Jump to content

Gume - FAQ

Recommended Posts

Ružne su ti felge :D

Ak bude Clitoris jurio kak spada onda felge i gume idu na bubanj i ide 18" gore aa BBK. :cool:

Ali da su ružnije od Ultri, jesu. Trebala mi je promjena, a i brijao sam tada na weight reduction (auta, ja i dalje vjerujem da je masa mama :D ).

Ak bude Clitoris jurio kak spada onda felge i gume idu na bubanj i ide 18" gore aa BBK. :cool:

Ali da su ružnije od Ultri, jesu. Trebala mi je promjena, a i brijao sam tada na weight reduction (auta, ja i dalje vjerujem da je masa mama :D ).

zadatak je što više olakšat auto da se ti možeš što više (neću reč zdebljat) upristojit

Nadam se da nakon toga si probao RE070 na Evolutionu

Ne, nakon toga sam uzeo sam jos bolje, Yokohama Neova AD08R... Prije AD08R sam imao Dunlop Direzza 03G, uz prave supersoft slickove Michelin S5B to je bilo nesto najbolje sto sam probao... A imao sam i R888... Ali to je malo preekstremna guma... I s tim poluslickovima treba biti oprezan po kisi... Ovi hibridi izmedju UHP guma i poluslickova kao RE070 ili AD08R su sasvim solidne i po kisi...

kaj valjaju te RE070? Imao si ih Hawk?

To je stara guma, Bridgestone ima takvih novijih hibridnih guma, tipa RE-11 i RE-71R, ali koliko znam nema ih u EU...

Edited by ND4SPD

Za koju primjenu? Zelis dobre gume za suho ili za kisu? Zelis da dobro drze ili da dugo traju?

A za oboje, neki najbolji omjer kisa / sunce da je dobra. 110-150 ks, manji auto tipa polo, ali trebaju kvalitetne i dobre gume

Ne moraju trajat dugo

Ne, nakon toga sam uzeo sam jos bolje, Yokohama Neova AD08R...

Same pohvale sam čuo za tu gumu i šara je ugođaj za oči samo takav, ali ju nisam uspio nabavit pa sam uzeo Michelin Super Sport za 18 zol i razočarao se jako.

Gdje si ih ti uspio nabavit?

Edited by Hawkeye

Same pohvale sam cuo za tu gumu i šara je ugođaj za oči samo takav, ali ju nisam uspio nabavit pa sam uzeo Michelin Super Sport za 18 zol i razocarao se jako.

Gdje si ih ti uspio nabavit?

Kaj ti ne valja kod Supersporta?

Nabavio sam ih preko jednog lika koji je kupio krivu dimenziju, on je od neke firme iz Hr nabavio, a ti su pak samo par setova nabavili i sve prodali... Da skratim pricu, mozes ih nabaviti preko Furlana ili narucis s neta, Snjuru sam dao link na HR webshop s kojih ih je narucio, imam to negdje u bookmarksima na PC-u pa ti mogu javiti...

Mislim da je guma.hr, kupigume.hr ili tako nesto...

Zna ih biti i u Vulkalu i Molydonu, ali kada kupujes pazi da imaju R na kraju... AD08 je starija verzija te gume i vjerojatno je i DOT stari...

195/45/16

Uff, zajebana dimenzija... U toj 195/45 16 imas dosta mali izbor, bas gledam kod Furlana, Dunlop Bluresponse, Continental SportContact3 ili Uniroyal Rainsport 3... Conti je od tih najsportskija guma, Uniroyal najbolji na kisi, a Dunlop neka ajmo reci najsvestranija, kako se kaze - Jack of all trades, master of none...

Edited by ND4SPD

Nabavio sam ih preko jednog lika koji je kupio krivu dimenziju, on je od neke firme iz Hr nabavio, a ti su pak samo par setova nabavili i sve prodali... Da skratim pricu, mozes ih nabaviti preko Furlana

Pregrijale su se brzo, vozio sam se po magistrali od karlobaga prema trogiru i bio sam jako razocaran jer auto nisam mogao vozit u fullu. Znam da sam pitao u Furlan i rekli su da nema i ne mogu ih narucit kod njih pa sam uzeo Super Sport po preporuci.

Nabavio sam ih preko jednog lika koji je kupio krivu dimenziju, on je od neke firme iz Hr nabavio, a ti su pak samo par setova nabavili i sve prodali... Da skratim pricu, mozes ih nabaviti preko Furlana ili narucis s neta, Snjuru sam dao link na HR webshop s kojih ih je narucio, imam to negdje u bookmarksima na PC-u pa ti mogu javiti...

Mislim da je guma.hr, kupigume.hr ili tako nesto...

Zna ih biti i u Vulkalu i Molydonu, ali kada kupujes pazi da imaju R na kraju... AD08 je starija verzija te gume i vjerojatno je i DOT stari...

Uff, zajebana dimenzija... U toj 195/45 16 imas dosta mali izbor, bas gledam kod Furlana, Dunlop Bluresponse, Continental SportContact3 ili Uniroyal Rainsport 3... Conti je od tih najsportskija guma, Uniroyal najbolji na kisi, a Dunlop neka ajmo reci najsvestranija, kako se kaze - Jack of all trades, master of none...

Goodyear ASYMETRIC2 ...?

Pregrijale su se brzo, vozio sam se po magistrali od karlobaga prema trogiru i bio sam jako razocaran jer auto nisam mogao vozit u fullu. Znam da sam pitao u Furlan i rekli su da nema i ne mogu ih narucit kod njih pa sam uzeo Super Sport po preporuci.

Hmmm, vozio sam Supersport po jako zavojitoj cesti i nisu se pregrijavale... Izgleda da si ih bas silovao :)

Kevin je nedavno od Furlana narucio AD08R...

Odlicne, ako ima u toj dimenziji mozes i njih...

Meni najgora guma ikad.

Meni je GY A2 bila guma s najmekšom bočnicom ikad...užas..drži super ali feedback na volan ti je kao da je proklizala.

IMG_8115.jpg

IMG_8114.jpg

20140516_145008.jpg

Radije bih CSC3 koje sam 3 seta imao.

Edited by Raptor6767

Hmmm, vozio sam Supersport po jako zavojitoj cesti i nisu se pregrijavale... Izgleda da si ih bas silovao :)

Kevin je nedavno od Furlana narucio AD08R...

Ja sam imao supersport na focusu i nema pregrijavanja drze ko ljepilo...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...