaj se prodavalo na našem tržištu recimo ja dobivam edge iz castrolove tvornice, i nije mi jasno da je maloprodajna cijena kod njih skoro ista onoj cijeni za koju ja dobivam ulje ja čekam da otvore dućan, a do tad ništa ne vjerujem pa nemaju samo castrol,imaju pun kufer marki ulja i cak i kamijonski program,za hidrauliku i slicno a ducan otvaraju uskoro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Cijene su smiješne, mobil 0w40 koji ja uzimam u dućanu gdje dobijem 40% popusta je tamo još jeftiniji, i to za preko 10 kuna ! Evo uzeo sam sada ipak za probu SAF-XJ (sutra će doć doma, došlo me sa poštarinom 3 litre 331kn), stvarno povoljno, jeftinije nego bilo gdje da sam pitao i uz sve popuste ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 ja kupovao vec par puta , ducan mrak ima fakat svega . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAx Posted September 28, 2010 Author Share Posted September 28, 2010 danas me je frend nazvao i rekao da postoji mogućnost da tu nešto smrdi.ne optužujem nikoga, ali molim sve zainteressirane da se pokušaju raspitati. u današnje vrijeme sve je moguće. Uglavnom, rečeno mi je da treba obratiti pažnju na bočice i naljepnice ukoliko se razlikuju od originala. :lamo: Da flasiraju ulje iz Lidla u ambalazu po zelji i onda prodaju :drink: Čemu ovakav post? Što smrdi? Uzeo je ulje pa nije zadovoljan ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 ja bas maloprije tam usporedivao cijene, jos prije sam naisao na tu stranicu. moj primjer. shell helix diesel plus: ja placam (u 5tom mjesecu) 44.11kn, a njihova cijena je 56.87kn bez PDVa :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Bas sam i ja htio pitat za tu stranicu. Trebao bi ulje kupit pa ono. Cijene su stvarno jebene. Znaci nije iz friteze, mogu kupit ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 ja bas maloprije tam usporedivao cijene, jos prije sam naisao na tu stranicu. moj primjer. shell helix diesel plus: ja placam (u 5tom mjesecu) 44.11kn, a njihova cijena je 56.87kn bez PDVa :huh: a di si ti to kupovao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 (edited) Mislim da je ovo u Zubaku 200kn, slična cijena i u Tokiću http://www.uljadirekt.com/osobna-i-laka-dostavna-vozila/motorno-ulje/potpuno-sinteticko/5w-40/castrol-slx-professional-5w-40-1l.html ovdje je 80kn/l !! U moj auto će ići ponovo ili ovo http://www.uljadirekt.com/osobna-i-laka-dostavna-vozila/motorno-ulje/potpuno-sinteticko/0w-40/mobil-1-new-life-0w-40-1l.html ili ovo, http://www.uljadirekt.com/osobna-i-laka-dostavna-vozila/motorno-ulje/potpuno-sinteticko/0w-40/castrol-edge-sport-0w-40-1l.html Koji je bolji ko će znat, no mislim da bi ipak mogao biti castrol nad Mobilom Edited September 28, 2010 by Mario_S3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 a di si ti to kupovao? u TASu, naravno :lol: al moram jos provjeriti na racunu, u autu mi je. al ziher pise MPC 44.11kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 http://www.uljadirekt.com/shell-helix-ultra-sae-5w-40-1l.html Ovo inace 119kn ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 ulje koje ja uzimam je redovna cijena 115kn litra u kc sam nasao po 80kn litra u ducanu a kod njih je 60kn litra a sad za mecu, inace je 165kn/L a kod njih 90kn/l... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Očito svi naši dućani imaju brutalne marže jer evo kao što sam rekao, uz 40% popusta u jednom poznatom dućanu gdje uzimam Mobil 0w40, uljadirekt imaju 10kn jeftiniju cijenu nego u tom dućanu ! Ako ovako nastave mislim da će svi počet kod njih kupovat ulja, evo ja slučajno naletio na stranicu i nisam mogo vjerovat koje cijene imaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek1 Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Trebalo bi bas usporediti boju ulja i sl...jeftino je full Ambalaza i etikete se lako krivotvore, a ulje moze biti isto u svim paketima. Recimo u metrou ima isto neki mobil ali ne super s nego special s i 10w 40 u pakovanju od 5 litar kosta 170kn. Ali to ulje je posebno kao za metro u hr i vani i valjda ima neka caka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 aj da ja pitam... jel jako bitna "marka" ulja? znači 2 ulja iste gradacije npr 5w30, jedno duplo skuplje od drugog, jel i duplo "bolje"? u čemu je caka? izmjena bi bila na istom broju km, kako je i preporučeno... konkretno, trebam ulje za mercedesa, dizlo, 4000ccm, neznam šta točit unutra dosad bio mobil 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 2 Vlado206> Castrol ili Mobil, s tim ne možeš fulati .. samo ne Mobil iz Metroa jer je to Turski mobil .. recimo ne postoji Turski 0w40 pa znaš da je onda original. Baš me zanima kad dođe ulje dal je na njemu etiketa sa zemljom porijekla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
golfijaner Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Imam 3l magnateca kupljenih kod Uljadirekt pa ako tko želi analizirati dati ću mu litru neka se igra Meni je za sada dobro ali pred sljedeći servis ću moći reći da li je gore ili bolje od Texaca odnosno Castrola u ovlaštenom servisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Čini mi se da se Castrol jaaaako srozao u kvaliteti .... od više ljudi sam čuo + vlastito iskustvo BTW, kod mene su Castrol Edge TD 5W-40 i Total Classic 10W-40 jeftiniji Link to comment Share on other sites More sharing options...
StankecE30 Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 kupio sam puno toga kod njih zbog cijene i čini se potpuno uredu... ali me frend zbedirao sa glasinama o muljanju i to je sve. jer ako se ispostavi da je muljaža osjećat ću se grozno što sam se ciganio da uštedim par sto kuna a neko me slatko zajebo. ulje je ulje, novo ulje je bolje od starog bez obzira na gradaciju. jučer sam proučavao deklaraciju sa stražnje strane i nije bila ista na svim bočicama identičnog ulja. uglavnom zemlja porijekla je turska. a primjetio sam i da su 2 tipa bočica i datumi proizvodnje otisnuti na različitim mjestima. al ko ga jebe uštedio sam al neznam šta sam dobio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Ja sam usporedio ambalazu od prije i od njih...ako nades razliku placam ti pivu... cime se ljudi zamraju..al kao sto je mario napisao..tipicno HR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now