drahic Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Ovo bi bio raj za mene tamo.. Nisam vidio dal ima Opela ? Pretpostavljam da ima.. Mozes li molim te provijeriti cijenu za... Ima i sa crvenim R ali trazim sa plavim.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciki Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 jel ima ovaj display sa slike, za citroen c4, 2007zaokruženo na slici Uploaded with ImageShack.us imam ti to ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Audi S4 B6 (2001 - 2004) Stražnji branik kao na slici (limuzina, ne karavan) Spoiler kao na slici (moze bit i s običnog A4 S-line, samo da je origi) Ako nađeš posalji pm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 4, 2011 Author Share Posted November 4, 2011 @Sven: Za Golfa 4, što ima? Jubi body kit, zadnje US štopke, trebala bi mi prednja maska origigi,recaro, i kad se sjetim jos čega napišem.. U žurbi sam sad.. Evo za golfa 4 imam ovo , znaci to mi je u garazi ne na otpadu: Komplet interijer kao sa slike, grijanje sjedala plus kozni tapecirunzi Jos se da nabaviti senzor za kisu i samozatamnjujuci unutarnji retrovizor. US stopki nema, tu i tamo zaluta koji R32 bodykit ali ne original nego onaj pleksi ili sto vec..to je to uglavnom. Trokraki volani, ventilacije od Bore, nasloni za glavu od Bore koji imaju rupu u naslonu za glavu a nisu onako puni i to je to vise manje. Felge sa A5, u kakvom su stanju? Ako se ne varam to je 19" , tnx:thumbsup: A vidis isto kao i ja sa ove slike.. VW Sharan motorići za Happich-e? L+D Ima Galaksija kolko hoces. To su elektricni motorici ili samo mislis na mehanizam za otvaranje ? Izvanasa M-a M poklopac od gepeka M zadnji branik M retrovizori sa obicnih ili m jer ovo je islo na sve: zadnji lijevi i desni blatobran(siroki) i lijevi i desni prag koji idu na te blatobrane(jos bi vidio, mozda se i moj da izvuc...) Hardtop sa kitom za ugradnju iznutra zada rollbar sa plastikama koje idu(pretinac i to, jer je drugacije kod modela bez) ako je dobra cijena.. sada ako sto naleti javi mi molim te...nebi sve odmah ionako uzeo...ajmo rec zadnji kraj je primaran, hardtop je uvijek dobrodosao :thumbsup: ako ti pase, ja sam aktivan na britanskom z3 forumu, pa bi se mogao raspitat dal ima tko sto od njih ili tako nesto Aj ti to lijepo nadji na ebayu pa ako nesto bude zgodno mozemo se dogovorit da dodje k meni doma tu. ima li bmw e90 ne facelift šta? Ima samo jedan E90 crni . Mislim da se vidi cak na jednoj slici. Nema LCI-a ako si na to mislio .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 4, 2011 Author Share Posted November 4, 2011 @Goertosing-nema branika sa rupom za 2 remusa i nema spojlera. @Drahi - nema ni jedne GTC astre na otpadu, samo normalne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ante_st Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Ima samo jedan E90 crni . Mislim da se vidi cak na jednoj slici. Nema LCI-a ako si na to mislio .. treba mi prva verzija, na kojoj je slici? u kakvom je stanju? razbijen prednji/zadnji kraj? ima možda xenone, jeli ima zadnje zatamnjene farove, unutrarnje lajsne, m paket unutra/vani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 A jel ima možda od unutrašnjosti naslon za ruku središnji od istog tog auta, u crnoj boji s kožom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Kolko love MCD + kožni interijer? u kakvom su stanju sičevi? ventilacija od bore? Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 (edited) Evo ovo moje http://www.european-parts.net/catalog/product_info.php?cPath=58_68&products_id=966 zanimali bi me xenon farovi SA lećom također za focusa Nego daj malo ovako okvirne cijene; koliko prosječan far tamo košta, koliko su neka prosječna kožna sjedala tek toliko da dobijem neki dojam, Edited November 4, 2011 by acmen Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivwan19 Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 ima koji golf 5 gti,r32 ili tdi sa velikim bordom, tempomatom,tipke na volanu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 4, 2011 Author Share Posted November 4, 2011 AnteST - Nema xenona ni shadow line lampi. Evo ovo je sve sto je ostalo os E90 @goertosing - u crnoj boji nema. Znam da ima samo tkanina siva @Luky - MCD sa slike ovaj i GPS antena su 150EUR Komplet kozni interijer ( grijani ) sa tapecirunzima su 700EUR. Stanje