Koko Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Spremam se promijeniti zupčasti remen na svojoj Nubiri, i normalno prizdarijice poput španera, vodene pumpe... Malo sam googlao i ne bi trebalo biti komplicirano, da li netko ima kakav poseban savjet? Da li postoji kakav poseban način za odzračivanje sistema hlađenja? U autu imam crveni Polar antifriz, zna li netko gdje ga nabaviti, ili mogu staviti neki drugi crveni (brijem da da)? I tako, posavjetujte me:lol: Za ići k mehi se nema para:dance3vs1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Spremam se promijeniti zupčasti remen na svojoj Nubiri, i normalno prizdarijice poput španera, vodene pumpe... Malo sam googlao i ne bi trebalo biti komplicirano, da li netko ima kakav poseban savjet? Da li postoji kakav poseban način za odzračivanje sistema hlađenja? U autu imam crveni Polar antifriz, zna li netko gdje ga nabaviti, ili mogu staviti neki drugi crveni (brijem da da)? I tako, posavjetujte me:lol: Za ići k mehi se nema para:dance3vs1: Jedini savjet koji ti mogu dati je , .....otidji kod mehanicara da ti to napravi, jer se s distribucijom, ako to nisi nikad radio, .......nije za igrati. Mogao bi te popravak u eventualnom problemu nakon nestrucne promjene deseterostruko kostati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 mogu staviti neki drugi crveni (brijem da da)? I tako, posavjetujte me Možeš, nema brige. Jedini savjet koji ti mogu dati je , .....otidji kod mehanicara da ti to napravi, jer se s distribucijom, ako to nisi nikad radio, .......nije za igrati.Mogao bi te popravak u eventualnom problemu nakon nestrucne promjene deseterostruko kostati. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koko Posted November 6, 2010 Author Share Posted November 6, 2010 Kimi, a što da ti kažem, jedva sam skupio za dijelove, a moram kupiti i barem 2 zimske gume da me opet ne vrijeđaju na forumu:lol: Našao sam opisanu proceduru, ne treba neke specijalne alate ni blokade, osim za za zakrenuti vodenu pumpu, a to će ići papigama. Mijenjao sam nekad na Kadettu, ali tamo je bilo duplo manje bregastih i španera:lol::lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 uzmi korektor i samo si zacrtaj remenice bregastih i donju remenicu na kuciste negdje PRIJE skidanja remena, i samo trati nazad jedino moras pazit da ne pretegnes ili ne ostavis prelabavim zubcasti remen... a to i je tricky part.. pogotovo sto se na nekim autima motor kad se zagrije remen se sam od sebe naspana i bude pretegnut i lako pukne Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 ja t onebi išao sam mijenjat na evryday autu..možda na nekom yugu i da ali ovak...stakes is high Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 jedino moras pazit da ne pretegnes ili ne ostavis prelabavim zubcasti remen... a to i je tricky part.. pogotovo sto se na nekim autima motor kad se zagrije remen se sam od sebe naspana i bude pretegnut i lako pukne Pa kaj nije španer na feder pa sam zateže kolko treba? :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Pa kaj nije španer na feder pa sam zateže kolko treba? :huh: Kako koji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Pa kaj onda moraš dotezati remen kako se s vremenom rastegne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Pa kaj onda moraš dotezati remen kako se s vremenom rastegne? Zupcasti se remen nikad ne doteze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Pa zato mi nije jasno.... a zvuči mi nevjerojatno da se nimalo ne rastegne u 100 kkm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 (edited) kako koje auto, neki imaju automatski zatezac kojeg treba ustimati da tocno nateze koliko treba, a neki imaju fiksno, pa koliko nategnes nategnes btw na novijim autima se ne sjecam ako sam ikad vidio fiksni natezac, to stariji auti imaju Edited November 11, 2010 by the-rider Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvenDaMan Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 meni je moj mehaničar uzeo 300kn za posao, mijenjao je zupčasti 2kom (radi Bosch pumpe su dva) vodenu pumpu i očistio mi killer.... pa ti vidi dal ti se isplati zajebavati i riskirati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 meni je moj mehaničar uzeo 300kn za posao, mijenjao je zupčasti 2kom (radi Bosch pumpe su dva) vodenu pumpu i očistio mi killer.... pa ti vidi dal ti se isplati zajebavati i riskirati Da ne misliš ti na klinasti Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 kakav klinasti za 300 kn :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 a koji auto ima dva zupčasta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 dosta njih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pale Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Da ne misliš ti na klinasti ma klinasti zamjeni moj mali od 9 mjeseci Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvenDaMan Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 (edited) Da ne misliš ti na klinasti oooooo sad ćemo se i vrijeđat? znam ja dobro razliku između klinastog i zupčastog.... i btw. većina dizela na bosch pumpu ima 2 zupčasta, jedan vrti ventile a drugi bosch pumpu i da, 300kn za klinasti? lol! i da, Primera ima 3komada klinastih (sad će opet da krivo pričam) Edited November 12, 2010 by SvenDaMan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 a koji auto ima dva zupčasta? honda accord 1.8 iz 98` nebi vjerovao, neki bokseri ak se ne varam ....ima ih Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 i btw. većina dizela na bosch pumpu ima 2 zupčasta, jedan vrti ventile a drugi bosch pumpu moj recimo nema, a sad tek vidim da primera ima dva, pa se nisam vodio tom logikom.. nisam mislio na boxere i sl.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvenDaMan Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 moj recimo nema, a sad tek vidim da primera ima dva, pa se nisam vodio tom logikom.. nisam mislio na boxere i sl.. tvoj je već moderniji mislim da i VW stari TDI imaju..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 oooooo sad ćemo se i vrijeđat? znam ja dobro razliku između klinastog i zupčastog.... i btw. većina dizela na bosch pumpu ima 2 zupčasta, jedan vrti ventile a drugi bosch pumpu i da, 300kn za klinasti? lol! i da, Primera ima 3komada klinastih (sad će opet da krivo pričam) Nesto si krivo napisao. Koliko ja znam, niti jedan motor nema na bosch pumpi 2 remena. Moze imati pogon bosch pumpe sa bregaste ( VW-i pet i sest cilindara, Nissan, Volvo, ...), ili direktno zasebnim remenom s radilice ( Ford ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 (edited) vw t4 2.5 tdi ima zasebni zupčasti za bosch pumpu. a di je sven napisao da na pumpi ima dva remena? ti krivo čitaš Edited November 12, 2010 by Medic Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 vw t4 2.5 tdi ima zasebni zupčasti za bosch pumpu. a di je sven napisao da na pumpi ima dva remena? ti krivo čitaš Jbg, sad sam skuzio sta je htio reci. Ja bi napisao: vecina dizela koji imaju bosch pumpu.... umjesto "vecina dizela na bosch pumpu imaju...." Malo je cudno napisano. Ali, sve pet:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now