Risbo Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 ma i ja gazim feliciju kad god već 60 kkm a i prije sam je vozio povremeno... A tek moj buraz ju je klao... sad ima 150 kkm i normalno ide - ak zanemarimo poglodani TPS U principu treba paziti kod naturpijanih motora.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stile Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 ili još gore svaki dan voziti dionice 1-2 km do posla i natrag. Ja imam 2 km do posla i idem autom po ovoj hladnoći, ali i po vručini. Može li mi netko pojasniti zašto je to štetno za motor ako se ne ganjam na visokim obrtajima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariotdi Posted December 16, 2010 Author Share Posted December 16, 2010 a turbina? ja sam najvise mislio da turbini smeta ako ga na hladno bostas ja ga inace, 15-20 min ga lagano vozim.i onda pun gas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 ovisi o motoru. Neki motori imaju izmjenjivac topline ulje-voda. Onda se ulje grije prakticki kao voda.A turbo motori dosta brze griju ulje nego N/A. Kod mene se ulje hladi preko vode i svejedno puno dulje ulju treba da se zagrije nego vodi - zašto ? Čista fizika/specifični toplinski kapacitet. Nema tog izmjenjivača topline koji će sa istom toplinom prije ugrijat ulje nego vodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 a turbina? ja sam najvise mislio da turbini smeta ako ga na hladno bostas ja ga inace, 15-20 min ga lagano vozim.i onda pun gas Turbina se i tako ugrije ekspresno brzo zato kaj stoji na ispušnoj grani .. a ispušna grana se ugrije u roku od par sekundi nakon kaj auto upališ (barem ako je od inoxa, za gus ne znam ali isto slično valjda). Zato se na turbo motorima još brže grije voda i ulje jer sve prolazi kroz turbinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boky Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 ja ga upalim, stoji kojih 5-6 min na leru, voda dode do kojih 30 stupnjeva, onda lagane voznje do 2000-2500okretaja dok ne dode do negdje 70, onda jos malo okretaja i eto te na 90 stupnjeva meni auto doslovce stoji na 60 stupnjeva ako ne dignem okretaje iznad 2200 okretaja, sto znaci ako ga cijelo vrijeme pazim, nece se nikad ni zagrijat...ali nikad preko 3000-3500 dok ne dode do barem 80 stupnjeva. jesam prije, dok nisam znao kako da uopce na astri provjerim temp vode, pa sam mislio da je auto na 90 stupnjeva nakon 1km, i stajanja u guzvi...:lol: tek nakon kaj sam skuzio kako provjerit temp sam skuzio koliko mu zapravo dugo treba da se zagrije bas do 90 stupnjeva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Kod mene se ulje hladi preko vode i svejedno puno dulje ulju treba da se zagrije nego vodi - zašto ? Čista fizika/specifični toplinski kapacitet. Nema tog izmjenjivača topline koji će sa istom toplinom prije ugrijat ulje nego vodu pa ulje ti ima manji toplinski kapacitet od vode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 (edited) Pa kako onda objašnjavaš da ulju treba duplo više km da se ugrije od vode ? A još i vjetar tuče u killer pa hladi stalno tu vodu, nije mi jasno ? Ili ulje ne cirkulira dovoljno kroz cijeli sistem kao što to voda radi ? Ili ulja ima više od vode ? Kolko vode uopće ide u npr 2.0 motor ? Edited December 16, 2010 by Mario_S3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 ako je auto ispravan kroz kiler ide samo topla voda(znaci temp iznad koje otvara termostat). Tak da se voda ne hladi u kileru dok auto nije zagrijan. Obicno je vise vode nego ulja. Neznam kak je kod tebe taj kiler rijesen(velicina i protok), ali na svim(koje su imali instrumente) autima koji imaju izmjenjivac topline ulje-voda, ulje skoro da prati vodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trojan Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 (edited) Sva sreća da imam garažu pa dok je vani recimo -3°C u garaži je 10°C. A da ne spominjem da volan nije hladan i auto cjelokupno iznutra Na radnoj je recimo nakon 