ND4SPD Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Jel to opet Clio? Valjda ne može niti jedan `ćunerski topic proći bez slike / manuala / grafikona tamo-nekakvog-Renaulta-Clia. Ubit ću se ko` siroče! :samoubica2: Kad su to dirkalna vozila... Nisam ja počeo - sad će ND4SPD dobiti warn za OT Duboko se ispricavam... :lol: Da li je sada bolje, ovo je dovoljno spusteno ili treba jos nize, ima dobre nagibe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Ove felge su me odmah sjetile na Povratak u buducnost prt.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted February 20, 2014 Author Share Posted February 20, 2014 Kakvo govno od auta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Ja dajem 200 eur na Dominika.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Frenč, ajd otvori neki topic sa okladama... Premda, nikad neće biti ništa od rezultata ili isplate - interesantno je za vidjeti tko samo priča, a tko radi nešto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jura93 Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Ja dajem 200 eur na Dominika.. Mozes ih odmah proslijediti fireu. 2 ND4SPD Sam si odgovoris na pitanje sa mehanickim povecanjem gripa na EVO i onda jos cekas vaganje? Znaci, dva izvora argumentirano tvrde jedno i ti ne vjerujes?? Ne mogu vjerovati koliko vi tom spikeru vjerujete. Znaci, HVALITE ME USTA MOJA i JA SVE ZNAM A VI STE GLUPI I NISTA NEZNATE i PROFESORI NA FAKULTETU NEMAJU POJMA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Miki....ti si baniran. A i jura ce skoro Link to comment Share on other sites More sharing options...
jura93 Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Miki....ti si baniran. A i jura ce skoro O cemu ti pricas? Kakav Miki? Kaj, jos te uvijek progoni? Ako imas sta napisati u temi, napisi. Ili je i za tebe staticki proracun s prepustima u 4 tocke bauk? Ja na poslu radim takve proracune kad radim hale a i moj trkaci auto je vagan brdo puta (dizan/spustan) i znam kuda ide tezina kad nesto promjenis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Ne mogu vjerovati koliko vi tom spikeru vjerujete. Znaci, HVALITE ME USTA MOJA i JA SVE ZNAM A VI STE GLUPI I NISTA NEZNATE i PROFESORI NA FAKULTETU NEMAJU POJMA. Miki....ti si baniran. A i jura ce skoro O cemu ti pricas? Kakav Miki? Kaj, jos te uvijek progoni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted February 20, 2014 Author Share Posted February 20, 2014 Oho, jesu ovo nekakve prijetnje oruzjem???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciki Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Miki ce jos jednom letiti van :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted February 20, 2014 Author Share Posted February 20, 2014 Miki ??? Pa tip je upravo kod mene u dućanu kupio 16GB USB stick. http://www.iqcentar.hr/45408-kingston-data-traveler-se9h-16gb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Neee maloprije sam ga vidio na cesti. Ili u sumi?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted February 20, 2014 Author Share Posted February 20, 2014 Ne kuzim, al dobro neću se ni petljat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Oho, jesu ovo nekakve prijetnje oruzjem???? Ne nego sankcijama u smislu: my finger is on the trigger...samo nastavite gnojit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 koji topic....:lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted February 20, 2014 Author Share Posted February 20, 2014 koji topic....:lol::lol::lol: Zamalo kao onaj s zimskim gumama na prednjoj osovini, a iza ljetne. Na RWD vozilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Zamalo kao onaj s zimskim gumama na prednjoj osovini, a iza ljetne. Na RWD vozilu. TA-DAAA!!! :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swordfish Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Jel ovaj zadnji ima registraciju koja bi trebala ličiti na : SLOBODAN? haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 ja si vise uopce ne mogu zamisliti situaciju gdje bi mi trebali lanci ako imam zimske gume na autu. ono, valjda ako si negdje u brdima na bijelom putu pokrivenom sa 30cm snijega. ali ovo su stvarno idioti sa lancima naprijed na bmwu, i takav ima pare za taj auto. pa sto radi ako mu je takva inteligencija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Pa ako imas ljetne na rwd, vise ce ti lanci pomoc napred nego samo nazad. Valjda mi vise znaci da auto moze skrenut, nego krenut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted February 20, 2014 Author Share Posted February 20, 2014 Pa ako imas ljetne na rwd, vise ce ti lanci pomoc napred nego samo nazad. Valjda mi vise znaci da auto moze skrenut, nego krenut. Doggy, jel ti znaš od kojeg je uopće materijala snijeg? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Doggy, jel ti znaš od kojeg je uopće materijala snijeg? Umirem..:lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toninho Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Francuz, ajmo 'vako. Imaš par lošijih guma i par dobrih. (ista dimenzija, brand i model). BMW M3. (na primjer) Di bi stavio dobre gume? Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted February 20, 2014 Author Share Posted February 20, 2014 Toninho, govorimo o zimskim uvjetima. Koliko puta si vidio auto s ljetnim gumama kako se ne može popeti na uzbrdicu, a ISTI takav auto s zimskim gumama se popne. Pametnom dosta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now