pinci Posted November 30, 2013 Share Posted November 30, 2013 U zadnje vrijeme intenzivnije proučavam FMIC-ove i same izvedbe jer planiram to složiti na svoj A3...Dimenzijski ću uzeti IC 700 x 140 x 50 što je otprilike 5 litara zapremnine da ne dobijem preveliku turbo rupu sa K03S turbinom plus piping...E sada koliko vidim razlikuju se po izvedbama. Razlike: tube&Fin prvi Bar &Plate drugi Bar and Plate -skoro duplo teži od tube & fin,skuplji isto tako,sporije se zagrijava nego Tube & fin Tube and Fin -po nekim zaključcima upola lakši nego bar and plate,lošiji protok zraka nego bar and plate,bolji protok zraka kroz IC prema hladnjaku klime i hladnjaku auta.Gušća struktura pa je skloniji oštećenjima sitnih kamenčića i te pizdarije. Zanimaju me vaša mišljenja iz iskustva,auto je za svakodnevnu upotrebu sa par SR-ova godišnje.Ono što planiram dobiti s time je normalno manja temepratura usisanog zraka te što efikasniji radi motora u ljetnom režimu rada kada su temperature +30 .Isto tako gledam po ebay-u FMIC-ove i dosta njih vani kažu da postoji hrpa intercoolera koji su doslovce smeće jer nemaju nikakav protok zraka...Za njega bih dao do nekih 1000 kn sa shippingom recimo Šta vi kažete ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted November 30, 2013 Share Posted November 30, 2013 Litraza IC je jedna velika legenda sto se tice turbo laga i toga svega. Ono bitno je povrsina IC, znaci kod tebe 140*50 je jako malo za motor 1.8 20v ako uopce oces doci u okretaje. Postoje kvaliteniji icovi, ali ove slike koje poslao su premalo detaljne da se vidi(bitno kako su celije slozene). Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinci Posted November 30, 2013 Author Share Posted November 30, 2013 70 cm duzine 14 visine i 5 debljine iz razloga da stane u branik bez rezanja i piljenja...Na motoru je Tip,downpipe fi 76 ,fi 70 do kraja sa protocnim loncem ,k&n panel i remap.....mislis da bi to bio premal ic....Sada izlazim iz vakuma u boost preko 3000 okretaja recimo ...Koju dimenziju onda uzeti ...Uzeo sam usisnu granu da okrenem usis i komplet piping Ic a od S3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted November 30, 2013 Share Posted November 30, 2013 Uvijek cim vece stane. I ako nemas velki turbo, sace da se preklapaju(neznam kako da to ljepse opisem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiatuno Posted December 1, 2013 Share Posted December 1, 2013 Imam ti ja dobar ic dimenzije 610 x 280 x 70mm unutarnji 65MM ulaz/izlaz vanjski promjer je 80MM Nije kineski nego original sa GTR-a Na forumima vani kazu da je dovoljan za 500whp Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinci Posted December 1, 2013 Author Share Posted December 1, 2013 Taj mi ne bi stao zbog hladnjaka klime i ostaloga zbog zakrivljenosti krajeva ...Znači ako je IC veći tipa 7 ili 8 litara nema značajnih gubitaka što se tiče turbo rupe...Koliko se može promijeniti 200 , 300 okretaja ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiatuno Posted December 1, 2013 Share Posted December 1, 2013 bez problema ide jer je jako sirok Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted December 1, 2013 Share Posted December 1, 2013 Taj mi ne bi stao zbog hladnjaka klime i ostaloga zbog zakrivljenosti krajeva ...Znači ako je IC veći tipa 7 ili 8 litara nema značajnih gubitaka što se tiče turbo rupe...Koliko se može promijeniti 200 , 300 okretaja ? Pinci Dali si se zapitao ikad koliko tvoj turbo pumpa litara u minuti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinci Posted December 1, 2013 Author Share Posted December 1, 2013 (edited) PinciDali si se zapitao ikad koliko tvoj turbo pumpa litara u minuti? Iskreno nisam ..Postoji li neka formula ili način kako se to izračuna ? Ako turbo može napuniti sistem od