Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tko kod nas drži / nabavlja TAR*OX?

Imaju kit za Astru G, koliko vidim po netu cijena je relativno razumna.

Radije bih uzeo to nego kemijao sa čeljustima sa neznam čega, nosačima, itd...

Posted
ako ti treba za cestu ok, ali ako je nešto ozbiljnije onda ti nebi bas to preporucio...

Ako treba za nesto ozbiljnije uzme radi tarox i big brake kitove i svasta.Neki 8 pot i da vidis.Mislim da je Raymond imao na GT u pa neka kaze dali valja sta

Posted (edited)
ako ti treba za cestu ok, ali ako je nešto ozbiljnije onda ti nebi bas to preporucio...

Iz razloga? Više manje svi ih hvale, ali da čujem i drugo mišljenje...?

I koja bi bila tvoja preporuka?

Edited by 2fast
Posted

Da, imaju verzije sa 6 ili 10 klipova.

2 Rajmond: preko koga si nabavio i koja je cifra bila u pitanju?

Ja planiram ić na 330mm disk. OEM je 308mm. I to taman stane pod 17˝ felgu.

Posted

Eto tocno godinu dana je proslo otkad si me pitao isto pitanje :D

Zastupnik je i dalje isti,a mislim da se ni cijene nisu znatno mijenjale.

Posted

Cijene su sarene,ovisno o autu, velicini i modelu diskova,velicini i modelu kljesta.

Konkretno za 2fast-ovu astru komplet sa 330mm diskovima i 10 klipnim celjustima je prije godinu dana bilo 17000kn. Svaki komplet ukljucuje i adaptere,lajtunge,plocice i kocionu tekucinu.

Naravno ima i duplo jeftinijih kitova,ovisno o autu. Na tarox stranicama se moze vidjeti kompletna ponuda.

Posted
Cijene su sarene,ovisno o autu, velicini i modelu diskova,velicini i modelu kljesta.

Konkretno za 2fast-ovu astru komplet sa 330mm diskovima i 10 klipnim celjustima je prije godinu dana bilo 17000kn. Svaki komplet ukljucuje i adaptere,lajtunge,plocice i kocionu tekucinu.

Naravno ima i duplo jeftinijih kitova,ovisno o autu. Na tarox stranicama se moze vidjeti kompletna ponuda.

A koliko bi koštao kit KMFO0689 za Ford Mondeo Mk3?

Posted

ja imam sva cetiri tarox g88... prezadovoljan...

preporuka, ja sam ih dobio preko sase medakovica, racing zone ;)

.

Posted
ja imam sva cetiri tarox g88... prezadovoljan...

preporuka, ja sam ih dobio preko sase medakovica, racing zone ;)

.

A koje pločice koristiš?

Posted

jel moguće naručit te diskove, bez da su im rupe izbušene, pa ja dam tokaru da mi izbuši razmak 4x98??

pitam zato, jel ako bi išao na 4-klipne čeljusti i diskove 312mm nemrem nać disk te veličine sa 4x98 razmakom rupa

Posted
jel moguće naručit te diskove, bez da su im rupe izbušene, pa ja dam tokaru da mi izbuši razmak 4x98??

pitam zato, jel ako bi išao na 4-klipne čeljusti i diskove 312mm nemrem nać disk te veličine sa 4x98 razmakom rupa

Nemoj niš bušiti, samo ćeš zeznuti stvar a niš nećeš dobiti..

Posted
Nemoj niš bušiti, samo ćeš zeznuti stvar a niš nećeš dobiti..

Mislim da pita da se dobije puni disk, onaj dio gdje dođe glavčina i vijci za kotač...Ne može naći disk sa razmakom rupa 4 x 98.... :thumbsup:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...