Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

lev?

gps ko transplatacija kurca? a gps za auto kosta kolko 800kn?

cukice na dashboardu? to moze mislim samo 0.1 % populacije koji imaju SA ECU, i zar plasme zbilja nisu ljepse nego ono kockasto govno u losoj rezoluciji na displayu?

brdo glazbe?

pretpostavljam da svaki dan poslusas tih 50 000 pjesama u autu :)

meni jedan cd stoji u autu god dana :D

al hvala na odgovoru shvatio sam bit,

ako ima mj susjed ja hocu imat bolje od njega :)

eto jel bilo tako tesko odgovorit

ako mogu ja metnut cukice na N95 i fucking serijskom Accentu, onda mislim da moze i ostatak populacije, bar vecina. Gps za panasonica kosta 5000 kn, za alpinea jos vise, tv tuner je oko 2-3 soma kuna pa racunaj... A sto se glazbe tice, ovisi o raspolozenju, ne slusa mi se svaki dan isto, svaka cast tebi ako imas zivaca jedan CD godinu dana slusati :thumbsup: I da, imas prevo ako se netko oce kurciti s necim, i pokazati da ima veceg, njegova stvar ;)

Edited by Lev
  • Replies 203
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted

@josey: imam taj hebeni EEE koji mi stoji doma već ohoho, pa eto da ga se riješim na neki korisni način..

@patrik: svratim jedan dan da pogledam to, ako nije problem :)

Znači vi koji ste to već ugrađivali, preporučate instalaciju windowsa, a ne linuxa?

Nisam znao da postoji već gotov free software za auto, to je super fora :) A i ovo sa USB stickovima mi nije palo na pamet. Natrpaš 2-3 od 4gb i vozi miško..

Posted

imas linux media center edition isto kao i win 2005 media center editio, gledao sam ja youtube razliku izmedju ta dva os-a

linux je definitivno bolji...

Posted
imas linux media center edition isto kao i win 2005 media center editio, gledao sam ja youtube razliku izmedju ta dva os-a

linux je definitivno bolji...

nemam previše iskustva sa linuxom, i zajeb mi je što ne znam sam tolko toga sredit ko na WIN.. ali logičnije mi je da će se i prije bootat itd itd..

Daj stavi filmiće sa jubitoa te sa razlikom. tnx :thumbsup:

Posted
@josey: imam taj hebeni EEE koji mi stoji doma već ohoho, pa eto da ga se riješim na neki korisni način..

@patrik: svratim jedan dan da pogledam to, ako nije problem :)

Znači vi koji ste to već ugrađivali, preporučate instalaciju windowsa, a ne linuxa?

Nisam znao da postoji već gotov free software za auto, to je super fora :) A i ovo sa USB stickovima mi nije palo na pamet. Natrpaš 2-3 od 4gb i vozi miško..

plati kavu pa cemo se dogovorit:D

nemas beda, javi se pa se nademo...

Posted

josey jos jedan ovakav uleti u DIY forumu sa koji ce ti to kurac ne nesto sto cijeli svijet koristi i dobit ces ban kakav svijet nije vidio

I sto je najgore zatvorio si gro kvalitetnih postova koji su i meni soobno interesantni.

- imam ja jedno pitanje - a da se kupi micro ATX mb i sve se spoji u pretincu ispred subozaca?

Kako sloziti touchescreen da prorari umjesto kybrd i mouse?

Posted
ja ću sebi slagat ubrzo.. 8" touchscreen sam nabavio ..uzet ću najvjerojatnije ovo http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=5987 i na tome posložit sve..

toucshscreen radi super..nabavio sam par virtual keyboard programa da rješim problem tipkovnice i to je to..još moram zmislit kaj ću s napajanjem napravit, i sve to pospajat :)

ovo sa atomom je odlicna ideja.

Samo, jel iko probao na atomu vritit HD 720p filmove?

Posted

TT, ti bi očito slagao nešto i za gledat HD filmove..

ja ne namjeravam vrtit tako nešto, najviše DIVX, gps, mp3 i tako..

