malawi Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 dosao novi direktor Link to comment Share on other sites More sharing options...
avanti Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Da nisi daleko moga bi ti i ja sastaviti, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 A Kašnar? Bordo Corsa A sa streetrace-a? Ono izgleda kao jedan od pedatnije složenih auta Marko to sigurno moze odradit ako ima vremena ,da imam opela isao bih Kasnaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iggy_R Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Marko to sigurno moze odradit ako ima vremena ,da imam opela isao bih Kasnaru Zato i kažem, on ima vrhunski složen motor sa svim kovanim, drugim bregastima itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 meni carek sve sto je pipnuo na fijatu to je bilo trajno rijeseno. svi drugi mehanicari su samo brljavili - kod njega kad je otislo to je to. Evo danas se vozi sve stima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andria_S3 Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 (edited) Treba mi preporuka za kvalitetnog mehaničara, inteligentnog i sposobnog kvalitetno složit motor, odnosno izmjenit klipnjače, klipove, ležajeve... itd... Ukratko, kako Astru ne koristim preko zime, planiram do proljeća napraviti malo opsežnije zahvate na motoru. Odnosno izmjeniti klipove, klipnjače, ležajeve, vjerojatno će ići i druge bregaste / bregasta. Stavila bi se nova pumpa za ulje.. itd... Također će vjerojatno trebati pospojiti dovode vode ulja i ostalo za novu turbinu (iako će taj dio možda biti plug & play) Znači, treba mi netko tko je sposoban to složiti kak spada, bilo bi idealno da je to netko tko je već složio više takvih motora, i koji naravno i dalje rade... Ako imate preporuku, molim uz nju i neke reference s autima koje je složio. Imam jednog kvalitetnog mehaničara tu u Karlovcu, čovjek se zbilja kuži, složio je hrpu motora, ali recimo da nije baš imao iskustva sa takvim modifikacijama, odnosno, nije slopio neki motor sa 400+ konja. Vjerujem da bi i on to odradio vrhunski, pogotovo jer se kuži u sve to vezano uz "tuning". Ali bih radije da to obavi netko tko je već složio par takvih motora. Ukoliko ti Rijeka nije daleko mogu ti preporuciti covjeka koji je meni slagao motor. Roland Krizman (Rolly) aka Rollspeed 098 772 088 Slozio je poprilican broj trkacih automobila. Edited September 12, 2011 by Andria_S3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 moja preporuka koja ne moze bit losa: za slaganje motora - kimi, kutija, hic, bvlahov i alfaL uz nadzorni odbor - filip3333 za struju - fire, hic, mitja i dominik uz nadzorni odbor - josey i voditelj cijelog projekta mrG edit: i naravno charger kao kontrola kvalitete Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 semper daj skicu kak bi to sve izgledalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
meshin Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 (edited) semper daj skicu kak bi to sve izgledalo Edited September 12, 2011 by meshin Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 moja preporuka koja ne moze bit losa: za slaganje motora - kimi, kutija, hic, bvlahov i alfaL uz nadzorni odbor - filip3333 za struju - fire, hic, mitja i dominik uz nadzorni odbor - josey i voditelj cijelog projekta mrG edit: i naravno charger kao kontrola kvalitete A jesi me nasmijao, .......svaka cast.:lol::notworthy: A, moji auti,.................oni ionako ku**a ne vrijede i ne idu smjesta, pa ne kuzim kak si me smjestio u "odlikase"? Trudio sam se da pokrijem cijeli spektar pogona (jos mi fali elektricni:rofl:, Rimac, .....di si?) , i ako netko ima turbaka, atmosferca ili dizla na prednji pogon a zeli usporediti svoja dostignuca sa mojim "kramama", .....stojim na raspolaganju. Nadam se da si shvatio poantu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted September 12, 2011 Author Share Posted September 12, 2011 moja preporuka koja ne moze bit losa: za slaganje motora - kimi, kutija, hic, bvlahov i alfaL uz nadzorni odbor - filip3333 za struju - fire, hic, mitja i dominik uz nadzorni odbor - josey i voditelj cijelog projekta mrG edit: i naravno charger kao kontrola kvalitete Ljenčino, sebi nisi nikakvu titulu dodjelio... daj budi bar PR manager... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 :lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Ovom semperu treba podforum otvorit...:lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now