Mario_S3 Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 Isprobao sav sve praonice u ZG i po meni je najbolja u Španskom jer ima najjači pritisak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SFEN Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 pa ako vec nemate dvoriste i slicno,i osudjeni ste na rucne autopraone...ne vidim di je problem npr-uc u box,skinut sa šamponom kolko ide,i onda se maknes sa strane ,izvadis svoje kantice i lopatice i spuzvice i udri,i kad ga oribas,ljepo se vratis u red,pricekas min-2,i nastavis sa ispiranjem i voskanjem i sta vec mislis u boxu... naravno ovo govorim u slucaju guzve,a kad nema guzve,udri i po 2 sata u boxu,peri voskaj i sta vec mislis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 ja sam danas prvi put bio kod city centra i mogu reć da stvarno u Zg nema bolja praona od te tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stile Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 Gdje je uopće ta praonica kod city centra? Ja bio u city centru danas i nisam vidio praonicu nigdje. :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 Na onom rotoru prvom iznad zagrebačke ne ideš desno za city centar nego lijevo u kružni tok i s desne strane je Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJENFO Posted April 19, 2009 Share Posted April 19, 2009 Moram napomenuti da sam i jučer po stoti put bio u zaprudju i da je miniwash,šampon ili šta već jako loš......čak se i neki čovjek žalio!!!Bio sam u svim self service praonama, ali ova u Prudju je najlošija!!! :yucky: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted April 19, 2009 Share Posted April 19, 2009 Pokvarili su se jako.. Bili su najbolji kad su se otvorili. Jedina prednost je ta što imaju kompresor i zato idem tamo kad detaljno perem auto jel ionako svoj šampon koristim, a treba mi samo miniwash da isperem auto i kompresor da ispušem sva teško dostupna mjesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted April 19, 2009 Share Posted April 19, 2009 ček, di je taj kompresor? mene generalno kod svih tih praonica smeta što gutaju novce od trenutka kad ih ubaciš, možeš stajat pokraj i ne špricati upce i vrijeme ide. debilno totalno, umjesto da stave da vrijeme ide samo kad imaš stisnut prekidač za špricanje na ručki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted April 19, 2009 Share Posted April 19, 2009 ček, di je taj kompresor? Kompresor ti je kod usisavača. Tam imaš tri gumba i možeš birati između usisavača, kompesora ili glicerina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted April 19, 2009 Share Posted April 19, 2009 (edited) ček, di je taj kompresor? mene generalno kod svih tih praonica smeta što gutaju novce od trenutka kad ih ubaciš, možeš stajat pokraj i ne špricati upce i vrijeme ide. debilno totalno, umjesto da stave da vrijeme ide samo kad imaš stisnut prekidač za špricanje na ručki... Onda bi ljudi došli sa spužvama i prali samo kad treba isprati, pranje pojedinog auta bi se odužilo na minimum 10 minuta a ljudi bi čekali Prali bi svi aute za jeftine pare, al onda nije dovoljno ni to što možeš cijeli auto oprati za 10kn nego bi još i za 2 kune a da pritom 10 ljudi čeka iza tebe, koji ciganluk ... sad mi nemojte reć da je nekima puno da 10kn za oprat auto jer onda za vas ni nije auto nego javni prijevoz (švercanje) Pa i doma kad pereš auto potrošiš sigurno 10kuna na šampon, vodu, krpe, spužve, glicerin itd. sve to košta i nije badave Edited April 19, 2009 by Mario_S3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
scuka Posted April 19, 2009 Share Posted April 19, 2009 Moram napomenuti da sam i jučer po stoti put bio u zaprudju i da je miniwash,šampon ili šta već jako loš......čak se i neki čovjek žalio!!!Bio sam u svim self service praonama, ali ova u Prudju je najlošija!!! :yucky: potpis , bio sam prošli tjedan i katastrofa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted April 19, 2009 Share Posted April 19, 2009 krivo sam shvaćen, hoću reći da meni nije žao potrošiti 20-30kn za pranje, ali moram onda žurit ko kreten i ne mgou smireno oprat jer sekunde prolaze, a ja se jebem sa crijevom oko nogu, glave, letim oko auta.. to me smeta.. a i istina je da bi to ljudi zlorabili.