tipa X litara u nekom vremenu neće li se povećanjem sustava punjenje sistema povećati jer treba napuniti duplo više recimo...Serijala IC mi je sada oko 3 litre samo (onaj što stoji u boku kao na TDI i ostalima) i želim zadržati onaj peak tj. šus snage na poklapanju gasa ..Zato sam i pokrenuo ovu raspravu Kolega je složio sa istim setupom IC od tipa 8 ili 9 litara na isti turbo i rupa mu se pomakla za otprilike 500 okretaja na više Edited December 1, 2013 by pinci Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted December 1, 2013 Share Posted December 1, 2013 U zadnje vrijeme intenzivnije proučavam FMIC-ove i same izvedbe jer planiram to složiti na svoj A3...Dimenzijski ću uzeti IC 700 x 140 x 50 što je otprilike 5 litara zapremnine da ne dobijem preveliku turbo rupu sa K03S turbinom plus piping...E sada koliko vidim razlikuju se po izvedbama. Razlike: tube&Fin prvi Bar &Plate drugi Bar and Plate -skoro duplo teži od tube & fin,skuplji isto tako,sporije se zagrijava nego Tube & fin Tube and Fin -po nekim zaključcima upola lakši nego bar and plate,lošiji protok zraka nego bar and plate,bolji protok zraka kroz IC prema hladnjaku klime i hladnjaku auta.Gušća struktura pa je skloniji oštećenjima sitnih kamenčića i te pizdarije. Zanimaju me vaša mišljenja iz iskustva,auto je za svakodnevnu upotrebu sa par SR-ova godišnje.Ono što planiram dobiti s time je normalno manja temepratura usisanog zraka te što efikasniji radi motora u ljetnom režimu rada kada su temperature +30 .Isto tako gledam po ebay-u FMIC-ove i dosta njih vani kažu da postoji hrpa intercoolera koji su doslovce smeće jer nemaju nikakav protok zraka...Za njega bih dao do nekih 1000 kn sa shippingom recimo Šta vi kažete ? tube&fin je laksi, ali nisam siguran da ima losiji protok zraka od bar&plate? Litraza IC je jedna velika legenda sto se tice turbo laga i toga svega.Ono bitno je povrsina IC, znaci kod tebe 140*50 je jako malo za motor 1.8 20v ako uopce oces doci u okretaje. Postoje kvaliteniji icovi, ali ove slike koje poslao su premalo detaljne da se vidi(bitno kako su celije slozene). Pa, ne bi se bas u potpunosti slozio, ako ti treba mali ic za 200 KS, a ti stavljas oooogroman ic dovoljan za 1000 ks, utjecati ce na lag... Ali najvise ce utjecati cijevi iz ic-a, sto krace i ravnije, to bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted December 2, 2013 Share Posted December 2, 2013 Bar & plate stavi, i stavi najveći koji ti stane a da je izložen zraku koji prolazi kroz rupe u braniku. Nebrini za lag. I konstrukciju IC pipinga treba kvalitetno napravit da ne curi. Pressure test obavezno napravit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzaga Posted December 2, 2013 Share Posted December 2, 2013 Uzmi Forge FMIC sa modificiranim crash bar-om i mirna bosna :notworthy: IC je dual pass i s njim također dolaze silikonske cijevi. Sve je p&p bez imalo zajebancije oko montaže Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted December 2, 2013 Share Posted December 2, 2013 Isplativije mu je da u hr odradi sve. Sere mi se kad čujem ili vidim dual pass i sl. šeme :yucky: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted December 2, 2013 Share Posted December 2, 2013 Nikad nisam uspio izmjeriti povecanje turbo laga zbog velicine IC-a. Vjerovatno je neki drugi razlog(pustanje). