francuz Posted November 18, 2011 Author Share Posted November 18, 2011 Možda da si probušim u bloku motora rupe za 4 ovakva grijača, pa da grijem mašinu prije paljenja... hahahaa Ajde mehaničari, tko ima muda naplatiti popravak automobila? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 ili naložiš vatricu ujutro ispod motora kao nekad na starim kamionima:rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 probaj potraziti na forumu, mozda je netko imao isti problem http://www.seatcupra.net/forums/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 (edited) Svječice promjeni, ja sam imao slične probleme kad sam imao 2st hladnije svječice, auto je radio na 3 cilindra na 0st prvih 30sec ... I stavi si BKR7EIX (ili 6EIX ak ti je auto stock), s njima nemam nikakvih problema, već 8000 na ovoj mapi i rade super. Denso je krepao nakon doslovno 3000km lol Edited November 18, 2011 by Mario_S3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
2slow Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Kakav filter zraka imaš? Original ili "gljivu"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
444IN Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Senzor temperature rashladne provjeri.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted November 18, 2011 Author Share Posted November 18, 2011 (edited) Mario > hvala, provjerit cu u kakvom su stanju 2slow > gljiva, ali bez problema prolazi eko test, dakle smjesa je dobra. Doduse, registracije je u proljece. 444IN > senzor je po ljeti OK, tj prikazuje ispravno preko obd-a, a i sumnjam da se u 30sekundi voda moze dići za 1 celzijev stupanj :-( Edited November 18, 2011 by francuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 mario ti je odgovorio, za razliku od strucnjaka kod kojih si isao i koji pojma nemaju nista ni ispitati s opremom koju imaju auto ti ne radi na 4 cilinda tih prvih 10tak sec. i normalno da ne ocitava nikakvu gresku svjecice, bobine ... nesto drugo ... tesko za pocetak stavi nove svjecice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marina Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Sad dobro, možda nije usporedba zbog starosti auta, no kad sam imala Forda, slične probleme sam imala po zimi, samo ja sam zmjenjala kablove svijećica, akumulator i maknula sam gljivu, pa je prestalo. Što je od tog pomoglo, ko će ga znat Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Svijecice plus filter zraka bi bilo dobro promijenit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 svijecice za pocetak orginal toplinsku vrijednost stavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 fancuz, probaj tocit 98-icu neku cist za probu. 100-tka je 10% alkohola, da ti to ne zaljeva kad je hladno, al nebi smjelo tak malo utjecat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 nema veze s gorivom moj je chipan ,2 vrijed. hladnije svijecice ,omv 100 i upali ujutro normalno Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Da bi motor ujutro na hladno radio, treba vise goriva za ler nego dok je topli. Da bi dobio vise goriva treba nesto racunalu to i reci, a to je senzor temp. vode/motora.. Nadalje, ...da bi radio na povisenim okretajima treba racunalo klapnu gasa (ventil ler gasa, ...... ti imas DBW) malo otvoriti. Ukoliko je klapna prljava (a vjerovatno je), treba ju ocistiti pa napraviti adaptaciju klapne, i .........mislim da bi to bilo to. Ovo sa svjecicama, ne bi rekao obzirom da auto normalno upali i ugasi se nakon 10 sek. Da i ne radi jedan cilindar, nesmije se ugasiti, posto racunalo nastoji odrzati broj okretaja bez obzira koliko cilindara radilo. Mogla bi biti i lambda sonda ukoliko joj je otisao grijac (ili krepao osigurac), posto lambda ne radi dok se ne ugrije na radnu temperaturu, a ispusnim plinovima treba vremena da to naprave, ali to je manje vjerovatno Pada mi jos na pamet eventualna voda u filteru goriva , ili kondenzat u auspuhu koji se zbog niskih temperatura smrznu pa ometaju i jedno i drugo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mramor Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 (edited) Moj novac je na usisu, odnosno prljavoj klapni gasa. Imao sam iste simptome, koji su vremenom postajali sve gori i gori, dapače - kastrofalni, dok se nije očistio leptir. Na prvom sljedećem paljenju auto ko da je došao iz salona. Totalni preobražaj. Na dijagnostici ništa, a auto se gušio nakon paljenja. Edited November 19, 2011 by Mramor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinekk Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 imao sam slične simptome na bivšem autu, bravu, i bilo je do kablova. tako da pokušaj za probu od nekoga