killuminati Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 btw u Toledu je Motul RBF600 vec cetvrtu godinu isto ulje ili već četiri godine koristiš motul? ako ovo prvo, to je puno previše.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 isto ulje ili već četiri godine koristiš motul? ako ovo prvo, to je puno previše.. ista kociona tekucina :bag: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 ekipa, upravo se vratio sa tehničkog koji sam pao jer mi ej kočiono ulje u kurcu, i sad moram hitno mijenjati ulje, danas mi istekla rega, ajmo brzinski preporuka ulja za mog traktora, TDI 110ks, neću neko smeće stayvljat unutra, ali mi ne treba ni "trkaće" ulje i odmah da pitam, da li znate tko bi mi to mogao zamijeniti sad za vikend, doma možda netko, jer u ponedjeljak radim do 5 i svi majstori kod kojih znam otić ne rade više... ili znate da radi netko subotom do 3-4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNcode Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 za proc samo tehnicki - izvuci ulje iz posudice i uli novo a poslje kad imas vremena rjesavaj dalje ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 pa kako ću kočit?! nego, koje ulje da uzmem? ATE? rene javi seeeeeeeeeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 uzmi original Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 (edited) pa kako ću kočit?! nego, koje ulje da uzmem? ATE? rene javi seeeeeeeeeeee 1. A jbga, krenuo sam pisat ATE Blue Racing 90kn, a onda sam pročitao da nećeš trkaće. Imaš i ATE DOT4 "običnu" za 42,50kn/L, tebi sasvim dovoljna. 2. Radimo do 13h tako da ti i tu ne mogu puno pomoći, jedino ako stari nije ostao na cugi u Samoboru pa mu javim da se vrati u firmu. Edited October 1, 2011 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 uzmi original znaš možda gdje osim u ovlaštenom VW servisu? nisu mi baš usput. 1. A jbga, krenuo sam pisat ATE Blue Racing 90kn, a onda sam pročitao da nećeš trkaće. 2. Radimo do 13h tako da ti i tu ne mogu puno pomoći, jedino ako stari nije ostao na cugi u Samoboru pa mu javim da se vrati u firmu. ako je ate ok za moj auto i neću imati problema sa lajtunzima i inim sranjima o kojima sam čitao, može. ništa, onda za ponedjeljak ostavljam, pa ću iza posla rješavat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 sorry znam samo za ovlasteni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 ako je ate ok za moj auto i neću imati problema sa lajtunzima i inim sranjima o kojima sam čitao, može. :huh: ? Ništa danas, stari je na putu za ZG... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 Imam ti ja pola litre ATE blue racing ako pomaže Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mramor Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 uzmi original +1 blablabla Link to comment Share on other sites More sharing options...
PesimiST Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 za proc samo tehnicki - izvuci ulje iz posudice i uli novo a poslje kad imas vremena rjesavaj dalje ... pa kako ću kočit?! nego, koje ulje da uzmem? ATE? rene javi seeeeeeeeeeee Mislia je da izliješ 2dcl iz posude i nadoliješ 2dcl nove tekucine, kočit ćeš kao i dosad... čitaj malo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 kasno mi mozak pali tako ću i napravit, a vjerojatno ću otić po original. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 svejedno ti je kaj je nutra, možeš stavit i textar za 40 kn ili ate za 90 kn.. paše ti DOT 4 ili DOT 5.1, nema tu neke filozofije.. ja sam na ateu blue racing već godinama i nema greške nikakve.. a taj original sigurno nije seat/vw već je samo u ambalaži onoj srebrnoj sivoj, kaj već.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 ma znam, ta "original" roba mi je takvo muljanje, samo treba pronać što prodaju pod "original" ... tipa original diskovi,a diskovi ATE itd itd.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 Od najboljeg prema best buyu Castrol SRF - preskup - toliko da me je uopće sram napisat (ali nekoliko puta skuplji od Motula) Motul RBF660 - preporuka (ja ga koristim) - 122,40 kn/0,5L ATE Blue Racing - best buy - 89,25kn/L 2 god Cijene su s popustom i PDVom. sve rečeno:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 e vi golfaši i octaviaši , da li zante mjere za lajtunge, da odem zovnem VEP hidrauliku da mi aprave teflonske, jel tko radio slučajno za golfa/octaviu pa da zna mjere i koliko je platio? tnx.. idem sad prosetat do OMV-a i vidjet je li imaju kakvog ulja za kočnice pa da promijenim na špricaljku 2 dcl, valjda ću proć tehnički ujedno, jel ima neko koristan link za objasnit razliku između DOT4, DOT5, ili recimo ATE blue racing ulje, čisto da vidim o čemu se radi i informiram se. ajde, dok se vratim da to vidim tu, jeste čuli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 DOT 5.1 ti inace ima visu tocku vrelista od standardnih DOT4 koc.tekucina i navodno manje abrazivan. Medjutim, ATE Blue Racing ima visu tocku vrelista od DOT 5.1. Ukratko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 (edited) ujedno, jel ima neko koristan link za objasnit razliku između DOT4, DOT5, ili recimo ATE blue racing ulje, čisto da vidim o čemu se radi i informiram se. ajde, dok se vratim da to vidim tu, jeste čuli DOT5 se ne stavlja u automobile, to bi ti "pojelo" lajtunge, DOT5.1 je druga stvar, evo dolje link pa citaj http://www.stoptech.com/tech_info/wp_brakefluid_1a.shtml Edited October 2, 2011 by ND4SPD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 evo izvukao na malu špricu sve van iz posudice, kupio na omv-u 2.5dcl DOT 5.1, toliko točno i izvukao van, nalio novo, pa ćemo vidjet. nisam vozio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bmwlik Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 to ti je za prolaz "dovoljno" iako se po kolicini vlage vidi dali je komplet mjenjano ili samo iz posude... problem je ta vlaga koja se skuplja na spojevima lajtunga i kljesta, pa je zato bitno zamjenit komplet ulje:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 ne zaboravi odzračit sistem.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
danijel bedex Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 nemora odzračivat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 poludio sam dok sam sa malom špricom to izvukao, preko 50 puta sam navlačio izgleda malo tamnije od novog, za nijansu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now