Jump to content

Trešnja prilikom ubrzavanja - Golf IV TDI

Recommended Posts

Referirao sam se na onaj (sada vidim - EDITIRANI) dio gdje mu ja pokušavam "uvaljati" robu.

Pitao sam ga koje je imao brandove zato jer me zanima s obzirom da prodajemo auto dijelove, a 4ki ima još puno na cestama pa da znamo izbjegavati navedene pošto se ovdje radi o iskustvu iz prve ruke.

Sa Zubakom ne surađujemo niti mi je Bagy poslao upit.

A ti si opet bezobrazan i čitaš misli.

Edited by Raptor6767

• Replies 79
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Nakon sto su se decki javili i iz prve ruke rekli da su svi zamjenski smece sad prodajes pricu kako si to pitao pod geslom da se zna izbjegavati losa roba a da se njih trojca nisu javili onda bi rekao da bas ima topran homokineticke na akciji.

Covjek u nekom drugom topicu trazi aku i umjesto da mu ponudis nesto kvalitetno ti mu nudis neki pyong ce aku koji ti je bas sad na akciji u ducanu tak da ja nemoram citat misli, samo odem u temu sa akumulatorima i tamo ti je cist primjer tvog nastupa samo sto sam te tu temi preduhitrio a ti se pokusao na finjaka izvuc pa da ja ispadnem debos gdje ti ko fol ''citam misli''.

Tko te nezna, skupo bi te platio.

Back on topic. Jel netko zvao Zubak pitat tocnu cijenu mozda ? Cisto me zanima kolko to kosta ako bi kupio za rezervu da imam..

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...