Jump to content

Rabljeni dijelovi - Group buy ?!

SVEN

Recommended Posts

• Replies 742
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

@Sven: Za Golfa 4, što ima? Jubi body kit, zadnje US štopke, trebala bi mi prednja maska origigi,recaro, i kad se sjetim jos čega napišem.. U žurbi sam sad..

Evo za golfa 4 imam ovo , znaci to mi je u garazi ne na otpadu:

mcdod722.jpg

dsc_0698ku72e.jpg

dsc_06945j7bp.jpg

Komplet interijer kao sa slike, grijanje sjedala plus kozni tapecirunzi

hpim1519-1g476w.jpg

Jos se da nabaviti senzor za kisu i samozatamnjujuci unutarnji retrovizor.

US stopki nema, tu i tamo zaluta koji R32 bodykit ali ne original nego onaj pleksi ili sto vec..to je to uglavnom. Trokraki volani, ventilacije od Bore, nasloni za glavu od Bore koji imaju rupu u naslonu za glavu a nisu onako puni i to je to vise manje.

Felge sa A5, u kakvom su stanju? :) Ako se ne varam to je 19" , tnx:thumbsup:

A vidis isto kao i ja sa ove slike..

VW Sharan motorići za Happich-e? L+D

Ima Galaksija kolko hoces. To su elektricni motorici ili samo mislis na mehanizam za otvaranje ?

Izvana

sa M-a

M poklopac od gepeka

M zadnji branik

M retrovizori

sa obicnih ili m jer ovo je islo na sve:

zadnji lijevi i desni blatobran(siroki)

i lijevi i desni prag koji idu na te blatobrane(jos bi vidio, mozda se i moj da izvuc...)

Hardtop sa kitom za ugradnju

iznutra

zada rollbar sa plastikama koje idu(pretinac i to, jer je drugacije kod modela bez) ako je dobra cijena..

sada ako sto naleti javi mi molim te...nebi sve odmah ionako uzeo...ajmo rec zadnji kraj je primaran, hardtop je uvijek dobrodosao :thumbsup:

ako ti pase, ja sam aktivan na britanskom z3 forumu, pa bi se mogao raspitat dal ima tko sto od njih ili tako nesto

Aj ti to lijepo nadji na ebayu pa ako nesto bude zgodno mozemo se dogovorit da dodje k meni doma tu.

ima li bmw e90 ne facelift šta?

Ima samo jedan E90 crni . Mislim da se vidi cak na jednoj slici. Nema LCI-a ako si na to mislio ..

Ima samo jedan E90 crni . Mislim da se vidi cak na jednoj slici. Nema LCI-a ako si na to mislio ..

treba mi prva verzija, na kojoj je slici? u kakvom je stanju? razbijen prednji/zadnji kraj? ima možda xenone, jeli ima zadnje zatamnjene farove, unutrarnje lajsne, m paket unutra/vani?

Evo ovo moje ;)

http://www.european-parts.net/catalog/product_info.php?cPath=58_68&products_id=966

IMG_0310a.jpg

zanimali bi me xenon farovi SA lećom također za focusa

Sell_FORD_FOCUS_HID_PROJECTOR_HEADLAMP.jpg

Nego daj malo ovako okvirne cijene; koliko prosječan far tamo košta, koliko su neka prosječna kožna sjedala tek toliko da dobijem neki dojam,

Edited by acmen

AnteST - Nema xenona ni shadow line lampi. Evo ovo je sve sto je ostalo os E90

img_0144amjkf.jpg

@goertosing - u crnoj boji nema. Znam da ima samo tkanina siva

@Luky - MCD sa slike ovaj i GPS antena su 150EUR

Komplet kozni interijer ( grijani ) sa tapecirunzima su 700EUR. Stanje je vrlo dobro.

@Acmen - za ovo svjetlo cu pogledati da li ima takvo kakvo trazis a xenone nema ni jedan Fikus.

Cijene variraju od auta do auta , nije isto far od lexusa, golfa 3, 4 , fikusa i bmw-a. Isto je sa interijerima od svih auta i tako dalje.

nazalost fordovi nisu nesto opremljeni ovdje, vise manje bazicni modeli. Tu i tamo koji mondeo ghia ali nista vise od toga.

http://imageshack.us/photo/my-images/834/capturepy.jpg/

http://www.midlandbm.com/catalog/images/part_images/large/19173_24367.jpg

Ova crna lajsna ? Jel za to moram krov skinut ili sta ? Jer auti nemaju akumulator pa nema dizanja krova na gumb..

Da,dignes krov,a ona je na kopce,znaci samo pomalo sarafcigerom....usto,dosta ih ima manualni krov,ne treba akumulator ;)

A moze se i na automatskim bez struje,kod retrovizora ima sustav za podizanje u tom slucaju ;)

I pogledaj oplate crne,s tim da se zadnjim oplatama moze skinut samo taj crni dio,ne moraju komplet. Samo se potegne prema prednjim sicevima ;)

Skoda Octavia I xenon farovi ? Cijena?

Sto je najbolje od svih auta na cijelom otpadu ja mislim da ni jedan nema xenon. Jedino mozda ovaj A5 ima i Porschei su imali dok se nisu razbili ali sada mislim da ne. Nekuzim zasto to..

Od Skode jedino ima RS Roctavia 1.8T

Da te ja pitam samo prije nego kreneš doma - a kako ti misliš prijeći granicu i ući u RH sa kombijem punim rabljenih dijelova?

Ako imaš dobru ideju, onda ću ti se javiti sa popisom dijelova i odmah ti uplatim na račun koliko love treba! :thumbsup:

iskreno, ne znam kako ces proci krioz granicu sa kombijem punim dijelova

gadna hajka je nastala, ne moze se dovest (ni uvest) nista od polovnih dijelova!

jako puno ljudi koji voze motore dijelove i to su ostali bez robe ;) tako da pripazi

ja bi rado da mi dopeljas(ako mozes proci granicu) kojeg smarta cijelog, stane u kombi i u njega natrpas sve ostale stvari za forumase :)

Pa neznam jesam li upucen ali dok god je to ispod neke cifre ( mada je ona smijesna mislim da je 200e ) prolazi ako imas racun. TO u mom slucaju nebi bas palilo ali..

Jedino mi nije jasno ako zelis uvesti nesto, platiti davanja, imas racun ? Sto je tu problem ?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...