Jump to content

TFSI vs. TSI vs. FSI

Recommended Posts

Pretpostavljam da je snimka samo primjer..

A pcv nemanifestira ovaj nacin rada.. i na leru je pcv otvoren bio on neispravan ili ispravan, tj. Kad je u usisnoj grani vakum.

Zanima me dali koje greske izbacuje..

A moze biti do dobavne pumpe/filter benzina koji ima u sebi regulator tlaka, koji je kod starih tipova bio 4 bara, a kasnije zamjenjen sa 6 bara..

Koliko auto ima kliometara?

Pcv se lako provjeri.. otkopcas cjev sa usisne i vidi dali ventil propusta prema motoru..

Odradio sam podosta tih tfsi-a s problemom pcv-a i niti jedan nije imao ovakav rad.. vec se osjetio samo gubitak boosta, dok diagnostika neizbacuje nikakvu gresku

Kad je stavio manometar na pumpu visokog pritiska,dok radi auto dobro,tlakovi su normalni,kad počne ovako kao na snimci,tlakovi podivljaju!

Na početku nije bilo nikakvih grešaka,kasnije nesto sa onim g247 senzorom

Edited by Mladen

Kad je stavio manometar na pumpu visokog pritiska,dok radi auto dobro,tlakovi su normalni,kad počne ovako kao na snimci,tlakovi podivljaju!

logično da podivljaju jer ovisno o okretajima motora ovisi i tlak na visokotlačnoj... spoji se sa diagnostikom i vidi koje tlakove senzor na rail-u pokazuje..

Pcv se lako provjeri.. otkopcas cjev sa usisne i vidi dali ventil propusta prema motoru..

Odradio sam podosta tih tfsi-a s problemom pcv-a i niti jedan nije imao ovakav rad.. vec se osjetio samo gubitak boosta, dok diagnostika neizbacuje nikakvu gresku

meni je bas ovako radia i pcv je bia u pitanju

Na početku nije bilo nikakvih grešaka,kasnije nesto sa onim g247 senzorom

da auto radi normalno cim taknes malo gas pocne divljat sve

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...