BaGy Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 o tome bi se dalo pricat...moguce da nije saznao da je poginuo(u tom trenutku)... ako cemo vec tako
Gabre Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 daj shemsi naporan si i ti i svi ostali koji izvlačite tu situaciju. to je prožvakano milijardu puta, i treba se okaniti prošlosti.
Gabre Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 o tome bi se dalo pricat...moguce da nije saznao da je poginuo(u tom trenutku)...ako cemo vec tako mika i schumi, najveće legende u F1 ikad. :notworthy:
Cale Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Osobno je bio i ostao najveci...i zasluzio je titulu 2006. kad je u Brazilu i demonstrirao zasto je on jedan jedini...
rimA Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Stvarno ne kuzim kako je Mihael dobio kaznu. To se FIA urotila protiv njega. Skandalozno. On je ipak najveci vozac svih vremena. Dobro da je bilo tko drugi ali on... Jbs takvu formulu di su svi ravnopravni.
rimA Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Stvarno ne kuzim kako je Mihael dobio kaznu. To se FIA urotila protiv njega. Skandalozno. On je ipak najveci vozac svih vremena. Dobro da je bilo tko drugi ali on... Jbs takvu formulu di su svi ravnopravni.
BaGy Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Stvarno ne kuzim kako je Mihael dobio kaznu. To se FIA urotila protiv njega. Skandalozno. On je ipak najveci vozac svih vremena. Dobro da je bilo tko drugi ali on...Jbs takvu formulu di su svi ravnopravni. nitko ne govori da nije zasluzio kaznu :happy: ti si ionako Alonso lover...pa te razumijem :lol:
mrlakis Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 da je senna osta živ nebi imao pola pobjeda što ima sad
BABA Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Ma nije tu nista opasno, pravo "musko" zatvaranje pri 300 na sat, jel tak msporis :lol: YouTube - El Adelantamiento de Barrichello a Schumacher HungrÃxa Dobro da nitko nije izlazio iz boxa, lijepo bi ga pokupili :lol: LOL kaj je tu opasno? jel ga pustio, je...aj bok :doh:
Outlaw Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Pa kazem da nije nis opasno, kaj bi bilo opasno. Samo ne kuzim zasto su mu dali kaznu, koji kurac?! Sto je zabranjeno branit poziciju?! Istina da je pri 300 na sat isao na Rubensa koji je bio paralelno s njim i stiskao ga u zid, ali lijepo se vidi da mu je ostavio 4cm prostora... Sve 5
Outlaw Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 http://gol.hr/clanak/rubrika/automoto/video-schumacher-bio-sam-vruc-barrichello-je-u-pravu-pravedno-sam-kaznjen.html
Outlaw Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 BTW da je njemu to netko napravio dam se kladit da bi ga isao trazit poslije utrke da ga izubija :lol: Licemjerni seronja bio i ostao
BaGy Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 BTW da je njemu to netko napravio dam se kladit da bi ga isao trazit poslije utrke da ga izubija :lol: Licemjerni seronja bio i ostao si zavrsio santa claus? :doh: covjece..nitko ne prica o pobjedniku ili nekim drugim potezima...samo cekaju ko lesinari da MS napravi sranje :no2:
Outlaw Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Pa nazalost ovo je bio vjerojatno najzanimljiviji dio utrke... Da Schumi mi je bas trn u oku :lol: Odlicno vozi pa samo cekam neku gresku da mogu srat po njemu :lol:
GT Boca Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 no jos se nije rodio covjek koji ce ga skinut sa trona...amen i tocka... bio jednom jedan veći...otišao u Imoli 94. A prije svega bio je ČOVJEK, a postolar to nikad neće biti....vozačke sposobnosti i titule mu se nemogu osporiti al nikad nije bio ni nikad neće biti vozač koji će iskreno stisnut protivniku ruku ako je bio bolji..... i slažem se sa Stepp-om u potpunosti
Stepp Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 e ovo je bitno...radi toga i imas takvo misljenje.... Što, trebao bih ga obožavati da bih bio objektivan? Ja samo govorim o njemu ono što i sam Schumacher misli i zna o sebi..