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted December 2, 2013 Share Posted December 2, 2013 A kako ovisi spool o količini cijevi i veličini IC-a, ponajviše pri šaltanjima? Sigurno ima neke razlike? Evo ja sam sebi naručio neki dan ovo http://www.wagner-tuningshop.de/#product/audi/audi-s3/ladeluftkuehler-kit-vag-20-tfsi-tsi-200001034-1.html Zamijeniti ću ručni twin cooler koji sad imam, smanjiti ću količinu cijevi i težinu za cca 7-8 kila ukupno Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted December 2, 2013 Share Posted December 2, 2013 Super Mario :thumbsup: Mislim da razliku kod sebe nečeš osjetit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinci Posted December 2, 2013 Author Share Posted December 2, 2013 Uzmi Forge FMIC sa modificiranim crash bar-om i mirna bosna :notworthy:IC je dual pass i s njim također dolaze silikonske cijevi. Sve je p&p bez imalo zajebancije oko montaže Taj sport u Gabreku košta 11 000 kn da ,preko ebaya ispadne isto tako puno previše para ...Uzeti ću nešta u tim dimenzijama što mi stane u branik bez puno rezanja ..Nešta ćemo već skemijati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzaga Posted December 2, 2013 Share Posted December 2, 2013 Ja sam platio upola manje prije 3g. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinci Posted December 2, 2013 Author Share Posted December 2, 2013 Ja sam platio upola manje prije 3g. Meni to dijeluje još uvijek dosta para ..Oko 5000 kn za FMIC ..Kontam da košta samo ime Forge , vjerojatno ajde neka kvaliteta i neka garancija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitja Posted December 2, 2013 Share Posted December 2, 2013 Velicina IC-ja nema veze sa turbo rupom. Od kud vam ta ideja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted December 2, 2013 Share Posted December 2, 2013 Iskreno nisam ..Postoji li neka formula ili način kako se to izračuna ? Ako turbo može napuniti sistem od tipa X litara u nekom vremenu neće li se povećanjem sustava punjenje sistema povećati jer treba napuniti duplo više recimo...Serijala IC mi je sada oko 3 litre samo (onaj što stoji u boku kao na TDI i ostalima) i želim zadržati onaj peak tj. šus snage na poklapanju gasa ..Zato sam i pokrenuo ovu raspravu Kolega je složio sa istim setupom IC od tipa 8 ili 9 litara na isti turbo i rupa mu se pomakla za otprilike 500 okretaja na više Mislim da tvoj turbo vjerovatno puhne debelo preko 200lt u minuti tako da to sto ti povecas volumen intercoolera za 2-3 litre je totalno zanemarivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinci Posted December 2, 2013 Author Share Posted December 2, 2013 Velicina IC-ja nema veze sa turbo rupom. Od kud vam ta ideja? Serijski IC 3 litre...Auto počinje boostati preko 3000 okretaja. Sada recimo ja stavim IC od lupam 8 litara...boost će ostati isti bez obzira što je ukupni volumen veći za 5 litara ..Barem bi tako skvatio neki laik kada si tako napisao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzaga Posted December 2, 2013 Share Posted December 2, 2013 meni sa forge fmic-om fino boost-a na 2800rpm, max okretni je na 3400~3500rpm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzaga Posted December 2, 2013 Share Posted December 2, 2013 Meni to dijeluje još uvijek dosta para ..Oko 5000 kn za FMIC ..Kontam da košta samo ime Forge , vjerojatno ajde neka kvaliteta i neka garancija Pogledaj malo po stranim forumima koja je muka isusova sa ebay coolerima, sve cijevi iz nule moraš raditi. Pa popusti negdje na spoju, opet sve skidaj dolje i tako u krug. Druga opcija je IC od cupre al taj košta sada preko 3000soma kuna, a opet moraš sve rezati itd... Kod forge-a dobiš modificirani crash bar koji u slučaju sudara neće se tako lako popigati a kod ovi moraš ga maltene prepiliti na pola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted December 2, 2013 Share Posted December 2, 2013 Serijski IC 3 litre...Auto počinje boostati preko 3000 okretaja. Sada recimo ja stavim IC od lupam 8 litara...boost će ostati isti bez obzira što je ukupni volumen veći za 5 litara ..Barem bi tako skvatio neki laik kada si tako napisao lag ti se povecava, s povecanjem volumena sistema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now