t.m. Posted July 21, 2015 Share Posted July 21, 2015 Kokolek je vrhunski.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjur Posted July 21, 2015 Share Posted July 21, 2015 Kokolek Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolt Posted July 21, 2015 Share Posted July 21, 2015 eh da i za bijelu kozu (bijela kava) me zanima kako se rijesiti boje od traperica i s cime zastititi da se manje prlja? meguaris i gliptone ne pomazu bas....ociste al ne potpuno..i dalje se vidi plavkasta boja... Kupis original traperice ))))) :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted July 21, 2015 Share Posted July 21, 2015 eh da i za bijelu kozu (bijela kava) me zanima kako se rijesiti boje od traperica i s cime zastititi da se manje prlja? meguaris i gliptone ne pomazu bas....ociste al ne potpuno..i dalje se vidi plavkasta boja... S ničim, ja imam bijelu kožu i mrzim je iz dna duše. Da imam love sve bi počupao van, zapalio i stavio bilo šta drugo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted July 21, 2015 Share Posted July 21, 2015 jeste probali sa nekim APC-om? jako zmazan sic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted July 21, 2015 Share Posted July 21, 2015 Kroky di ima za kupit taj odmaščivać ovo je sex kak j očistilo :notworthy::thumbsup: stvarno jebački Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted July 21, 2015 Share Posted July 21, 2015 (edited) http://forea-ocd.hr/chemical-guys-nonsense-apc-473ml ak mislis to rucno radit neznam bas da ces uspijet sve skinut Edited July 21, 2015 by Kroky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted July 21, 2015 Share Posted July 21, 2015 odlicno,nije ni skupo tolko, za pocetak bum probo ručno:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted July 21, 2015 Share Posted July 21, 2015 Ak nije jako zmazano probaj prvo sa 1:20 omjerom, ak je onda 1:10 i dobro isprat vodom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted July 21, 2015 Share Posted July 21, 2015 Kroky aj napravi jedan test.. uzmi par kapi vode i smoci na par mjesta po sicu.. Zanima me hoce li ostat fleke.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 haha tako sam ja bio ponosan na siceve u leonu, srecom samo jednu stranu na zadnjem sicu odradio za probu, jos sam fest pazio i sve, i na kraju svaki dodir sa vodom ostaju fleke. rekao sam da kad bude prilike, povadit cu siceve van i oprat ih miniwashom i onda ih ostavit na zvizdanu da ih osusi ovo sve drugo je kifla . p.s. moja narudzba padova i kemikalija stize u petak pas mater, kosta me ovo vise nego da sam dao polirati nekome Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Kroky aj napravi jedan test.. uzmi par kapi vode i smoci na par mjesta po sicu..Zanima me hoce li ostat fleke.. Nece mileni, bez brige. Zato sto tu prljavstinu ne guram u sjedalo, nego cupam van. Nastavak na usisavacu je proziran, i usisavam sve dok nejde nista van iz sjedala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 To je onda ok.. jer vidio sam dosta slucajeva gdje kasnije fleke se pojavljuju.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolt Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 To je onda ok.. jer vidio sam dosta slucajeva gdje kasnije fleke se pojavljuju.. Kroky razbija kad se primi nečega, kaj uopce sumnjas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Da, zato sto obicno naspricaju degreaser, utrljaju krpom da skinu povrsinsku zmazanocu i u principu samo ju jos bolje uguraju u sjedalo. Probao sam snimit filmic al jbg, s jednom rukom drzat mobitel i pridrzavat sjedalo a s drugom usisavat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 GoPro i headcam holder Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolt Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 5000 kn da snimi tebi filmic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 tko mi može kvaliteno ispolirat farove, ali s tim da se zastite i da nedode do ponovnog apsisanja u roku 2mj?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
forinta Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 kaj ne kažeš Kroky, posudim ti ja svoj GoPro U svakom slučaju nije toliko jako bitna kemija koliko tehnika kojom se i kako radi. A po slikama gore, Kroky ju je poprilično dobro usavršio a Nonsense je samo napravio svoje :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 tko mi može kvaliteno ispolirat farove, ali s tim da se zastite i da nedode do ponovnog apsisanja u roku 2mj?? Po dosadasnjem iskustvu nitko ti ne moze garantirat jer nakon par mjeseci (6 i vise) opet malo apšisaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 navodno postoje sealanti ili ti zastita protiv tog. mislim to mi je najbitniji dio poliranja jer hocu da se bar to nanese.dalje cu ih ja odrzavat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 (edited) Djabe ti sealanti i voskovi ak ces prat auto sa smecem od sampona i trljat ko idiot ak nemres npr musice skinut. Ista stvar je i sa poliranjem laka, djabe ti netko lak dovede do savrsenstva ak ces prat auto rukavicom koja se povlacila po podu ili pranje u automatskoj praoni na cetkama. Imho pravilno odrzavanje je bitna stvar poslje poliranja Edited July 22, 2015 by Kroky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 daj i onda savjete kako poslje? jel ti radis to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Osobno mislim da je najjednostavnije i najisplativije 2 puta godisnje dat spolirat farove za 50 kn i vozi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
forinta Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Najbolje je prati auto redovito. Two bucket metodom, auto šamponom i dobrom rukavicom/spužvom te ga posušiti ručnikom. Paziti na održavanje rukavice i tog ručnika a pri upotrijebi ne vuči po laku ili trljati bez obzira što je ultra fina rukavica ili ručnik. Dovoljno je lagano prijeći cijeli auto bez pritiska i raditi od najmanje kontaminiranih površina prema najjače znači od krova i haube, do vrata (gornji pa donji dio) i blatobrana/branika gdje ima najviše smeća. Za felge je pošeljno imati drugu rukavicu ili spužvu ili ako se radi sa jednom na kraju ih oprati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now