EEE je za to sasvim dovoljan?

Posted
TT, ti bi očito slagao nešto i za gledat HD filmove..

ja ne namjeravam vrtit tako nešto, najviše DIVX, gps, mp3 i tako..

EEE je za to sasvim dovoljan?

Sorry na OT, ali ukoliko odustaneš od varijante Eee-a u autu, da li je na prodaju. Ako je, za koliko? Može i na PM..

Još jednom se ispričavam.

Posted
Sorry na OT, ali ukoliko odustaneš od varijante Eee-a u autu, da li je na prodaju. Ako je, za koliko? Može i na PM..

Još jednom se ispričavam.

Možemo i na PM, imam ga već nekih pol g (prije ljeta) i upalio sam ga 12 puta doslovno. Sve radi super, instalirao sam na njega win xp legacy edition (bez screensavera i tako, da ne puni memoriju), ali premalo je to za išta osim čitat mail i net.. A za to sada možeš koristit i Iphone..

Ukoliko neću trpat to u auto, a vjerujem da ću ga rastavljat jer ne znam kolko mogu dobit uopće za njega, možemo se dog. Aj ti na PM kolko bi dao za to :)

@Veki: di si kupio touchscreen, kolko si ga platio? Na šta pripazit prilikom kupnje toucscreena? Jel ima neke fore sa osjetljivoscu, rezolucijom, kako to ide?

Posted (edited)

ja sam uzeo prek ebay-a , tnx 2 MrG .. mislim da sa carinom i pdv-om ispada oko 1200 kuna do sim redovnim kanalima :D ..rezolucija je 800*600 / 1024*768 , slika je odlična , dobiješ i onu penkalicu za tipkat da si ga ne zapackaš :no2: ...

evo i slike..

slika007qs7.jpg

img7652pd8.jpg By ViperZG

img7653th3.jpg

By ViperZG

Edited by Veki
Posted

radi najnormalnije i bez penkalice..

mislim da je meni došlo kroz manje od 10 dana čak..

EDIT: hong kong il tak nekaj..ne sjećam se više..

Posted

Sto se tice rikavanja diskova, to uopce nije problem. Npr ja sam svoj laptop vozio vec preko 30 000km i nist disku nije. A ako je netko bas tolko paranoican postoje solidstate diskovi. CF,sd kartice kao jeftinije i sporija solucija, usb stickovi(neki osovi se bez problema bootaju s usb-a), a i ima vec jako brzih diskova(npr kakav je u asus eee).

Atom se po mome ne isplati. On kao procesor trosi malo, ali periferija trosi nekoliko puta vise od samog procesora. Tako da proc trosi oko 5W, a maticna 40W. Zato je bolje uzeti neki amd 64bitni s nekom matx plocom koja ima sve integrirano. U idlu trosi nekih 5-10W vise, sto ce biti 99% vremena. A dovoljno je jak za nesto zahtjevnije(a i cijena mu je manja od atoma).

A za napajanje, ima na ebay za cca 70$ dovoljno jako napajanje. Ili uzeti za 30$ s 12 nas 230V, pa normalno atx napajanje.

dcrnic: touchscreen radi preko usb porta.

Posted

Kako presložit EEE da radi na 12V? Mislim, radi na približno 12V, ali da ima non stop struju.. Samo precvikat kabel od punjača (transformatora) i spojit na akumulator ili?

Posted
Kako presložit EEE da radi na 12V? Mislim, radi na približno 12V, ali da ima non stop struju.. Samo precvikat kabel od punjača (transformatora) i spojit na akumulator ili?

Kolki tocno napon treba EE-u?

Posted
Kolki tocno napon treba EE-u?

neam pojma. 220V za punjač :lol:

2 Brklja: Ja sam kupio autopunjač (univezalni sa 8nastavaka i potenciometrom za voltažu) za laptope... cca 100kn u hg šrotu

E pa imam i ja to negdje, znam da mi nikad nije pasalo na HPa...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...