Sparky Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Ako se mogu i sjedala mozda bih i to,bjela koza su sjedala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Sicevi = sjedala SiČevi - nepoznata rijec kenjaš malo.. mi većinom kažemo sičevi.. ako tebi to dobro ne zvuči, ne mogu ti nis.. ispravno je sjedala, tako da nijedan nije ispravno bio napisao.. @Sven: javi da znamo dal mogu sjedala.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noci_jr Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 kenjaš malo.. mi većinom kažemo sičevi.. ako tebi to dobro ne zvuči, ne mogu ti nis.. ispravno je sjedala, tako da nijedan nije ispravno bio napisao.. @Sven: javi da znamo dal mogu sjedala.. švabo kaze sitzen, svabo kaze sitz.. hrvat kaže zic ili sic.. ali sič ne kaže nitko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 švabo kaze sitzen, svabo kaze sitz.. hrvat kaže zic ili sic.. ali sič ne kaže nitko daj se smaraj.. ja nisam rekao sič, nego sičevi.. kad govorim u jednini kažem sic.. i ja kažem što, a vi kažete kaj pa ne ispravljam.. a niste ispravni, kao ni u ovom sicevi, sičevi.. SJEDALA.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Ma nataknite se međusobno na ku*aČ!! Pitanje je da li se moze restaurirat koža na SJEDALIMA, pa cekamo odgovor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Ne restaurirat, nego pofarbat. Luky kaj si se napalio koka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Ne restaurirat, nego pofarbat. Luky kaj si se napalio koka? Mozda ga muci nejebica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Ma nataknite se međusobno na ku*aČ!! Pitanje je da li se moze restaurirat koža na SJEDALIMA, pa cekamo odgovor. Kod nas to radi jedna gospodja. Cca 5-8 radnih dana treba. Cijena od 700-1000kn. Sjedala i obloge se moraju donjeti. O bojanju govorim naravno. I poslije izgleda kao novo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noci_jr Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 daj se smaraj.. ja nisam rekao sič, nego sičevi.. kad govorim u jednini kažem sic.. i ja kažem što, a vi kažete kaj pa ne ispravljam.. a niste ispravni, kao ni u ovom sicevi, sičevi.. SJEDALA.. ako tako kazes onda si tek nepismen. jer ako za jedan kazes sic a za više sičevi treba te poslat u albaniju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 ako tako kazes onda si tek nepismen.jer ako za jedan kazes sic a za više sičevi treba te poslat u albaniju Ma neka, nepismen sam.. I što se toga tiče, možeš se slobodno nasadit na glavu i tako danima bit, ako te to toliko bode. Jednako smo nepismeni ja i ti po tom pitanju. Jedino ispravno je SJEDALO, i SJEDALA! a sad čekamo Svena da kaže dal može pofarbat kožu, i neka sitna oštećenja zamaskirat.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renda Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Zašto onda nije sjedalo i šjedala? :lol: Da nebudem offtopick... Sven - odličan posao! :cheer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparky Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 A o cemu vi raspravljate... Lol Poanta je dali se mogu sjedala,sicevi,sičevi(mada ovo nisam nikad cuo) Ili kako god neko kaze,obnovit ili ne Ja kao dalmatinac pola foruma ne razumjem,pa ne placem nego citam izmedju redaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kix Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Zicevi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 meni to bojanje boje izgleda totalno bezveze nema nikakve teksture koze ni niceg radje dam volan/sjedala kod tapetara da ih obuce na novo nego radit ovakvu glupost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Da, ali nijedan tapetar mi ne moze, odnosno ne zeli utisnuti u kozu logo koji je sad na sjedalima, i samim time iovako rijetka sjedala gume svoju car, mogao sam onda kupiti obicna kozna i mirna Bosna. Ovo sto sam ja po vani vidio, sicevi izgledaju fantasticno jer se radi o natapanju koze bojom, a ne farbanje kao npr farbanje plastike ili lima. Dakle, ja trazim natapanje. Ako ne nadjem, napravit cu sam sa bojom za prirodna kozna sjedala i fotelje, pa ako sjebem, onda cu dat tapcirati, jer tako i tako samo sredine moram, bocnice cu crne. Jedino ceg se bojim da to sve necu moci izmatirati, ali bacio sam se u potragu za bojom koja daje takav efekt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 A o cemu vi raspravljate... LolPoanta je dali se mogu sjedala,sicevi,sičevi(mada ovo nisam nikad cuo) Kako nisi čuo; pa to ti je množina od :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 To su sićevi molim lijepo Link to comment Share on other sites More sharing options...
VedranR26 Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 meni ovo izgleda ćist pristojna opcija ak nije koža uništena... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 meni to bojanje boje izgleda totalno bezvezenema nikakve teksture koze ni niceg radje dam volan/sjedala kod tapetara da ih obuce na novo nego radit ovakvu glupost tekstura ili ne teksutra ovisi o tipu koze u originalu. Moj W204 ima teksuru na kozi volana jer je takva koza dok evo Golf to enma jer je koza glatka u pocetku a nakon godina postaje samo jos gladja jer ju netko miluje 200tkm. Tako da nevidim problem. Ovo je rjesenje za istrosene volane koji nisu fizicki osteceni a zeli se zadrzati originalna koza i sav. Onaj tko zeli novo nek kupi novi volan ili da 700kn za tapeciranje u pravu kozu i pomiri se sa kakvim takvim savovima i bok. Svatko ce odabrati sto mu odgovara i nitko ne tjera nikoga na ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Da, ali nijedan tapetar mi ne moze, odnosno ne zeli utisnuti u kozu logo koji je sad na sjedalima moze se to napraviti ali alat za pecat dosta kosta, pogotovo ako je veci znak onda moze dosegnuti cijenu tapeciranja pa se nitko nece zajebavat s time Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 moze se to napraviti ali alat za pecat dosta kosta, pogotovo ako je veci znak onda moze dosegnuti cijenu tapeciranja pa se nitko nece zajebavat s time Znam, samo sam se malo krivo izrazio. Jel farba onaj tvoj mozda kozu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 ne farba Link to comment Share on other sites More sharing options...
-164- Posted March 31, 2013 Share Posted March 31, 2013 lakiranje kože radi Željko iza antunovića evo već ima tema o tome i ja sam stavo fotke prije/poslije mog sica koji mi je farbao http://www.myhraweb.com/showthread.php?31159-njega-i-odrzavanje-ko%9Ee/page5&highlight=antunovi%26%23263%3Ba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 (edited) tko moze ovo popravit, malo su se sjedala izlizala tj samo vozacevo http://imageshack.us/photo/my-images/69/img1855lq.jpg/ Edited April 13, 2013 by Unknown Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted April 14, 2013 Share Posted April 14, 2013 Nitko nist? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now