5-6 km (sve lagana nizbrdica) Sutra baš pogledam koliko ulju treba da dođe na 80°C, tj. da li se proporcionalno penju temperature. Edited December 16, 2010 by Trojan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koren Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Meni samo nije jasno - ako imate 2 km do posla, pa to je 20ak minuta pješice, čemu ić autom? Da imam 2 km od kuće do birtije, u birtiju bi pješke išao, a kamoli gradom, pa tražit parking, pa pizdit... Nema kaj bit autu, normalno ga vozit dok je hladan i to je to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Cak i kada rashladna tekucina dođe na 90 stupnjeva ulje nije na radnoj temp. Imam na bordu temp. ulja pa to mogu vidjeti. Pogotovo u ovim zimskim danima cak i nakon 10km kad se tekucina zagrije ulje je i dalje na 65-70 stupnjeva a to je daleko od 84-86 koliko je preko ljeta radna temp neke normalne voznje po gradu. ( za moj auto ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariotdi Posted December 16, 2010 Author Share Posted December 16, 2010 jel ovako lagano :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axell Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Ko god vozi kratke relacije ( gdje se masina ne stigne posteno zagrijati ) treba samo prepoloviti interval zamjene ulja i mirna Bosna...... Moje auto uvijek odradi 15 minuta na leru prije nego krenem na posao (daljinsko paljenje) koje ovdje ima bar 85% auta a vidio sam ih kamaru sa preko 300/400k pa se ne bih bas slozio s nekim ko vec gore negdje spomenu da je rad na leru izrazito stetan za motor.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 na benzincima dragom bogu svejedno, dizlo čađi kad je hladan, pa se zaštopava sve sto stigne. Dizlo jednostavno nije građen za kratke relacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noci_jr Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 ja upalim auto na minus 5 spustim se niz breg. polakse do jankomira na autobahn i onda do buzina kolko ide ide. sidjem tamo posle buzina na onaj izlaz di se gradi i jos imam 300 metara. i kola ugasim. jel mi auspuh hrdjav il mi celave gume? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mislaf Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Kakva je fora sa kovanim klipovima? Čuo sam da treba izbjegavat kratke relacije dok je auto hladan.. zašto? I zašto nije dobro da auto radi na leru ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Da li ovaj problem pogađa i aute proizvedene za dalmatinsko tržište, ili samo one koji se prodaju u unutrašnjosti? Vidim da se nitko iz Dalmacije nije javio pa rekoh da upitam Link to comment Share on other sites More sharing options...
nix Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Cak i kada rashladna tekucina dođe na 90 stupnjeva ulje nije na radnoj temp. Imam na bordu temp. ulja pa to mogu vidjeti. Pogotovo u ovim zimskim danima cak i nakon 10km kad se tekucina zagrije ulje je i dalje na 65-70 stupnjeva a to je daleko od 84-86 koliko je preko ljeta radna temp neke normalne voznje po gradu. ( za moj auto ) isti problem i kod mene, u gradu još kako tako voda mi je na 80-85 ali ulje nikako preko 50 još kad izađem na auto-put padne na 40... haha mislim da zrak koji piči dolje po alu karteru jebeno ohladi ulje pa ga to jebe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nero Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Fabia 80% kilometara radi na kratke relacije (do dva tri Km). Ima sad 100 000 , ulje ne trosi. Još Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trojan Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 (edited) Jutros sam baš malo gledao. Krenuo iz garaže na 8°C, vani -4°C. Grijanje ugašeno cijelo vrijeme. Plin se upalio nakon 2min rada (rashladna na 40°C) Nakon 5 min rada do 2300 o/min, voda je bila na 70°C, a ulje na 50°C. Nakon 8 min, isti uvjeti, rashladna na 90°C ulje na 70°C. 80°C je postiglo nakon 10 min rada. Do posla imam 9 km. Koja analiza Edited