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted April 19, 2009 Share Posted April 19, 2009 Ja u životu nisam potrošio više od 12 kn na pranje u Španskom a još se jebem i sa felgama, ne znate prati .. savjet moj je da ako su felge fakat zmazane da ih prije pošpricate sa nekim sredstvom za pranje felgi pa nećete potrošiti 10kn samo na felge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted April 19, 2009 Share Posted April 19, 2009 ja sam danas prvi put bio kod city centra i mogu reć da stvarno u Zg nema bolja praona od te tamo. Moram se složiti s ovim divljakom:lol::thumbsup: Ja u životu nisam potrošio više od 12 kn na pranje u Španskom a još se jebem i sa felgama, ne znate prati .. savjet moj je da ako su felge fakat zmazane da ih prije pošpricate sa nekim sredstvom za pranje felgi pa nećete potrošiti 10kn samo na felge Ista stvar 12kn je sasvim dovoljno za pranje i to sa voskanjem čak,a netko tko pere auto jednom na mjesec ne može za 10kn oprati auto,a što se tiče felgi ako rijetko perete auto onda morate imat isredstvo za otapanje prljavštine s felgi. btw s 10kn NE MOGU oprat auto u Zapruđu a ima mali pritisak;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJENFO Posted April 19, 2009 Share Posted April 19, 2009 Ja smarta operem za 5 kuna....komplet! :dance3vs1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted April 19, 2009 Share Posted April 19, 2009 za 12kn... e to stvarno ne znam, moš ga jedino smoćit onako leteći, ali oprat ako je iole prljaviji, nema šanse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maticCRO Posted April 19, 2009 Share Posted April 19, 2009 za 12kn... e to stvarno ne znam, mo ga jedino smoit onako letei, ali oprat ako je iole prljaviji, nema anse. Slazem se, za 12kn auto koji je u klasi Golfa a pogotovo ak je veci nema sanse da operes auto na samoposluznoj, mozes ali nabrzinu,al mi recite onda kako ti stignes auto pjenom CITAV oprat,znaci felge gume krov i sve ostalo, i onda to isprat lijepo,za 12kn?no fucking way, nesto ne stima u jednadzbi, jos je netko rekao i vosak da stavi za te pare lool, reko bi Jose malo smanjite ribu Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted April 19, 2009 Share Posted April 19, 2009 Nije ni meni jasno.. Ja ispod 20-25 kn ne mogu proći gdje god da odem. A perem auto redovito i stalno koristim razno razne preparate i za felge i za lak ali nema šanse za 12 kn oprati auto. Pa za 12 kn ne možeš auto dobro ni namočiti i našamponirati, a kamoli još isprati i navoskati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 Slazem se, za 12kn auto koji je u klasi Golfa a pogotovo ak je veci nema sanse da operes auto na samoposluznoj, mozes ali nabrzinu,al mi recite onda kako ti stignes auto pjenom CITAV oprat,znaci felge gume krov i sve ostalo, i onda to isprat lijepo,za 12kn?no fucking way, nesto ne stima u jednadzbi, jos je netko rekao i vosak da stavi za te pare lool, reko bi Jose malo smanjite ribu Meni je sasvim dosta,pogotovo jer perem auto bar 2 puta tjedno,kad bih ga prao jednom mjesečno ne bi sigurno bilo dosta znači radi se o praoni kod CC1,u Zapruđu ne stignem ga niti oprati za 10kn a kamoli voskati. btw baš sam ga u subotu prije slikanja oprao,pa bacite oko http://www.myhraweb.com/showthread.php?t=7402 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 manji auti kao Clio, moooožda... ali brate, veći auto, nema šanse. Jučer sam išao prat 307 karavana, ma dok ti to obiđeš.. kao da perem 2 auta koliko je velik... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maticCRO Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 Rudy kad peres auto nakon 3 dana on nije tad ni prljav neg ima prasine po sebi lol, operi ga nakon 10dana i trebat ce ti bar 15kn bez voska,samo pranje..ja nekad i po 30kn ubacim jer mi je gust prat,obicno je iymedju 20 i 25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 (edited) manji auti kao Clio, moooožda... ali brate, veći auto, nema šanse. Jučer sam išao prat 307 karavana, ma dok ti to obiđeš.. kao da perem 2 auta koliko je velik... Yep Clio koji je širi nego Golf GTI :lol: Rudy kad peres auto nakon 3 dana on nije tad ni prljav neg ima prasine po sebi lol, operi ga nakon 10dana i trebat ce ti bar 15kn bez voska,samo pranje..ja nekad i po 30kn ubacim jer mi je gust prat,obicno je iymedju 20 i 25 Ne mogu se voziti u prljavom autu osim ako pada kiša,ne sjećam se da je ikad bio 10 dana bez pranja:D Edited April 20, 2009 by Rudy Link to comment Share on other sites More sharing options...
maticCRO Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 Ne mogu se voziti u prljavom autu osim ako pada kia,ne sjeam se da je ikad bio 10 dana bez pranja:D STYLERU ali cure vole kad je auto macho zmazan haha..not..nikad vise crni auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 STYLERU ali cure vole kad je auto macho zmazan haha..not..nikad vise crni auto Presvuci ga s folijama u bijelo ili neku drugu boju,nije neka lova a kad ti dosadi skineš folije dolje:thumbsup: btw pa je s ividio na slikama da ni ova plava nije baš nešto :lol: serem prejebena mi je boja,ali hebi ga ti imaš direktorski auto a ja šljakerski:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
megane Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 moram ja to špansko probat, mario ak ne operem za 12kn dobit ćeš račun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now