Jump to content

Recommended Posts

• Replies 239
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted
pa, ako je vjerovati nekim portalima i forumima, u bliskoj budućnosti bi se moglo voziti sa 1,4 I4 turbo motorima.

Evo ga na...nemoj sad i ti :)

Posted
pa, ako je vjerovati nekim portalima i forumima, u bliskoj budućnosti bi se moglo voziti sa 1,4 I4 turbo motorima.

to je od 2013, za kada se ne zna koja će pravila uopće biti ali će definitivno biti velikih promjena :thumbsup:

Posted
Da, vrijeme ide naprijed i Lady Gaga je bolja od Jimi Hendrixa (jea rajt)...to što vrijeme ide naprijed ne znači da je to što si se ti rodio napredak...au contraire

al je u svakom slucaju bolje nego biti truli starac kojem se kita nije digla zadnjih 30 godina, pa mu je bolje gledati Hendrixa, nego Gagu :lol::rofl::rofl: , jer si vjerovatno i tako debelo nagluh

najbolje ti je da te nas drug Marsal preporuci na neki engleski gerijatrijski forum pa da tamo skupa harate jer na F1 i tak ne smijete, preopasno je za djecu i starce

Posted

nek se vrati turbo, na kraju cemo mi profitirati :D (ako prije nebumo vozili na vodu i uljanu repicu, mater im jebem ekolosku)

Posted
al je u svakom slucaju bolje nego biti truli starac kojem se kita nije digla zadnjih 30 godina, pa mu je bolje gledati Hendrixa, nego Gagu :lol::rofl::rofl: , jer si vjerovatno i tako debelo nagluh

najbolje ti je da te nas drug Marsal preporuci na neki engleski gerijatrijski forum pa da tamo skupa harate jer na F1 i tak ne smijete, preopasno je za djecu i starce

Kaze stara narodna da se s budaletinama ne treba raspravljati jer te odvuku dole na svoj nivo i tamo te ubiju iskustvom....a ti si jedan od najiskusnijih po tom pitanju na ovom forumu...

Posted

Nego, jel netko razmišljao o teoriji zavjere? Naime, svi se plaćemo oko zle sudbine Alonsa, a što je sa Weberom??? Pa on je recimo najveći gubitnik prvenstva.

Njega su prvog povukli u boks također znajući za Petrova i Rosberga.

Posted

turbo ce se vratiti, to uopce nije za raspravu,mozda vec i 2013. ali to nece nista promijeniti

najveci pomak, u tom smislu, bi bio uvesti min.3 proizvodjaca guma

Posted
nisu se oni prije 20g preticali jer su imali za kitu ovjes i blah aerodinamiku...preticali su zato što su pili viski, imali zulufe, dolazili s komadima na trke, pušili JPS i imali turbo...

Legendarna rečenica. :notworthy::notworthy:

Meni je ova formula unatrag nekoliko god jako dosadna za gledanje. Sad su je sa pravilima pokušali napraviti interesantnom i napetom što je stvarno žalosno.

Posted
Kaze stara narodna da se s budaletinama ne treba raspravljati jer te odvuku dole na svoj nivo i tamo te ubiju iskustvom....a ti si jedan od najiskusnijih po tom pitanju na ovom forumu...

ne moras se tjesiti s pridjevom narodna, dovoljno da si je ti izgovorio u srednjim godinama

Posted
Nego, jel netko razmišljao o teoriji zavjere? Naime, svi se plaćemo oko zle sudbine Alonsa, a što je sa Weberom??? Pa on je recimo najveći gubitnik prvenstva.

istina do red bull nije nikad bio na njegovoj strani i da su stali uz njega kad je to bilo potrebno, da bi vjerojatno bio prvak i prije zadnje utrke, al u ovoj utrci je webber sam tražio da mora u boks, da gubi zadnje gume-vjerojatno zbog onog udarca u zid

Posted

sam si je kriv sto je felgom poljubio zid...

Posted
palis ko golf diesel na bjelasnici :P:P:P, ali oprosteno ti je, ipak si ti u godinama, a brzina je jos uvijek derivacija puta u vremenu :lol:

ne znam...nisam nikad imao golf...

Posted

al moj rosni pupoljak uredno odradi svoje duznosti, jos uvijek je s krutoscu u debelom faktoru sigurnosti, pamcenje me ne izdaje a i s brzinom, automobilima i trkama nemam nikakvih problema, a ponajmanje s nostalgijom za proslim vremenima

Posted
nego si bio odan Marsalu i yugu, sad je sve jasno, samo to moras prije reci

Da...ima sam Marshallovo pjačalo...yugo...sori, nisam imao niti yugo...ali sam oduvijek sanjao da se vozim u coltu

moje isprike na svemu sto sam ti rekao

To ćeš mi u živo reći...par puta

Posted
al moj rosni pupoljak uredno odradi svoje duznosti, jos uvijek je s krutoscu u debelom faktoru sigurnosti, pamcenje me ne izdaje a i s brzinom, automobilima i trkama nemam nikakvih problema, a ponajmanje s nostalgijom za proslim vremenima

a bome si i kreten...

Posted (edited)

i definitivno imas great personality, steta sta nisi malo popularniji pa da se pricaju i vicevi o tebi, nesto slično kao Žak i Chuck... :D

Edited by stealth

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...