December 17, 2010 by Trojan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 voda preko 70st.C i ulje preko 80st.C i moze full gas ulje se u ispravnom motoru se ugrije 10-15% sporije nego voda, u sustavu bez termostata i s ulje voda izmjenjivacem se ugriju gotovo paralelno, to je tocno temperatura ulja ovisi o okretajimja i samo okretajima, tak NA visokoturazni motori imaju vecu temperaturu nego turbo nizih okretaja ulje na 20st.C ima duplo manji toplinski kapacitet nego voda, a sporije se grije jer voda i ulje nisu u istim dijelovima motora, niti imaju istu funkciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 dominice bravo... evo jel mozes ljudima uvjek ovako ljepo odgovorit? eh, evo snjeg u dalmaciji poceo :bag: a taman sam muhi htio rec da mi je motor onda definitivno neispravan, jer voda se ugrije taman na 86c, a ulje je na 60c... tek nakon cca 5min pune radne temp vode ulje se ugrije na 75-80c eh imam izmjenjivac temp. voda-ulje pa ono, ne prate se temp bas u stopu kad se pustim nizbrdo u fuel cutu egt padne uzasno, na cca 300c ili ispod, voda se ohladi na temp zatvaranja termostata - ispod 82, ulje padne na 60c ista je situacija i ako se vozim vrlo vrlo lagano u cetvrtoj ili petoj, cca 60kmh... osim sto je egt na norm temp oko 500c Evo jedan odgovor i rohatinskom iz dalmacije danas vani -5c puse bura... (rekao mi je prijatelj koji sad zivi u zg, "gori su jebeni havaji u odnosu na ovo, gori je -7 ode je -3" to je bilo prije 2 dana.) upalim auto, istina ne pali na zub jer sam skinuo crank enrichment pa se gorivo ljepi za stjenke i naocigled ga fali, al ko ga jebe... ostavim auto tako 30sec da radi ja zavezem pojas, upalim svjetla, bla bla... lagano se krenem iskobeljat sa parkinga... nakon cca 5min temp vode se digne preko 60c, a ulje ne mrdne ... do posla imam 3600m i 2 semafora do posla temp vode dodje na 80c+ (dakle na -5vani) ulje se ne mrdne sa 50c tj cukica ima podjelu od 50c nadalje. nacin voznje do 2krpm prvih 2-3 min, bez stiskanja gasa, sve u apsolutnom vakumu bez dizanja opterecenja, nakon toga maks do 2500rpm, po istom principu, cak i kad se motor ugrije ne vrtim ga preko 3000 jer je ulje hladno... uglavnom, da kovani su klipovi i nista se nije raspalo, uglavnom da vrlo je kratka relacija, uglavnom turbak je, uglavnom sve je ono sta ste vi rekli "cuo sam da ne valja to radi toga..." mislim da malo prebanalno shvacate to da motoru "smeta" to i to.... sta je hladno, sta je hladno ulje, sta je kujac i pic*a materina... nemoj mu jebat majku na hladno, mjenjaj ulje i to je to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 (edited) Zato u mom slučaju: Grijana garaža u kojoj temp nije nikada <8°C. Auto kada upalim ne pomičem dok mi čok ne pusti. Ispeljam auto iz garaže, izađem iz auta, spuštam garažna vrata, sjedim u autu cca 1-2min, stavljam u prvu brzinu i krećem u prvoj do 2000rpm na blagi uspon kod garaže. NIKADA, ali baš NIKADA ne dajem više od 1/4 gasa autu dok mu se ne popne temp vode barem na prvu crticu. Nakon što dođe do prve crtice onda dajem oko 1/3 gasa maksimalno dok auto ne dođe na radnu temperaturu i auto se ne stišće >3500rpm u kojoj god situaciji da se radilo. Ako se trebam ubaciti, radije pričekam nego da stišćem auto. Tako funkcionira, zasad, već 50 000km dok su mi poznati slučajevi ekipe čiji su se motori već odavno raspali na toj km. S time da su mi isti ti ljudi govorili kak se auto ne može stisnuti preko 6300rpm (ako sam dobro zapamtio) dok je hladan?!?! WTF!? Ja to nisam ni znao - JER NE VOZIM TAKO. Pa moj nije bio preko 2000rpm kad je full hladan i >3500rpm kad je mlak. I onda se ljudi čude...naravno ti isti mijenjaju ulje propisano od strane proizvođača i na km koja je propisana (20 000km). Edited December 17, 2010 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 rene, da voziš dizela, stajao bi ispred garaže 20min, na leru se ništa ne događa sa temp motora (rash. tekućine) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now