Gonzaga Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 Pozdrav, Zamjenio bih svoju stock pumpu goriva za neku jaču pa mi treba preporuka. Htio bih staviti neku koja ide na mjesto originalnog uloška,znači da ne moram trgati onu plastiku okolo i da paše na elektro instalaciju,drop in tank pumpa. In line pumpa ne dolazi u obzir jer ne želim se s tim zajebavati :no2: Da radi sa bar 250ks+ bez problema... Škoda Octavia 1.8T AUQ, K03 sport. Lp Link to comment Share on other sites More sharing options...
kutija Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 ja ti imam novu bosch 040 in tank......pa vidi ako ti to pase... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 Mislim da ti walbro 255 ide na orginalno mjesto. Imam ti ja jednu pa ako oces probaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 K03S ionako nemoze preko 215ks, a za to je dovoljna i std pumpa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzaga Posted February 18, 2012 Author Share Posted February 18, 2012 Na valjcima po ljeti je izbacilo 225ks i bilo je onak,ima nema. Sad kako je hladnije mi fali malo goriva na visokim pa reko da ubacim neku jaču Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzaga Posted February 18, 2012 Author Share Posted February 18, 2012 Ako nije problem jel može cijena na PM? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 Ne dodaje se gorivo ubacivanjem jače pumpe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzaga Posted February 18, 2012 Author Share Posted February 18, 2012 Znam da se to tako ne radi. Stvar je u tome što nemam dovoljno goriva,pumpa jednostavno ne daje dovoljno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 Ako nije tajna, na kojim je valjcima i kod koga taj motor izbacio po ljeti 225ks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzaga Posted February 18, 2012 Author Share Posted February 18, 2012 http://www.rsrmotorsport.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrlakis Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 (edited) mene zanima da li sa postoječom mapom na mom autu i jačim regulatorom tlaka goriva da li bih dobio što na snazi?koliko znam audi s3 je dolazija sa 4 bara regulatorom ,a u mene je 3.5 bara Edited February 18, 2012 by mrlakis Link to comment Share on other sites More sharing options...
kutija Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 tonko ne...izgubio bi samo snage bez remapiranja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzaga Posted February 18, 2012 Author Share Posted February 18, 2012 Ne možeš od ničega stvorit nešto. Ja sam imao 4 bara regulator gore, samo mi je sjebao trimove. 314cc injektori najbolje rade na 3 bara,uostalom mapa ti mora biti pisana za 4 bara regulator,kaj ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrlakis Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 :thumbsup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 K03S ionako nemoze preko 215ks, a za to je dovoljna i std pumpa. bio si prisutan kad je moja ibiza izbacila 225 a ko3s je ,amc valjci Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 bio si prisutan kad je moja ibiza izbacila 225 a ko3s je ,amc valjci Ma, otpocetka sam u glavi imao 215 umjesto 225.:doh: Neznam zasto. Valjda zato sto vise nitko ne tunira 1.8t sa std turbinom, pa mi je ishlapilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzaga Posted February 18, 2012 Author Share Posted February 18, 2012 Ovak nešto mi treba; http://www.goapr.com/products/ms_fuel_pump.html :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitja Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 Nma pomoci sa pumpom kad su injektori premali. Mozes stavit tri pumpe i nece bit nis bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 Nma pomoci sa pumpom kad su injektori premali. Mozes stavit tri pumpe i nece bit nis bolje. tako je.. bez promjene injektora nema kruha.. pumpa ionako daje više tlaka a regulator ti određuje koliki će tlak biti u rail-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
kutija Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 ne daje pumpa vise tlaka nego ima samo veci protok pri istom tlaku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andria_S3 Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 Bez vecih injektora neces imat vise goriva. Jos jedna od opcija za pumpu je i OEM pumpa koja je na 1.8t 210/225hp (8L9 919 051 G). S3 injektori (386cc@3bar) i serijska pumpa goriva sa std. regulatorom pritiska goriva pojacanim na 4 bara mogu provjereno do 346ks. koliko znam audi s3 je dolazija sa 4 bara regulatoromS3 225hp (BAM) ima regulator pritiska goriva s baznim pritiskom od 3 bara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 Samo šta je ta od S3 napravljena za quattro rezervar i ima dodatne cijevi da vuče benzin sa druge strane tanka Mislim da bi mu direkt pasala od Leona Cupre R 225KS samo prednji pogon jer ima isti ili sličan tank kao Octavia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andria_S3 Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 (edited) Da slazem se, razmisljao sam o tome ali ne znam part no. pumpe od LCR-a, a "quattro pumpu" bi se moglo iskoristiti ukoliko se zacepi za FWD rezervar nepotreban prikljucak. Edited February 19, 2012 by Andria_S3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzaga Posted February 19, 2012 Author Share Posted February 19, 2012 (edited) Dečki hvala :notworthy: Situacija je sljedeća; Imam plin ugrađen, već sam razmišljao da ugradim 386cc injektore,čak i 440cc al onda ne mogu plin namjestiti da radi kako treba jer se plinska mapa veže na benzinsku. Injection duty cycle se može namjestiti +-2% od benz mape , plinski injektori podržavaju do 180kW ali ako stavim veće benz injektore oni će se manje otvarati što znači da će se onda i plinski manje otvarati, tada nastaje sranje. Jedino je rješenje da zamjenim 4 velika plinska injektora koja sad imam za 8 manjih. Tada dolazi u igru isparivač, nisam siguran da li bi to radilo kako treba a preskupo je da idem na blef Edited February 19, 2012 by Gonzaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 Dečki hvala :notworthy: Situacija je sljedeća; Imam plin ugrađen, već sam razmišljao da ugradim 386cc injektore,čak i 440cc al onda ne mogu plin namjestiti da radi kako treba jer se plinska mapa veže na benzinsku. Injection duty cycle se može namjestiti +-2% od benz mape , plinski injektori podržavaju do 180kW ali ako stavim veće benz injektore oni će se manje otvarati što znači da će se onda i plinski manje otvarati, tada nastaje sranje. Jedino je rješenje da zamjenim 4 velika plinska injektora koja sad imam za 8 manjih. Tada dolazi u igru isparivač, nisam siguran da li bi to radilo kako treba a preskupo je da idem na blef 8L0 919 051H BTW, istu pumpu koriste i AUQ (180ks) i AMK (209ks) i BAM (225ks) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now