SVEN Posted November 10, 2011 Author Share Posted November 10, 2011 spresan...nema vise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 Prati mi za siceve za leona, te skare brisaca za golfa IV aero brisac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezimeni Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 P.S. - OBC za E36 je 350kn. ako je u dobrom stanju i u kompletu (ruckica i konektori iza) smatraj prodanim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 http://www.myhraweb.com/showpost.php?p=674652&postcount=99 Ovo kućište iznad ventilacije je isto iz Impreze GC (prva generacija), nisam napisao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tovar Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 Jel imaš od civica 99 ljevu štop lampu (99 god ima ovu bijelu crtu od rikverca preko čitave lampe) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hive Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 (edited) Nema od porsea, ima brembo 4klipna, aksijalni prihvat ( klasican kao i serijske celjusti ) . Slika celjusti ti je na prvoj strani gdje su slike. To mi pase. Cijena? Edited November 10, 2011 by Hive Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nippon Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 Mitsubishi Galant, ovakav...Trebam branike sa maglenkama, masku i pragove Link to comment Share on other sites More sharing options...
MKmarino Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 Ima mozda ručica mjenjača sa kozom jer je komplet za mercedes c klasu 95 god. Trebala bi mi crna sa natpisom elegance ili bez tih natpisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 10, 2011 Author Share Posted November 10, 2011 ako je u dobrom stanju i u kompletu (ruckica i konektori iza) smatraj prodanim... Jel ti treba samo ruckica ili komplet instalacija. Ruckicu ti mogu skinuti ali instalaciju nemogu obecat. Jel imaš od civica 99 ljevu štop lampu (99 god ima ovu bijelu crtu od rikverca preko čitave lampe) Vec me netko pitao, nema trenutno . To mi pase. Cijena? 200 eur Mitsubishi Galant, ovakav...Trebam branike sa maglenkama, masku i pragove Ima mozda ručica mjenjača sa kozom jer je komplet za mercedes c klasu 95 god. Trebala bi mi crna sa natpisom elegance ili bez tih natpisa. Automatik ili manual ? Te stare C klase tesko da ima, jel pase od ikojeg novijeg mercedesa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirac Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 jel mi se mozes raspitati koliko dode bosch pumpa od tdi-a 110 ks??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lonewolf Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Opet ja pitam,prije nego se spresaju svi e36 cabrio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezimeni Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Jel ti treba samo ruckica ili komplet instalacija. Ruckicu ti mogu skinuti ali instalaciju nemogu obecat. znaci trebaju mi oni "đekovi" ruckica mi nije obavezna, ali ako uspijes skinut onda ok... Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Ima li što nissana tamo? Konkretno RS13 i S15 me zanimaju. Od S15 trebam ove prednje farove ako ima gdje, A od RS13 ako ima kakvih aftermarket djelova, branici, djelovi ovjesa, felge... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 sivi volan, E klasa w211 bez airbaga? samo da koža nije puno pohabana ovakav samo bez drvenarije Link to comment Share on other sites More sharing options...
MKmarino Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Automatik ili manual ? Te stare C klase tesko da ima, jel pase od ikojeg novijeg mercedesa Manual, mozda pase i od c klase do 2000 god ali w202 linija. Ako nadjes da je u dobrom stanju uzimam ti sigurno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.P. Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 ista za fiata? ne vidim ni jednog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 ista za fiata? ne vidim ni jednog NHF ali zar misliš da se za Fiat i sl. jeftine dijelove stvarno isplati to dovlačiti iz UK Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 ovisi sta kupujes.. npr ovih mojih motora gore ima na izvoz za sicu, a u nasoj okolici nista.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 11, 2011 Author Share Posted November 11, 2011 jel mi se mozes raspitati koliko dode bosch pumpa od tdi-a 110 ks??? Pitam, javim. Moze oznaku pliz ? Opet ja pitam,prije nego se spresaju svi e36 cabrio Nebrini.. Ima li što nissana tamo? Konkretno RS13 i S15 me zanimaju.Od S15 trebam ove prednje farove ako ima gdje, A od RS13 ako ima kakvih aftermarket djelova, branici, djelovi ovjesa, felge... Nema tih Nissana nazalost.. sivi volan, E klasa w211 bez airbaga? samo da koža nije puno pohabana ovakav samo bez drvenarije Nema nove E klase, samo stare. Ali za volan, i to se da srediti. Check it out :thumbsup: http://www.myhraweb.com/showthread.php?t=33149 Manual, mozda pase i od c klase do 2000 god ali w202 linija. Ako nadjes da je u dobrom stanju uzimam ti sigurno. Vidim i javim.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunstorm Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Ima 407 Coupe. 18 cola Ekran i ova konzola gdje ide cd sa brdo tipki, ova treća konzola gdje su tipke od klime mi ne treba. i samozatamnjujući retrovizor unutrašnji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 jesi poslikao sičeve? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Nema nove E klase, samo stare. Ali za volan, i to se da srediti. Check it out :thumbsup: http://www.myhraweb.com/showthread.php?t=33149 w211 je linija od 2002 godine pa do 2009 cini mi se, a ovaj volan je bio i u zadnjim linijama w210 (1996-2002) vidio sam ovo sto si radio za obnovu volana ali kod mene je koza sva ispucala a ne tapicira mi se volan nanovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
el nino Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 jel ima koji smart cabrio???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio_cyber Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Jel.ima kaj japana, mas stalnu adresu da se moze nes na tebe poslat .?, Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 11, 2011 Author Share Posted November 11, 2011 18 cola Ekran i ova konzola gdje ide cd sa brdo tipki, ova treća konzola gdje su tipke od klime mi ne treba. i samozatamnjujući retrovizor unutrašnji... Felge cu vidjet a ekrana nema. Javim slike i sve.. jesi poslikao sičeve? Evo.. http://www.ebay.co.uk/itm/VW-Golf-mk4-bora-a3-leather-recaro-heated-seats-interior-/160680300105?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item25694ace49 w211 je linija od 2002 godine pa do 2009 cini mi se, a ovaj volan je bio i u zadnjim linijama w210 (1996-2002) vidio sam ovo sto si radio za obnovu volana ali kod mene je koza sva ispucala a ne tapicira mi se volan nanovo Bacim oko jel ima koji smart cabrio???? Obicni ima, kabrio ne. Jel.ima kaj japana, mas stalnu adresu da se moze nes na tebe poslat .?, Sta od japana ? Tu i tamo naleti koji skyline i to. Za sad asmo neki Micek GTO FTO kako se vec zove..i tako te neke krame. Sta bi ti slao ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now