_DEX_ Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 alkohol S alkoholom ispires brige u kafani, a ne felge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Sasvim korektne refleksije za bijelu boju!Kad će ljetni setup? felge se lakiraju u petak, gume ću naručiti isto ovaj tjedan možda vec dr tj budu gore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 ja skidam prvo sa plasticnim strugacem za led obicno treba grijat ako su stariji od godinu -dvije, i sa nitrom, sve ostalo mi je preslabo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaX Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 S cime skinut ljepilo koje ostane od utega na felgama? Mi u vulkanizaciji za unutarnji dio felge koristim nitro za čišćenje ostatka ljepila od utega. Nitro ti je ok osim ako nisu neke ekstra felge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Sta svi samo izvana lickaju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 s čim si to čistil? i ostale plastike unutra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Da krenem redom? Usisavanje, nekoliko vrsta apc-a u raznim omjerima, tornador, parni cistac i onda opet usisavanje. Hrpa blata na nedostupnom mjestu na tepihu nejde bas sam tak van Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaX Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Na slici je četkica za zube, znači samo sa četkicom, eventualno pasta za zube. Kakvi tornadori i parni čistači! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Cetkica je bila za finalno ciscenje kanalica na pedalama Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 I za 3 dana opet isto izgleda :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooleR Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Odlicno Kroky, odlicno :notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 uf Kroky, ti isto imas sigurno malo OCD kad ti se ovo radi do ove razine odlican posao. S cime se rijesiti nakupina soli odnosno s cim vec zasipaju cestu, u tepihu se pretvori kao u neki bijeli kristal, tvrdo i ne da se van. Jel ima neki trik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 I za 3 dana opet isto izgleda :lol: u pravu si :thumbsup: Tak je meni s hranom, najedem se i onda sam za par sati opet gladan. Zato i imam 115kg :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 u pravu si Tak je meni s hranom, najedem se i onda sam za par sati opet gladan. Zato i imam 115kg :rofl: Se razme... Ja sam na 106 Ali jeben posao. Fino si to iscackao. Sent from my LG-H850 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
forinta Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 S cime skinut ljepilo koje ostane od utega na felgama? Tar & Glue Remover od npr Valet Proa ili Gtechniqa :-) Sent from my D6603 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 https://forea-ocd.hr/pranje-susenje/susenje/monster-shine-deluxe-fluffy-dryer-towel ja imam ovaj...odlican mi je Upravo sam narucio 2 komada (za sebe i kolegu iz ureda). Normalno ga peres u masini? vidim i po komentarima da je ekipa zadovoljna, a cijena je ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Yes normalno....preporod kod brisanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Ja si isto moram uzet nekaj, onaj kurac od Megsa kaj sam kupio se sjebao nakon 2-3 koristenja, kao sto ste mi i rekli a kostao je vise od ovog rucnika gore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Yes normalno....preporod kod brisanja I kolega i ja imamo oldschool jelenje kozice koje su se raspale (ove nove nista ne valjaju) i brisemo sa komadima Sad smo si ovo narucili. To bi sutra trebalo vec bit kod mene kad ide iz Dubrave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
forinta Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Možeš ga slobodno prati u mašini samo pazi na temperaturu. Peri ga na 30, eventualno 40 stupnjeva i obavezno BEZ OMEKŠIVAČA. A to ti pravilo vrijedi za svaku krpu od mikrofibre. Nemoj koristiti ni centrifugu već kad završi pranje dobro ga iscjedi kolko ide i onda protresi sa svake strane jako dobro i objesi da se na zraku osuši. Tako će vlakna biti otvorena i spremna za novo sušenje Danas smo razbacani po terenu al probat će cura poslati paket Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 (edited) Možeš ga slobodno prati u mašini samo pazi na temperaturu. Peri ga na 30, eventualno 40 stupnjeva i obavezno BEZ OMEKŠIVAČA. A to ti pravilo vrijedi za svaku krpu od mikrofibre. Nemoj koristiti ni centrifugu već kad završi pranje dobro ga iscjedi kolko ide i onda protresi sa svake strane jako dobro i objesi da se na zraku osuši. Tako će vlakna biti otvorena i spremna za novo sušenje Danas smo razbacani po terenu al probat će cura poslati paket Puno hvala na savjetu :thumbsup: Ti radis u toj firmi gdje sam narucio? Edit: Sad vidim u tvom sigu :doh: :thumbsup: Edited February 28, 2017 by _DEX_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 (edited) Na kojoj adresi se to moze pokupit, nemrem naci na webu? I PS Forinta jel izvedivo da ti platim pa te ulovim negdje u gradu za preuzimanje? Edited February 28, 2017 by Xman Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 (edited) Na kojoj adresi se to moze pokupit, nemrem naci na webu? I PS Forinta jel izvedivo da ti platim pa te ulovim negdje u gradu za preuzimanje? Mozda ovo? Adresa sjedišta: Marjanovićev prilaz 1, 10 010 Zagreb, Hrvatska Edit: Ipak nije, pise da se osobno pokupi u donjoj Dubravi. Edit2: Nasao Prugovečka 2a Edited February 28, 2017 by _DEX_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
forinta Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Imamo Chemical Guys dućan u Ljubijskoj 1, Dubrava, i cura može uzeti sa sobom sve kaj vam treba pa tamo sakupite ako vam to odgovara Marjanovićev prilaz nam je sjedište firme ali tamo nije skladište. Skladište je isto u dubravi blizu ljubijske Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Upravo sam narucio 2 komada (za sebe i kolegu iz ureda). Normalno ga peres u masini? vidim i po komentarima da je ekipa zadovoljna, a cijena je ok. od tih jeftinijih, IMHO najbolji. nemam prigovora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now