tko ima isti auto posuditi kablove i tako ga upali na hladno... svjećice je uvijek poželjno pregledati prije zamjene, te na kraju ostaje bobina (za što se nadam da nije do nje) -netko vidim da piše da bi bilo do leptira, tako se sumnjalo i kod mene pa smo ga skidali, čistili i bilo je malo, ali neznatno bolje, sve dok nisam promijenio kablove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted November 19, 2011 Author Share Posted November 19, 2011 (edited) Evo, Dario upravo otišao od mene s dijagnostikom > hvala :notworthy: Spojili smo ga na dijagnostiku, resetirali greške i upalili ga opet (toplog) i nije izbacio nikakve greške uz motor. Ono što je vidljivo od prijašnjih grešaka je grijač lambda sonde - kao što je spomenuo Kimi 1.8T, ali greška se nije ponovila, vjerovatno zato što je auto vruć. Auto ne počne raditi na 3 cilindra, već se kompletan počne gušiti. Kao da okretaji padnu na 500 okretaja i onda to ne može održavati i ugasi se. Osim ako se igram papučicom gasa pa kao "pumpam" i održavam okretaje na 1000 okretaja. To ako radim 30 sekundi - auto će nastaviti raditi normalno. Svakako bih volio prije toga pregledati svjećice i naravno - klapnu gasa. Edited November 19, 2011 by francuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Evo, Dario upravo otišao od mene s dijagnostikom > hvala :notworthy: Spojili smo ga na dijagnostiku, resetirali greške i upalili ga opet (toplog) i nije izbacio nikakve greške uz motor. Ono što je vidljivo od prijašnjih grešaka je grijač lambda sonde - kao što je spomenuo Kimi 1.8T, ali greška se nije ponovila, vjerovatno zato što je auto vruć. Auto ne počne raditi na 3 cilindra, već se kompletan počne gušiti. Kao da okretaji padnu na 500 okretaja i onda to ne može održavati i ugasi se. Osim ako se igram papučicom gasa pa kao "pumpam" i održavam okretaje na 1000 okretaja. To ako radim 30 sekundi - auto će nastaviti raditi normalno. Svakako bih volio prije toga pregledati svjećice i naravno - klapnu gasa. Klapna gasa prljava ...u Zubak da ti to očiste ...200kn cca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted November 19, 2011 Author Share Posted November 19, 2011 Ma odvezem ja njega na čišćenje klapne gasa, ali da je ona prljava (ako se ne varam) broj okretaja bi non stop varirao, a meni je nakon 30 sekundi stabilno na 840 okretaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 (edited) Meni je doduše 1.6 u Audiju na hladno kao ovih dana se htio ugasiti a kad sam mu tako gas se zabijao u blokadu i trokirao dok se ne zgrije...u Zubaku mi jedino znali riješiti problem a to je bio motorić ler gasa koji su očistili zajedno sa klapnom i to je bilo 200kn na moje čuđenje... EDIT: i da i ja sam promijenio svječice i lambdu i bilo je jako kratkotrajno riješenje... Edited November 19, 2011 by J.J Link to comment Share on other sites More sharing options...
2slow Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Skini gljivu i stavi original filter sa kučištem preko zime... pa vidi jel ima promjene... često se zna dogodit da zimi kroz gljivu ulazi previše hladan zrak... to ne smeta kad je motor topao ali dok je hladan zna imati problema i trokira dok se ne ugrije... ako imaš original kučište filtera i filter stavi ga, niš te ne košta... skuplja solucija je mjenjat svječice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Da. Mene je na pugu znalo zezat dok je hladan, tj upalio bi ga ali bi se odmah ugasio itd itd, prvih 10tak sec možda, je full čudno primao gas. Otkad je gore original filter sve 5. Al to je bilo davno, nisam se ni sjetio toga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
2slow Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 To se često događa jer se zrak ne uspije zagrijat dok uđe u motor i onda smjesa ne sagorjeva kak spada... Čim se motor malo ugrije onda je sve 5... Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted November 19, 2011 Author Share Posted November 19, 2011 2slow, Vlado206 > evo napravim to kada dođem doma, pa se javim u nedjelju ujutro. Ako to ne pomogne - mehaničar, pregled svjećica, pregled klapne gasa i pregled grijača lambda sonde. Hvala svima na savjetima. Da ponovim, dijagnostika ništa ne izbacuje kao engine fault. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrlakis Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 senzor temperature vode,neradi ti dobro automatski čok,meni se to nekidan desilo,samo što meni nije bilo do sezora ,nego su se žice šta dolaze na senzor ogulile i dodirivale,valjda od starosti popucala izolacija na žicama.meni nebi htio upaliti kad je hladno,ma uglavnom isti simptomi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now