_DEX_ Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Z drvima.... Kaj se svađate oko frajera... Ne, nego oko gramatike!! Jabolchica nas je zarazila!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vex Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 evo nisam mogao ne probati Meguiars gold class rich leather cleaner/conditioner gel i odlično izgleda koža kasnije, full matt, ko iz tvornice... p.s. velika pohvala dečkima na organizaciji, prezentaciji i roštilju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 (edited) Bilo je odlično danas, organizacija na razini. Saša i kolege su stvarno dali sve od sebe da nam objasne, pokažu i puste nas da SAMI isprobamo sve preparate. Dečki su imali tombolu (je da je bila namještena, ali Bože moj...) i kolega sa Fabiom karavan je dobio kompletno pranje i poliranje auta - naravno, svi smo je polirali i isprobavali proizvode na njoj. :thumbsup: Naučio sam dosta i mogu reći da jedva čekam sljedeći "seminar". :notworthy: Stvarno bih se želio zahvaliti osoblju Auto Parte$-a na susretljivosti i odličnom provedenom subotnjem prijepodnevu! :thumbsup: P.S. I ćevapi su čak bili odlični. Naravno, nisam mogao odoljeti i morao sam Clia malo počastiti sa glinom i aplikatorima: Majicu smo dobili na poklon. :thumbsup: Onda sam se sjetio da mi je ručnik od mikrofibre na pranju doma, a tak sam bio nabrijan na pranje pa sam se odlučio kemijski očistiti sve tepihe u autu...a i Rendić si je počastio tutač za ročkas: Pa je Gordan vidio da se nešto dešava ispred garaže: Uglavnom, lijepo proveden dan uz vodu i šampone. S time da sam ja još u 8h saugao Clia. Vrhunski - još jednom - jedva čekam iduću radionicu i FAQ / DIY sa DA polirkama! Edited September 24, 2011 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lonewolf Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 E da sam bar blize....ODLICNO! drago mi je vidjet da nesto takvo ima kod nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Bilo je stvarno odlicno.. Decki,svaka cast i hvala na seminaru.:thumbsup: Moram si razmislit dali zelim imat na YT chanellu filmic Renea kako pere auto.. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 evo par slikica Bilo je odlicno ,super odrađeno i detaljno prikazan dio asortimana i jedva cekam sljedecu kliniku Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Ovo ti je dobra ideja. Moram si i ja to nabavit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Ds, samo nije imalo neke koristi - tepisi su, zacudo, jako cisti, a pustio sam gotovo 2h da odstoji. Tek je moj pustio malo crnog. Cak sam sklon vjerovanju da nije ovo sredstvo bas najbolje za to...jer mi je nevjerovatno da su tak cisti tepisi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Baš me zanima, moji su već posivili, ni usisavač ne pomaže, a kupio sam nekakvu tekućinu koja se kao razrijedi u vodi i onda se tak pjeni kad se čisti s četkom ali qrac. Ovo mi se čini da bolje radi svoj posao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Baš me zanima, moji su već posivili, ni usisavač ne pomaže, a kupio sam nekakvu tekućinu koja se kao razrijedi u vodi i onda se tak pjeni kad se čisti s četkom ali qrac. Ovo mi se čini da bolje radi svoj posao Da, ovo se odmah pjeni, ali mi je cudno da je samo vozacki tepih bio prljav... Cuo sam da ima aparat za kemijsko na staroj Samoborskoj nakon OMVa prema Malesnici pa cu jos tamo probat jedan dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted September 25, 2011 Author Share Posted September 25, 2011 Zahvaljujem svima na dolasku i nadam se da smo ispunili Vaša očekivanja,uskoro slijedi novo događanje o kojem ćete biti obavješteni !!!! : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 Bilježim se sa štovanjem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renda Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 Bilježim se sa štovanjem. Također! :thumbsup: Svaka čast na organiziranom i odličnoj realizaciji! Zanimljivo je za poslušat savjete stručnjaka i još bolje šta se može isprobat rad sa brdo proizvoda i vidjet iz prve ruke kako djeluju! Odličan posao još jednom i radujem se idućoj radionici! :cheer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 sve odlično bilo! :thumbsup: a za sljedeći put predlažem neke hostese Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 Rene, why are you crying?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagi Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 ušao mu kosili u oči Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 Rene, why are you crying?! To "da me ne prepoznaju" jer smo zajebavali Bojku pošto je rekao curi da je negdje na sasvim drugom mjestu...a on je bio na prezentaciji inkognito. Bila je stvarno dobra zajebancija i puno smo/sam naučio o detailingu. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivwan19 Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 pa kaj sam ja bio tamo? kaj brijes ti!!:rofl::rofl::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.I.M.P. Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Cuo sam da ima aparat za kemijsko na staroj Samoborskoj nakon OMVa prema Malesnici pa cu jos tamo probat jedan dan. Tuda svaki dan prodem, kada se recimo ide od škorpikove prema malešnici ima odma iza omv-a s desne strane praona i tamo ga nije bilo i ima jos jedna, blizu skretanja za jankomir s lijeve i ta je u takvom K da ju je bolje u širokom luku zabic - isao tamo oprat auto cim se otvorila, bolji efekt bi bio da sam u onu špricu napunio vode i s time si pošpricao cijeli auto... jedino ako u zadnje vrijeme nema nešto novo tamo što sam previdio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted October 6, 2011 Author Share Posted October 6, 2011 Došlo nam je par novih artikala Speed glaze 80 - 234 kn Final inspection 34 - 104 Pain cleaner - 111kn Deep crystal polish - 111 kn Carnauba wax - 111 kn Cleaner wax paste - 118 kn Quik wax - 96 kn Vinyl&Rubber cleaner&conditioner 3.8 L - 501 kn Bug and tar remover- 96 kn Ultimate protectant dash&trim restorer- 96 kn Body solvent 3.8 L - 428 kn DA microfiber correction system 1447 kn Unigrit 1500 foam finishing disc (15 kom) - 802 kn Unigrit 3000 foam finishing disc (15 kom) - 802 kn Unigrid foam interface pad (152mm) - 97 kn Professional 6" backing plate Unigrid - 317 kn Kanta crna - 73 kn Grid guard 146 kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Jel došlo za šajbe prati ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted October 6, 2011 Author Share Posted October 6, 2011 Nxt glass cleaner 710ml- 84 kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Ja bih se jedan dan trebao makar po četku za felge ako ne i po vosak zaletit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 iduci tj ako sam u zg dodjem po nesto za kozu Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Šamponi su stigli u prodaju ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now