KA2001MR Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 ma vettel je sve gori i gori i dokazuje da nemože vozit pod pritiskom. ovakve greške radit, pa strašno gori je od masse i alonsa zajedno
TomiTraktor Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 nevjerojatno kolko ovaj berač pamuka ima sreće, njemu se uvijek sve posloži nije to sreca...neki beraci pamuka fakat znaju hamilton i
Sico Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 nije to sreca...neki beraci pamuka fakat znajuhamilton i vidi konja, sa palicom pamuk bere....a svasta
Gabre Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 BABA legendo, sad sam se odvalio od smijeha na tvoje komentare taj tren maknem pogled s telke i rosberg nekako pređe schumija, koji k se dogodio?
Dominik Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Hamilton je na jako dobrom putu da bude najveci od najvecih Alonso turbo previse gresaka, sto svojih, sto decki na wallu, nece zavrsiti ispred 5. mjesta ove gode, a nije ni zasluzio Vettel, dete kreten, nikad nis od njega, napravio ogromnu stetu red bullu, treba ga izbaciti naglavacke i uzeti Kubicu Webber svaka cast na samokontroli i odlicnoj voznji, zasluzeno 2. mjesto Kubica savrseno odlican
alenp Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 BABA legendo, sad sam se odvalio od smijeha na tvoje komentare taj tren maknem pogled s telke i rosberg nekako pređe schumija, koji k se dogodio? Mercedes necete nikad vidjet brzog Schumija u ovom bolidu da mu dopuste KERS nece biti brzi od Red bulla ili Mclarena, schumi do sljedece sezone nece nista znatno napraviti.
BABA Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 BABA legendo, sad sam se odvalio od smijeha na tvoje komentare taj tren maknem pogled s telke i rosberg nekako pređe schumija, koji k se dogodio? Ma ovaj se tolko izgrčio da bude ispred njega da ga je pustio, neš ti 6. ili 7. mjesto ccccc... Ma nema tu kruha, tek sljedeće sezone nazi schumi hebe krv i kopa pod drugim jamu, sad lagano kruza i ispija čaj...
Gabre Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 mene srce boli kad vidim Force Indiu kako pretječe schumija... ja mislim da i njemu knedla prolazi... a i mora biti frustriran... no pamtim njegove riječi sa početka sezone: ovo je sezona od koje ne očekujemo neke rezultate i trebamo biti svjesni da će nas kritizirati... (nije doslovni citat, ali slično tome)
Z Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 joj da je kubici bolji bolid skidam kapu covjeku, kolko se sjecam do sad lik nije grijesio (velike greske) nikad i predobro vozi
alenp Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 mene srce boli kad vidim Force Indiu kako pretječe schumija... ja mislim da i njemu knedla prolazi... a i mora biti frustriran... no pamtim njegove riječi sa početka sezone: ovo je sezona od koje ne očekujemo neke rezultate i trebamo biti svjesni da će nas kritizirati... (nije doslovni citat, ali slično tome) Sutil je dobar vozac i ima puno brzi bolid vjerovatno je i bio podesen da ima strasan top speed, ja se vise uopce ne obazirem na to ko prestignem schumachera ili ako on nekog prestigne, nema smisla taj bolid je spor i potpuna suprotnos onog sto on hoce od bolida. Ovo razapinjanje Vettela mi je super, ovdje su svi veliki vozaci F1 bolida, ovo sto se danas gledali je utrka i tamo se ljudi bore za svako mjesto, nesrece se desavaju, a ako netko mislis da je ovo vettel napravio namjerno onda svaka cast, bio je iza njega izgubio grip i izvrtio se, Decko je 87. godiste, usijana je glava, pred njim je jos dobrih 10 godina F1 voznje naucit ce svasta ali ovo sto je danas napravio je nesrece a pri takvim brzinama to nije nista cudno a vi se cudite ko pura dreku... Hamilton zna voziti, ali je jedan od rijetkih koji je imao tu sreca da kao novak sjedne u Mclaren, malo ljudi ima takvu priliku, svi se moraj boriti za odredeni team, njemu je Mclaren poklonjen u ruke i ako ne osvoji ovo prvenstvo onda to lose odraduje no vidjet cemo. Mislim da je TT napisao da mu je super Hamilton, pa pogledaj ga nakon pobjede u Turskoj, pravi primjer kako slavi pobjednik? Decko je prgav, uvijek je bio odlicno podmazan i bilo bi zalosno da ne vozi kako vozi.
