Logic Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 Ajmo od pocetka Hyundai 2.0 16v, kod motora je g4gf (beta 1), orginal kompresija je 10.3:1 kad se motor slagao glava se spustila da bi se povecala kompresija, sad bi bilo lijepo da znam podatak koliko.. 1. pitanje koliko se kompresija moze povecat sa spustanjem glave.. znaci na koliko cca 2. pitanje kad bi se stavljao turbo koliko bi trebala bit deblja brtva da snizi kompresiju sa npr 11:1 na 9.5:1 amerikanci na orginal motore znaju stavit turbo i gurat do 1 bar, a i kod nas je bilo isprobano na 0.6 bara a da je trajalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 radije ukopat klipove nego stavljat deblju brtvu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 Rađe nemoj da motor ne završi kao moj bivši u RCu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bvlahov Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 Dok ne znas koliki je volumen cilindra, komore, stisnutog dihtunga, dijela cilindra iznad klipa (ako klip u GMT nije do vrha cilindra), utora ili izbocina na klipovima ako ih ima...., mozes samo nagadati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logic Posted August 23, 2011 Author Share Posted August 23, 2011 Glava je skinuta pa, ak nije problem da mi netko kaze koja je formula i sta sve treba izmjerit za izracunat omjer kompresije. Ova glava je spustena do kraja i u sub na 402 mi je pukla vodilica i upala u cilindar te sje.. dosjede ventila tako da cu nabavit drugu, po mogucnosti standard da nije spustana. I da ne otvaram drugi topic, di je najbolje dat napravit i po kojoj cijeni deblju brtvu. Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 kad se motor slagao glava se spustila da bi se povecala kompresija, sad bi bilo lijepo da znam podatak koliko.. 1. pitanje koliko se kompresija moze povecat sa spustanjem glave.. znaci na koliko cca ovisi o samom obliku glave, koliko mozes spustit glavu da se stvari međusobno ne dodiruju,premjeri zazore u postojecem stanju pa vidi sto ce se dogoditkad spustis sve za određen iznos. Kod ekstremnih "spustanja glave" ako je sve uredu s hardverskim dijelom, može se dogoditi da ce bit tesko staviti motor u fazu jer si pomaknuo mjesto na kojem se nalazi os bregaste, al to se lako rijesi s stelajucom remenicom/lancanikom bregaste. Glava je skinuta pa, ak nije problem da mi netko kaze koja je formula i sta sve treba izmjerit za izracunat omjer kompresije. Ova glava je spustena do kraja i u sub na 402 mi je pukla vodilica i upala u cilindar te sje.. dosjede ventila tako da cu nabavit drugu, po mogucnosti standard da nije spustana. I da ne otvaram drugi topic, di je najbolje dat napravit i po kojoj cijeni deblju brtvu. Hvala http://hr.wikipedia.org/wiki/Omjer_kompresije kompresioni volumen mjeris(glava,klip,brtva) , radni volumen racunas (provrt ,hod) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelepelezg Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 (bas nedavno bio jedan) glava je bila toliko spustena da orginalni serafi nisu uopce mogli stisnut glavu. mislim da je neko pretjerao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavo Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 (edited) Glava je skinuta pa, ak nije problem da mi netko kaze koja je formula i sta sve treba izmjerit za izracunat omjer kompresije. Ova glava je spustena do kraja i u sub na 402 mi je pukla vodilica i upala u cilindar te sje.. dosjede ventila tako da cu nabavit drugu, po mogucnosti standard da nije spustana. I da ne otvaram drugi topic, di je najbolje dat napravit i po kojoj cijeni deblju brtvu. Hvala za tebe.. (pošto si u blizini) brtvila Matulji... 051 / 276202 Edited August 23, 2011 by Pavo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 brtvila turković salje ti i postom a sad pazi ovo, ja sam od zeljka ađica kupio brtvu koja je radila firma u matuljima a na kraju ti iz matulja kupuju od turkovica i onda dilaju dalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavo Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 brtvila turković salje ti i postom a sad pazi ovo, ja sam od zeljka ađica kupio brtvu koja je radila firma u matuljima a na kraju ti iz matulja kupuju od turkovica i onda dilaju dalje e jbg sad, nek nazove pita i jednog i drugog pa di je jeftinije tamo narući... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logic Posted August 23, 2011 Author Share Posted August 23, 2011 Frend sta vozi 402 sa r5 1.8 16v turbo je kupio brtvu u matuljima i platio je 500kn. Metalna i višeslojna.. mislim da je debljina 2.3 il 2.4mm Koliko ovaj u zg cca traži? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Frend sta vozi 402 sa r5 1.8 16v turbo je kupio brtvu u matuljima i platio je 500kn.Metalna i višeslojna.. mislim da je debljina 2.3 il 2.4mm Koliko ovaj u zg cca traži? Premalo za turbo konverziju. Koji je to 1.8 16v? Onaj sa 136KS od Clia (Lagune)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AntonioVW Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 baš taj miki.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logic Posted August 23, 2011 Author Share Posted August 23, 2011 Iz r19.. isti vrag ko od clia.. To je valjda bila maksimalna debljina koja se dala narucit u matuljima Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Kad bi znao koliko su skinuli glavu, nebi bio problem izracunati koju debljinu dihtunga trebas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 debela brtva nije rijesenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Skini čelo klipa koliko ti fali volumena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logic Posted August 24, 2011 Author Share Posted August 24, 2011 Kad bi znao koliko su skinuli glavu, nebi bio problem izracunati koju debljinu dihtunga trebas. Glava je navodno skinuta do kud je isla + valjda je i blok malo skinut. Ova glava bi se mozda i dala jos poravnat al je komora dobila po p... U slo sam nasao standardnu glavu + malo deblja brtva bi trebala vratit sve u serijalu. Ukopao bi kliove rado, al to mi je trenutno previse posla jer je ovo ispalo neplaniran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logic Posted August 24, 2011 Author Share Posted August 24, 2011 Kad bolje razmislim mozda bi bilo bolje ukopat klipove da ne radim isti posao 2x, a i jedan klip ima povrsinskih ostecenja pa da i to rijesim Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 lool a koji je car to mapirao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logic Posted August 24, 2011 Author Share Posted August 24, 2011 Mapirao? Auto se vozi od kad je slozen na std elektronici... Znaci cca 50000km Komora i klip su osteceni jer je nesto uletilo unutra... Ostali klipovi su ko novi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 (edited) Da uletio je višak zraka.... :lol: nije ništa uletilo unutra nego imaš previsoku temperaturu na tom cilindru (vjerovatno presiromašna smjesa) i otopio si i glavu i klipove... :lol: možda lošije hlađenje tog cilindra vodom, ili nepravilan oblik ispušnog ili usisnog kolektora? Taj će cilindar izgoriti ko kokica ako se taj motor ne zalije dobro sa benzinom.. Edited August 24, 2011 by mr_G Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 ovo je mehanicko ostecenje maĐistar, a ne kao KOD TEBE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logic Posted August 24, 2011 Author Share Posted August 24, 2011 Po cemu to zakljucujes? Po njemu se vide mehanicka ostecenja, a i elektroda na svjecici je bila spojena od udarca Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 što je moglo izazvati takvo mehaničko oštečenje cijelom površinom i tamo gdje nema šanse da se klip približi glavi?! Ajde mehaničko oštećenje na par mjesta. Ali cijela površina? :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now