Gonzaga Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Device manager>desni klik na interface>advanced>Port Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 USB, ne vidi se iza prozorčića.. I u uputama za instalaciju na filmicu on označava USB.. Uz svaki kabel ide njegova verzija SW-a. Dobio si instalacijski CD ili si skidao s Weba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Provjera kilometara: http://www.ross-tech.com/vcds/tour/EDC-15-Mileage.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted December 29, 2012 Author Share Posted December 29, 2012 deinstaliraj sve instaliraj vcds pa drivere pa ustekaj kabel pa zadaj mu da ocita ponovo drivera s lokacije di su driveri i onda napravi test,netreba ti auto za test kabla uspori malo.. ovako, s kabelom sam dobio jedan mali cd, na kojem je file od 18 mb.. nema drugo ništa.. i on vjerojatno u tome ima drivere i sve ostalo, jer nema drugog fajla.. idem sad upalit lap i sve obrisat, pa javim kad to sve ponovno napravim što je.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzaga Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 nećeš ništa postići sa brisanjem, moraš konfigurirati jebeni komunikacijski port bez obzira što je USB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Device manager>desni klik na interface>advanced>Port on ima usb i to mu je sasvim nebitno taj file ti mora sadrzat i drivere od kabla ,jel pise ista na kablu ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 nećeš ništa postići sa brisanjem, moraš konfigurirati jebeni komunikacijski port bez obzira što je USB To sam i ja rekao. I izgubio zivaca i zivaca s tim. Sad sam nasao idealnu kombinaciju, imam stariji kabel, znaci do 2004 ako se ne varam, sve radi, samo port nastimam. Nikad sretniji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDo Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Imao isti problem... Nemoras deinstalirat... Nadji u device manageru taj kabel, nadji koji je com port i promjeni ga u npr.4. U vag comu odes options i test ali prije toga oznacis taj com 4. Meni je tak radilo. Iako cd koji sam ja dobio nije imao drivere pa sam ih nasao na netu pa ako ne uspijes mogu ti poslat svoje drivere.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzaga Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Ako u device manageru nemaš uskličnik nego ga normalno prepoznaje onda je dobro instalirao drivere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted December 29, 2012 Author Share Posted December 29, 2012 (edited) Uz svaki kabel ide njegova verzija SW-a. Dobio si instalacijski CD ili si skidao s Weba? dobio sam instalacijski dc.. i s njim također nije radilo, pa sam skinuo noviju verziju sa weba, 11.11.4, na cd-u je zadnji broj 3.. idem sad sve obrisat pa ponovno.. btw- čekajte malo, previše info odjednom.. na kabelu piše sljedeće.. HEX + CAN Dual-K & CAN <-> USB Interface for VCDS Rev.B sad, ocu sve obrisat pa ponovno, il? Edited December 29, 2012 by Luky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzaga Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 on ima usb i to mu je sasvim nebitno taj file ti mora sadrzat i drivere od kabla ,jel pise ista na kablu ?? DA MORA!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Imao isti problem... Nemoras deinstalirat... Nadji u device manageru taj kabel, nadji koji je com port i promjeni ga u npr.4. U vag comu odes options i test ali prije toga oznacis taj com 4. Meni je tak radilo. Iako cd koji sam ja dobio nije imao drivere pa sam ih nasao na netu pa ako ne uspijes mogu ti poslat svoje drivere.... Iskljuciti druge uredjaje koji koriste portove od 1 do 4. tipa wifi, bt i slicno. Mene je to isto zajebavalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 imam 3 razlicita kabla na 3 laptopa i svi su usb i niti jedan nisam trebo konfigurirat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted December 29, 2012 Author Share Posted December 29, 2012 evo brišem sve, pa idemo ispočetka.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzaga Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 ako si se baš napenalio na brisanje onda izbriši sve u register-u jerbo je to k od posla ak brišeš samo preko uninstall-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted December 29, 2012 Author Share Posted December 29, 2012 (edited) ako si se baš napenalio na brisanje onda izbriši sve u register-u jerbo je to k od posla ak brišeš samo preko uninstall-a a jebi me sad.. ja kurac znam u registru obrisat.. prpoznao kabel, pod "Other devices".. Žuti uskličnik je pokraj "Ross-Tech HEX-USB", i kabel blica crveno.. što dalje? Edited December 29, 2012 by Luky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted December 29, 2012 Author Share Posted December 29, 2012 Imao isti problem... Nemoras deinstalirat... Nadji u device manageru taj kabel, nadji koji je com port i promjeni ga u npr.4. U vag comu odes options i test ali prije toga oznacis taj com 4. Meni je tak radilo. Iako cd koji sam ja dobio nije imao drivere pa sam ih nasao na netu pa ako ne uspijes mogu ti poslat svoje drivere.... ajd probaj poslat svoje drivere, jer mi ne prepoznaje normalno kabel.. antonijo.lukac@hotmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 Znaci instalirati VCDS. Ukopcati kabel. Uzeti drivere iz C - ross tech/vcds. Upaliti auto. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 i to je to nikakvi com portovi niti ista ,tako sam svaki put instaliravao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 i to je to nikakvi com portovi niti ista ,tako sam svaki put instaliravao Treba, ali ne na ovom lukijevom. Na starijim varijantama treba nariktati com portove, imam ja takav. I ti obicno koriste vag-com - stariju inacicu vcdsa i nemaju neke napredne funkcije, rade na autima do cca 2004-2005. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 moji su vcds 10.6 / 11.0 / i jedan je bio vag com 9 ali usb i nije trebalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDo Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 dali ce taj stariji kabel raditi na vcdsu ili samo na vag com? dali auto 2004tu mozes preko vcdsa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 sve mozes preko vcds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 3, 2013 Author Share Posted January 3, 2013 peksić keksić je napravio sve.. radi.. sad sam malo načipao auto, i juri.. btw. dario: daj par caka, ti znaš toga dosta za gofa/leona.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 http://www.golfmkv.com/forums/showthread.php?t=7410 pa listaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now