je vrlo dobro. @Acmen - za ovo svjetlo cu pogledati da li ima takvo kakvo trazis a xenone nema ni jedan Fikus. Cijene variraju od auta do auta , nije isto far od lexusa, golfa 3, 4 , fikusa i bmw-a. Isto je sa interijerima od svih auta i tako dalje. nazalost fordovi nisu nesto opremljeni ovdje, vise manje bazicni modeli. Tu i tamo koji mondeo ghia ali nista vise od toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lonewolf Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/834/capturepy.jpg/ http://www.midlandbm.com/catalog/images/part_images/large/19173_24367.jpg Ova crna lajsna ? Jel za to moram krov skinut ili sta ? Jer auti nemaju akumulator pa nema dizanja krova na gumb.. Da,dignes krov,a ona je na kopce,znaci samo pomalo sarafcigerom....usto,dosta ih ima manualni krov,ne treba akumulator A moze se i na automatskim bez struje,kod retrovizora ima sustav za podizanje u tom slucaju I pogledaj oplate crne,s tim da se zadnjim oplatama moze skinut samo taj crni dio,ne moraju komplet. Samo se potegne prema prednjim sicevima Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 4, 2011 Author Share Posted November 4, 2011 ima koji golf 5 gti,r32 ili tdi sa velikim bordom, tempomatom,tipke na volanu? R32 koji je bio je ocerupan a ostatak spresan u staro zeljezo :huh: Dodje svako malo neki.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lim@ RS Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Jel ima koji peugeot 106 PH2 (od 98 ma dalje)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 5, 2011 Author Share Posted November 5, 2011 Jel ima koji peugeot 106 PH2 (od 98 ma dalje)? E sad 106 ima jedino nesjecam se jel ph1 ili ph2.. Reci ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bushido Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Skoda Octavia I xenon farovi ? Cijena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Daj nađi neki Renault 4 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 5, 2011 Author Share Posted November 5, 2011 Skoda Octavia I xenon farovi ? Cijena? Sto je najbolje od svih auta na cijelom otpadu ja mislim da ni jedan nema xenon. Jedino mozda ovaj A5 ima i Porschei su imali dok se nisu razbili ali sada mislim da ne. Nekuzim zasto to.. Od Skode jedino ima RS Roctavia 1.8T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiki B Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Da te ja pitam samo prije nego kreneš doma - a kako ti misliš prijeći granicu i ući u RH sa kombijem punim rabljenih dijelova? Ako imaš dobru ideju, onda ću ti se javiti sa popisom dijelova i odmah ti uplatim na račun koliko love treba! :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 iskreno, ne znam kako ces proci krioz granicu sa kombijem punim dijelova gadna hajka je nastala, ne moze se dovest (ni uvest) nista od polovnih dijelova! jako puno ljudi koji voze motore dijelove i to su ostali bez robe tako da pripazi ja bi rado da mi dopeljas(ako mozes proci granicu) kojeg smarta cijelog, stane u kombi i u njega natrpas sve ostale stvari za forumase Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 5, 2011 Author Share Posted November 5, 2011 Pa neznam jesam li upucen ali dok god je to ispod neke cifre ( mada je ona smijesna mislim da je 200e ) prolazi ako imas racun. TO u mom slucaju nebi bas palilo ali.. Jedino mi nije jasno ako zelis uvesti nesto, platiti davanja, imas racun ? Sto je tu problem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruby Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Trokraki volani, ventilacije od Bore, nasloni za glavu od Bore koji imaju rupu u naslonu za glavu a nisu onako puni i to je to vise manje. pošto su trokraki volani sa airbagom, i ventilacija od bore??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 5, 2011 Author Share Posted November 5, 2011 Trokraki volani s airbagom su 850kn. Ventilacija trenutno .nema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Pazite, ventilacije su RHD, a mi normalni vozimo aute sa LHD Ja sam se tako zajebao kad sam biddao za iste na ebay.co.uk Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 trebao bih zadnju desnu lampu ovakvu* sa slike za Mazda 323F (BJ) s maglenkom u dnu, ovo gdje je zaokruženo, to imaju samo RHD modeli.. ako ima, molio bih cijenu.. * postoje i lampe s krugovima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now