KA2001MR Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Da ferrari slozi napokon auto kak spada i dovede kubicu ovaj berac pamuka bi mu mogao sam sampanjac dodavat. To sto je u takvoj poziciji ove sezone velikim dijelom moze zahvalit red bullu i sreci koja neizmjerno prati mclaren ove sezone tek onda cinjenici da je dobar vozac ali za mene takvo govno od covijeka nikadnece bit za nista a kamoli najveci.
Gabre Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 ma da metneš kobayashia u mclaren ili red bull zavrsavao bi prvi drugi... karikiram, ali me kužite. kubica čuda radi sa renaultom i primjer je odličnog vozača. force india ima stvarno boelstan top speed i ubrzanje, kao da ima 150ks više od mercedesa... (što vjerojatno i ima :lol: )
Nicko Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 (edited) Pa ne znam stvarno što je tu čudno da Force India ruši speed trap.....oni nemaju dovoljno downforcea za zavoje, pa su odlučili staviti jako malo krila kako bi imali najveću brzinu i barem tu dobili koju poziciju....mislim da se dobro vidjelo u drugom/trećem sektoru kako nisu baš bajno išli kroz zavoje... Alonso jednostavno previše griješi, zajedno sa "strategima"...Vettel napravio par grešaka, ali gadno je kad na kočenju naletiš na grbu... Kubica naravno odličan! Edited August 30, 2010 by Nicko
jabolchica Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Najjači su mi ovi komentari koliko Hamilton "ima sreće" svaki put kad pobijedi utrku... :lol: Onak... :doh::doh:
Gabre Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 joj, zaboravio sam na onog mucavog u studiju, kad je rekao da bi Kimiju bilo bolje da se vratu u F1, nego DA GUBI VRIJEME TEMO NEGDJE PO ŠUMAMA :D:D
Nicko Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Ili npr. onog stručnjaka novaka, kad Vettelu stave full-wet gume, a on: "...Vettel je na intermediate gumama..."
Outlaw Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Sto se voznje i pogresaka tice Vettel nije nista puno losiji od Hamiltona na pocetku Samo je veca gnjida :lol:
Dado-350Z Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Hamilton je na jako dobrom putu da bude najveci od najvecih Alonso turbo previse gresaka, sto svojih, sto decki na wallu, nece zavrsiti ispred 5. mjesta ove gode, a nije ni zasluzio Vettel, dete kreten, nikad nis od njega, napravio ogromnu stetu red bullu, treba ga izbaciti naglavacke i uzeti Kubicu Webber svaka cast na samokontroli i odlicnoj voznji, zasluzeno 2. mjesto Kubica savrseno odlican VELIKI POTPIS NA OVO :thumbsup: A ONI KOJI SMATRAJU DA HAMILTON IMA SREĆE ONI NEZNAJU VOZIT NEGO SAMO MISLE DA ZNAJU I NISU SVJESNI SVOJE NESVIJESTI:doh:
Dado-350Z Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Stvarno nepodnošljivo je da tako pišete o Hamiltonu:doh: HAMILTON JE HODAJUĆA LEGENDA ZA VOLANOM I OVO ŠTO VIDITE KAKO ON VOZI KAD BUDETE NAUČILI MALO BOLJE VOZITI ONDA BUDETE RAZUMILI O ČEMU PIŠEM
KA2001MR Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 pa po tome što on ima solidan bolid, a ovi sa puno boljim bolidima voze jedan protiv drugog pa rasčiste njemu put. činjenica je da je među 3 najbolja vozača trenutno u f1, al je činjenica i da ima jako puno sreće, a onaj tko kaže da nije imao sreće ove sezone i da mu nije na ruku išlo puno, puno stvari(uz to što je bio dovoljno dobar vozač da ne izleti i bude tamo da pokupi te poklone) je vjerojatno zaljubljen u njega. i schumacher je dokazao da je legenda, pa ga svi pljuju zbog nekih njegovih postupaka, a homić bi ga mogao i prestić po tom pitanju ako bude vozio onoliko dugo koliko je vozio schumacher.
TomiTraktor Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Stvarno nepodnošljivo je da tako pišete o Hamiltonu:doh: HAMILTON JE HODAJUĆA LEGENDA ZA VOLANOM I OVO ŠTO VIDITE KAKO ON VOZI KAD BUDETE NAUČILI MALO BOLJE VOZITI ONDA BUDETE RAZUMILI O ČEMU PIŠEM nebi ja baš rekao da je hodajuca legenda ali definitivno najbolji vozac današnjice (šumija ne računam)
Gabre Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 e da, i još reć da je legenda... koliko je ono balavac dugo u F1 i kakve je on to rezultate napravio da zaslužuje da ga se zove legendom. schumacher je hodajuća legenda koja još vozi, a ne taj balavac prepotentni
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now