BaGy Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 ajmo malo prasine dignuti di je zapelo? jel tko ovo slagao u skoro vrijeme, jel zadovoljan? ovi sto su se vozili da li se jos uvijek voze? jel to vrijedi ista za 300+HP i tako ne kužiš? G jesi ti spojio Fiat i Getrag? Maverick...Hyundai Dugo selo...slozili kakti nekoliko autica...pa najbolje se njemu javi Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuby Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 Aerosleeper i Hive tu na forumu imaju Maverickove na coupeima ako se ne varam, i mislim da su obojica preko 300 ks fwd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 fiatovu speru bute jako tesko stavili na opelogu getribu Link to comment Share on other sites More sharing options...
-dex- Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 evo ja danas napravio i sutra montiram u getribu pa cemo vidjet.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mutni Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 ajmo malo prasine dignuti di je zapelo? jel tko ovo slagao u skoro vrijeme, jel zadovoljan? ovi sto su se vozili da li se jos uvijek voze? jel to vrijedi ista za 300+HP i tako ne kužiš? G jesi ti spojio Fiat i Getrag? božo denis je to sad napravio za darijevu corsu pa nek napravi i tebi pitaj ga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Je li tko ugradio sebi u zadnjih godinu dana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 dečki na slalomu sve više to stavljaju na aute. oni s kojima sam pričao o tome vele da su se preporodili nakon ugradnje ja na svom autu nemam a njihove nisam vozio "na nož" pa neznam iz prve ruke al sve mi se čini da ću i ja to ugradit, samo je pitanje vremena (tj. prioriteta) Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Zna netko kakve su cijene toga? I koja je cijena kod Mavericka? Baš bi prešao sa zavarenog na nešto city-frendly da me ljudi negledaju čudno na križanjima i parkiralištima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Bas se radi nova serija, bude gotovo za cca 2tjedna. Detalji na pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuby Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Javite se Mavericku, nekoliko auta na Hyundai forumu se vozi s time gore i nisam primijetio da je netko imao nekakav prigovor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Bas se radi nova serija, bude gotovo za cca 2tjedna. Detalji na pm. Misliš na Dex-a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Misliš na Dex-a? Da....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 phantom grip a ? kako izgleda magnet u getribi nakon 7000km a ovako izgleda taj isti magnet nakon sto je ociscen dakle unutra se nis ne haba i sve super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeljko_M Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Baš sam čekao da netko postavi pitanje špene Nikako mi nije jasno to izmišljanje tople vode kod limited slip diferencijala. Izgleda da se vračamo na onu staru, nije Motorsport za siromahe, koliko god da mi se ne sviđa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Nikako mi nije jasno to izmišljanje tople vode kod limited slip diferencijala. Izgleda da se vračamo na onu staru, nije Motorsport za siromahe, koliko god da mi se ne sviđa. ne, brzo editiraj post, sad ce te popljuvat i rec da viris hicu iz guzice (a samo zato sta imas svoje misljenje) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Baš sam čekao da netko postavi pitanje špene Nikako mi nije jasno to izmišljanje tople vode kod limited slip diferencijala. Izgleda da se vračamo na onu staru, nije Motorsport za siromahe, koliko god da mi se ne sviđa. Upravo tako i to je zalosno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 kolko para tolko muzike...frend je potrgal dif. s tom šperom Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 phantom grip a ?kako izgleda magnet u getribi nakon 7000km a ovako izgleda taj isti magnet nakon sto je ociscen dakle unutra se nis ne haba i sve super Sve i jedna standardna Fordova getriba kad se rastavi ima magnet pun sitne spene kao i ovaj na slici, tako da Phantom Grip nema veze s tim. Kako znam, ......tako, jer sam barem 50 Fordovih getriba rastavio i sa manje kilometara (kod reklanacija na novim autima). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 molim te ne pricaj gluposti... vidio sam fordovu getribu sa 150kkm (a i onih sa puno manje) nema ne š od špene neg je magnet potpuno cist ko ovaj na donjoj slici. al da kad servisiras getribu u kojoj nije bilo kap ula zadnjih 20kkm onda obicno bude spene ko na ovom magnetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Vidio si ti moju kitu. Pravis se pametan u svakom topiku a k...a neznas. 5 godina sam radio u ovlastenom Fordovom servisu pa sam se valjda nagledao rastavljenih getriba. Btw, sve i jedna VW getriba ima isto toliko spene na magnetu, tako da ne pricaj gluposti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 (edited) ma daj u kojem si ti to servisu radio 5god? i na kojem si ti to fordu skidao getribu na 7000km? koji tocno model getribe? i da na fordu su getribe napravljene od cokolina i sira. ponavljam, nhf, al pricas gluposti... pricamo o cca 7000km a ne o 70 000km ni o 700 000km tvoju kitu nisam vidio, a i ne mogu je vidjet jer je nemas, naime, imas malenog pisulinca inace nebi bio tako isfrustriran. a da ti opet zacepim gubicu sa scrsht? kako ja u "svakom" topicu pametujem? aktivan sam u 3 topica jebote edit: ako vau vau ima toliko spene na magnetu ne mora znacit da sve getribe imaju spene. i ponavljam pricamo o 7000km Edited November 28, 2012 by Josey Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Ja imao vise spene na tom magnetu a nemam phantom grip. Valjda se sam ugradio i nesto onda . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Ja imao vise spene na tom magnetu a nemam phantom grip. Valjda se sam ugradio i nesto onda . mislim da je do vems-a 99% :haha: :haha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 (edited) ma daj u kojem si ti to servisu radio 5god?i na kojem si ti to fordu skidao getribu na 7000km? koji tocno model getribe? i da na fordu su getribe napravljene od cokolina i sira. ponavljam, nhf, al pricas gluposti... pricamo o cca 7000km a ne o 70 000km ni o 700 000km tvoju kitu nisam vidio, a i ne mogu je vidjet jer je nemas, naime, imas malenog pisulinca inace nebi bio tako isfrustriran. a da ti opet zacepim gubicu sa scrsht? kako ja u "svakom" topicu pametujem? aktivan sam u 3 topica jebote edit: ako vau vau ima toliko spene na magnetu ne mora znacit da sve getribe imaju spene. i ponavljam pricamo o 7000km Tri ciste o mehanici nemas, a najglasniji si.:rofl: A ovo za kitu, .....vidim da si zaboravio.:blowjob::lol: A gubicu znas ko ima, .....pogledaj se u spigl. I da, skoro zaboravio, aktivan si u tri topica, i u sva tri seres.:rofl: Edited November 28, 2012 by KIMI_1.8T Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 mislim da je do vems-a 99% :haha: :haha: S time da sam tu getribu imao samo 3 tjedna, znaci nekih 2500-3000km. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now