Xman Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 Dost povoljna ponuda za clanove HAK-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 Još da uključuje polirku bila bi dobra ponuda ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 (edited) danas sam konačno testirao ručnik koji mi je stigao prije skoro 2 mjeseca, jebo te ćuk, lagunu 3 karavan je obrisao kao da je smart. ne da nisam morao cijediti, nego sam imao dojam da bi mogao pobrisati još dvije bez beda (još jednu 100%). do mene je bio lik u nekom i30, počeo je brisati prije mene, ja odlazim, on još trlja s nekom štracom ? edit: ne znam koliki je tu utjecaj imao šampon za kojeg se navodi da ima "efekt samosušenja" Edited April 22, 2020 by Bubi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 Ak si skocio s jelenje koze na ovo, onda naravno da ti je cudo. Nijedan od rucnika se ne žmiče, odradis auto sa svakim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 ma baš sam bio u šoku. ko da si kremenka sjeo u teslu s autopilotom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nansale Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 Nakon manjih problema s DPDom ipak je stiglo..mala ručica iz kadra je rješila bananka!Poslano sa mog LG-M700 koristeći Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 Nakon manjih problema s DPDom ipak je stiglo..mala ručica iz kadra je rješila bananka!Poslano sa mog LG-M700 koristeći TapatalkEnigma qed, na suhi auto, špric špric na krpu malo i namazat na element i prebrisat. Jednostavno, sto manje proizvoda , duze ce trajat i lakse ce se radit sa njim Link to comment Share on other sites More sharing options...
nansale Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 Jel se smije stavljati na stakla?Poslano sa mog LG-M700 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 Na bočna stakla mozes, na prednju sajbu bas i ne bi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoo Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 Koji APC da uzmem? U Srbiji imaju trenutno samo Labocosmetica Ductile, CarPro MultiX, Sonax Multistar, FX protect APC STRONG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 Multistar odlican fx isto odlican , carpro precjenjeno debelo , te fore sa omjerima 1:10000 nek vrte na top shopu Meni osobno mafra pulimax najdrazi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uros Posted May 1, 2020 Share Posted May 1, 2020 Brba ovih dana odradio na 640d poliranje,keramiku,kemijsko,premaz koze blabla i ko zna kaj jos je stavljao po autu sve odlicno kao i uvijek uz top cijenu? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted May 1, 2020 Share Posted May 1, 2020 Nisam ga stigao poftokat kak treba al lijepo se sjaji sad 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted May 1, 2020 Share Posted May 1, 2020 Nisam ga stigao poftokat kak treba al lijepo se sjaji sadUrose prekrasna ti je ova M oznaka na masci, znas mozda gdje ih ima jos za kupit? Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uros Posted May 1, 2020 Share Posted May 1, 2020 3 hours ago, GoranE46 said: Urose prekrasna ti je ova M oznaka na masci, znas mozda gdje ih ima jos za kupit? Sent from my iPhone using Tapatalk Kaj me jebes.....pa ne pise m6 pise samo M/// 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marin2405 Posted May 1, 2020 Share Posted May 1, 2020 Nisam ga stigao poftokat kak treba al lijepo se sjaji sadKakva je razlika izmedu odrzavanja recimo navoskanog auta i ovoga sa keramikom, kolika je razlika u cijeni? Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted May 1, 2020 Share Posted May 1, 2020 A samo pranje je nebo zemlja razlika, sa keramikom je doslovno dovoljno snow foam i ispiranje i auto je vise.manje cist. Na kovanica praonama ispere se samo vodom i to vec napravi 90% posla.Naravno ni to nije bulletproof, i dalje treba pripazit na sve stvari ali daleko daleko manje.Npr ponašanje na gt3 nakon nekoliko mjeseci Link to comment Share on other sites More sharing options...
marin2405 Posted May 1, 2020 Share Posted May 1, 2020 Koja je razlika u cijeni izmedu onakvoga tvog tretmana jednoslojnog poliranja plus vosak vs keramika? Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted May 1, 2020 Share Posted May 1, 2020 Skoro duplo , ipak treba vise vremena posvetit poliranju da se izvuce sto vise moze . Link to comment Share on other sites More sharing options...
matijav95 Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 Pozdrav, Novi sam u svijetu ajmo reci pravilnog odrzavanja limenog ljubimca ? Zanima me ponajvise poliranje, da se razumijemo totalni sam amater u svemu, gotovo da nista ne znam o poliranju, zanima me ako ima koja dobra dusa da mi preporuci neku polirku i sve sto mi treba da bih krenuo s radom, posto imam doma jedan stari auto koji stoji ucio bih se na njemu, pa kako bi napredovao i ucio, presao bih na svojeg ljubimca. Nadam se da sam u dobroj temi i nadam se pomoci, te da ne budem na sprdnji. Pozz, Matija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oggy Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 Ne bilo ti teško, ajde pogledaj 3-4 strane unazad. Postavio sam vrlo slično pitanje i dobio vrlo kvalitetne odgovore od profića Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted May 3, 2020 Share Posted May 3, 2020 Pozdrav, Novi sam u svijetu ajmo reci pravilnog odrzavanja limenog ljubimca Zanima me ponajvise poliranje, da se razumijemo totalni sam amater u svemu, gotovo da nista ne znam o poliranju, zanima me ako ima koja dobra dusa da mi preporuci neku polirku i sve sto mi treba da bih krenuo s radom, posto imam doma jedan stari auto koji stoji ucio bih se na njemu, pa kako bi napredovao i ucio, presao bih na svojeg ljubimca. Nadam se da sam u dobroj temi i nadam se pomoci, te da ne budem na sprdnji. Pozz, MatijaPogledaj od posta #2039 cca pa na dalje.. Od opcije rentanja polirke do svega... Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted May 3, 2020 Share Posted May 3, 2020 Panamera ehybrid 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruby Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 On 19. 04. 2020. at 11:45, brba said: Ako je motorni prostor masan onda sa dimerom samo gas, nece nista napravit gumama i plastikama a jedini ce skinut masnoce. Slobodno nakon dimera prođeš sa vlažnom krpom i apcom za dovrsit sve. Nebu ti dimer izgrizao nista na motornom prostoru u tim omjerima nemas straha. Mozes u jednu spricu kemiju , naspricas , kistom odradis i sa drugom spricom u kojoj je voda to blago isperes i prebrises ako ne zelis jace mocit sve okolo. Ja inace sve na paru radim to. Najbezbolnije za nove aute. Koji parni čistač imaš za čišćenje? Što sve osim motornog prostora odrađuješ sa njim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 Karcher sg4/4 Dosta za interijer, kad su auti za održavanje koji su uredni onda samo krpa i para i odradi se sve.Al najvise ga koristim nakon poliranja prije zaštite kad ispušem auto, onda jos cijelog prođem na paru, sve lajsne , kvake, znakove i sve ocistim sa njim da bude uredno sve. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now