Jump to content

Održavanje, popravak, bojanje kože (volani, sicevi,...)

Recommended Posts

• Replies 156
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Sicevi = sjedala

SiČevi - nepoznata rijec

kenjaš malo..

mi većinom kažemo sičevi.. ako tebi to dobro ne zvuči, ne mogu ti nis..

ispravno je sjedala, tako da nijedan nije ispravno bio napisao..;)

@Sven: javi da znamo dal mogu sjedala.. :)

kenjaš malo..

mi većinom kažemo sičevi.. ako tebi to dobro ne zvuči, ne mogu ti nis..

ispravno je sjedala, tako da nijedan nije ispravno bio napisao..;)

@Sven: javi da znamo dal mogu sjedala.. :)

švabo kaze sitzen, svabo kaze sitz.. hrvat kaže zic ili sic.. ali sič ne kaže nitko :D

švabo kaze sitzen, svabo kaze sitz.. hrvat kaže zic ili sic.. ali sič ne kaže nitko :D

daj se smaraj.. ja nisam rekao sič, nego sičevi.. kad govorim u jednini kažem sic.. ;)

i ja kažem što, a vi kažete kaj pa ne ispravljam.. a niste ispravni, kao ni u ovom sicevi, sičevi.. SJEDALA.. :)

Ma nataknite se međusobno na ku*aČ!! :D:P

Pitanje je da li se moze restaurirat koža na SJEDALIMA, pa cekamo odgovor.

Kod nas to radi jedna gospodja. Cca 5-8 radnih dana treba. Cijena od 700-1000kn. Sjedala i obloge se moraju donjeti. O bojanju govorim naravno. I poslije izgleda kao novo

daj se smaraj.. ja nisam rekao sič, nego sičevi.. kad govorim u jednini kažem sic.. ;)

i ja kažem što, a vi kažete kaj pa ne ispravljam.. a niste ispravni, kao ni u ovom sicevi, sičevi.. SJEDALA.. :)

ako tako kazes onda si tek nepismen.

jer ako za jedan kazes sic a za više sičevi treba te poslat u albaniju

ako tako kazes onda si tek nepismen.

jer ako za jedan kazes sic a za više sičevi treba te poslat u albaniju

Ma neka, nepismen sam.. :)

I što se toga tiče, možeš se slobodno nasadit na glavu i tako danima bit, ako te to toliko bode. :)

Jednako smo nepismeni ja i ti po tom pitanju. Jedino ispravno je SJEDALO, i SJEDALA!

a sad čekamo Svena da kaže dal može pofarbat kožu, i neka sitna oštećenja zamaskirat.. :)

Da, ali nijedan tapetar mi ne moze, odnosno ne zeli utisnuti u kozu logo koji je sad na sjedalima, i samim time iovako rijetka sjedala gume svoju car, mogao sam onda kupiti obicna kozna i mirna Bosna. :D

Ovo sto sam ja po vani vidio, sicevi izgledaju fantasticno jer se radi o natapanju koze bojom, a ne farbanje kao npr farbanje plastike ili lima.

Dakle, ja trazim natapanje. Ako ne nadjem, napravit cu sam sa bojom za prirodna kozna sjedala i fotelje, pa ako sjebem, onda cu dat tapcirati, jer tako i tako samo sredine moram, bocnice cu crne. Jedino ceg se bojim da to sve necu moci izmatirati, ali bacio sam se u potragu za bojom koja daje takav efekt.

meni to bojanje boje izgleda totalno bezveze

nema nikakve teksture koze ni niceg

radje dam volan/sjedala kod tapetara da ih obuce na novo nego radit ovakvu glupost

tekstura ili ne teksutra ovisi o tipu koze u originalu. Moj W204 ima teksuru na kozi volana jer je takva koza dok evo Golf to enma jer je koza glatka u pocetku a nakon godina postaje samo jos gladja jer ju netko miluje 200tkm. Tako da nevidim problem.

Ovo je rjesenje za istrosene volane koji nisu fizicki osteceni a zeli se zadrzati originalna koza i sav.

Onaj tko zeli novo nek kupi novi volan ili da 700kn za tapeciranje u pravu kozu i pomiri se sa kakvim takvim savovima i bok. Svatko ce odabrati sto mu odgovara i nitko ne tjera nikoga na ovo.

Da, ali nijedan tapetar mi ne moze, odnosno ne zeli utisnuti u kozu logo koji je sad na sjedalima

moze se to napraviti ali alat za pecat dosta kosta, pogotovo ako je veci znak onda moze dosegnuti cijenu tapeciranja pa se nitko nece zajebavat s time :)

moze se to napraviti ali alat za pecat dosta kosta, pogotovo ako je veci znak onda moze dosegnuti cijenu tapeciranja pa se nitko nece zajebavat s time :)

Znam, samo sam se malo krivo izrazio. :)

Jel farba onaj tvoj mozda kozu? :)

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...