BaGy Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 bio jednom jedan veći...otišao u Imoli 94. A prije svega bio je ČOVJEK, a postolar to nikad neće biti....vozačke sposobnosti i titule mu se nemogu osporiti al nikad nije bio ni nikad neće biti vozač koji će iskreno stisnut protivniku ruku ako je bio bolji..... i slažem se sa Stepp-om u potpunosti jel itko kaze da je senna bio los??? nitko...ali jbga...ne mozemo sve gledat na "sta bi bilo kad bi bilo"... a sta je bilo kad se senna namjerno zabio prosta?
msporis Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 (edited) Je da, Stepp, vratio se zbog love. Prima 3 milje eura po sezoni a milju eura godišnje daruje UNICEFu. S time da su mu ovi htjeli zbog toga uručit neku nagradu pa ih odjebo, rekavši da ne daje pare zbog nekakvih zahvalnica i priznanja nego zbog onih kojima je ta lova namjenjena. Da ne kažem da je i van formule 1 zarađivao u prosjeku 8 milja eura od sponzorstva, reklama i marketing za fiat/ferrari itd. A imovina mu se procjenjuje na 450 milijuna eura. da, definitvno se zbog para vratio :doh: a apropo ovog vječitog Senna je najbolji i da nije poginuo Schumy bi bio kurac.... to je isto ko da ideš amerikancima objašnjavat da su michael jordan i magic johnson goli kurac jer da je dražen petrović ostao živ sve bi ih pojeo za doručak :doh: Edited August 2, 2010 by msporis
maticCRO Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Je da, Stepp, vratio se zbog love. Prima 3 milje eura po sezoni a milju eura godišnje daruje UNICEFu. S time da su mu ovi htjeli zbog toga uručit neku nagradu pa ih odjebo, rekavši da ne daje pare zbog nekakvih zahvalnica i priznanja nego zbog onih kojima je ta lova namjenjena. Da ne kažem da je i van formule 1 zarađivao u prosjeku 8 milja eura od sponzorstva, reklama i marketing za fiat/ferrari itd. A imovina mu se procjenjuje na 450 milijuna eura. da, definitvno se zbog para vratio :doh: a apropo ovog vječitog Senna je najbolji i da nije poginuo Schumy bi bio kurac.... to je isto ko da ideš amerikancima objašnjavat da su michael jordan i magic johnson goli kurac jer da je dražen petrović ostao živ sve bi ih pojeo za doručak :doh: potpis na sve,lik je zaradio preko milijardu € u karijeri i sad se vratio radi para valjda :lol::doh: http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Schumacher#Family_and_off-track_life
msporis Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 potpis na sve,lik je zaradio preko milijardu € u karijeri i sad se vratio radi para valjda :lol::doh:http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Schumacher#Family_and_off-track_life Zaboravih sitnicu da je nakon tsunamija u roku 24h uplatio 10 milijuna dolara. U tom trenutku , američka vlada je uplatila 500 tisuća :doh:
BaGy Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 potpis na sve,lik je zaradio preko milijardu € u karijeri i sad se vratio radi para valjda :lol::doh:http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Schumacher#Family_and_off-track_life Zaboravih sitnicu da je nakon tsunamija u roku 24h uplatio 10 milijuna dolara. U tom trenutku , američka vlada je uplatila 500 tisuća :doh: ma sta vam je...on je pohlepi sebicni gad koji misli samo na sebe.. svi rezultati koje je postigao ne vrijede kurca jer da je senna ziv ne bi on to nista osvojio :doh:
Stepp Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 (edited) Sporiš sreća da te netko quotao jer tvoj post inače ne bih niti vidio /hint hint/. Novac je najmanja tema, samo je spomenuta ovlaš. Reci mi maestro, zbog čega se to Schumacher (prema tvom uvjerenju) vratio? NAPOMINJEM DA SU NAVEDENA STAJALIŠTA SAMO MOJA. Puca mi kifal da li će se netko složiti ili ne jer to ne pišem iz razloga što mrzim Schumachera. Ne mrzim. Samo govorim kako njegovi postupci izgledaju. Frajer je legenda, ali mu povratak nije trebao. I BOK. TOČKA. Niti ga znam, niti mu se klanjam, niti ima zgodnu ženu da bi mu zavidio. Bio je legenda, legenda je, ali postoje LEGENDE i legende.. Jebote imamo rat monaha i ikonoklasta ovdje. Blek Stena protiv crvenih mundira Edited August 2, 2010 by Stepp
msporis Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 ma boli me kurac šta ti misliš, samo ne seri gluposti... jerbo reć da se vratio zbog para je totalna idiotarija :doh: a ako ti iz onog što smo ja i maticCRO napisali to nije jasno onda nema smisla uopće dalje objašnjavat.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now