Jasa Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Mexxov Golf je R32...V6...nije FSI kao 3.6...nego klasika.. Tak sam i ja skuzio...3.6 je FSI i sad...jel moze il nemože? Frendu na 2.0 FSI su rekli da nemere Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Icom JTG Hp2 ,to je sistem koji koristi postojece benzinske dizne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasa Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Gledam sad njihovu kompletnu listu i obme 3.6 ne nalazim Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Gledam sad njihovu kompletnu listu i obme 3.6 ne nalazim vidi ovdje http://www.autogaszentrum-hegau.de/index.php?page=autogas/direkteinspritzer#v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasa Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 E to, tnx. Superbice su zanimljive s tim motorom, nadrukane opremom, a cijena cisto korektna. Još kad bi bilo povlastica na uvoz auta sa plinom da se ne plaća co2 bilo bi super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinko Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 super :thumbsup:možda on zna- koja od svih ovih žica, ako postoji, je +12V (ili masa, pa lako drugačije spojim relej za prebacivanje na drugu mapu) u trenutku kad prebaci na plin. znači ne kad otvori ventile(to napravi 10-ak sekundi prije nego prebaci na plin) nego baš od trenutka kad se prekinu benzinski injektori i prebaci na plinske? nije hitno, složio sam preko ručnog prekidača za sad pa ako nebude znao budem ispitao svaku žicu posebno :thumbsup: :drink: tek sad vidim da je forum automatski poredo rijeci ja sam to preglednije napisao nadam se da si se snašo...,javim sutra za ovo drugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
dar-mar Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Kod ovih plinskih sustava(Prins(Vialle/Icom, itd.) koji imaju direkt ubrizgavanje kroz benzinske injektore radi se o 2 stvari: -nisu još dovoljno testirani jer su to sustavi unazad 2 godine tek uvedeni na tržište, pa ih se ljudi pribojavaju ugraditi -cijena je bitno veća nego cijena konvencionalnih plinskih sustava...čak i duplo...veliki minus Zbog tih razloga kod nas recimo jako slabo idu takvi uređaji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gringo Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Znalo se nać kod nas na njuškalu TFSI auta s plinom. Mislim da je jedna RS-ica iz rijeke prošle godine bila. Lik je napisao da ga je instalacija koštala 11k kuna. Vidim da se neke firme reklamiraju i kod nas da ugrađuju. Kod nas: http://www.autoplin.com/hr/autoplin/tfsi-ugradnja.html Evo kod susjeda: http://autogasservis.rs/auto-gas-sistemi/ac-stag/stag-400-dpi/ Samo je pitanje koliko je to sigurno (da neće izazvat neki kvar). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Ima tko rabljeni sustav za V8? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Ubija te potrosnja na Mečki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Ima tko rabljeni sustav za V8? pitaj Firea za savjet za isparivač, injektore(ima ok cijene za novo) i ecu. bocu staviš kakvu hoćeš (njuškalo) a cijevi su sića Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Može li se na Tartarini plin full direkciju koji ima 3 OHM injektore staviti drugi od 1 OHM? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 (edited) Ubija te potrosnja na Mečki? Njih ubija hrđa tako da odo ja na A8 pitaj Firea za savjet za isparivač, injektore(ima ok cijene za novo) i ecu. bocu staviš kakvu hoćeš (njuškalo) a cijevi su sića Thx:thumbsup: Edited November 19, 2014 by Exfreerider Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Njih ubija hrđa tako da odo ja na A8 Uuuu, nice! :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joo Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Znalo se nać kod nas na njuškalu TFSI auta s plinom. Mislim da je jedna RS-ica iz rijeke prošle godine bila. Lik je napisao da ga je instalacija koštala 11k kuna. Vidim da se neke firme reklamiraju i kod nas da ugrađuju. Kod nas: http://www.autoplin.com/hr/autoplin/tfsi-ugradnja.html Evo kod susjeda: http://autogasservis.rs/auto-gas-sistemi/ac-stag/stag-400-dpi/ Samo je pitanje koliko je to sigurno (da neće izazvat neki kvar). Jesi slucajno probao kontaktirat ove kod nas, tj cijena me zanima. jel oko 18-20k kn ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bushido Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Njih ubija hrđa tako da odo ja na A8 To su vec kola :cheer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Za 8-10 kila eura ima dobrih 4.2 quattro i složise facelift i izgleda skupooo.. i taman ti za svadbe.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gringo Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Jesi slucajno probao kontaktirat ove kod nas, tj cijena me zanima. jel oko 18-20k kn ili? Još se nisam odlučio za taj korak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 Dajte nek netko ispravi naslov topica, uvijek imam borbe u searchu da ga nađem Uglavnom, evo krenuli konkretni problemi, upalio se check engine - siromašna smjesa....U četvrtak idem na servis pa neka gledaju...Koliko čitam po netu, nije rijedak slučaj da se to dogodi pa i do 3 puta prije nego uštelaju mapu (očito metoda pokušaja i pogrešaka), pa evo može komentari, zašto do toga dolazi i zašto to ne može od prve sjesti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gringo Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 Dajte nek netko ispravi naslov topica, uvijek imam borbe u searchu da ga nađem Uglavnom, evo krenuli konkretni problemi, upalio se check engine - siromašna smjesa....U četvrtak idem na servis pa neka gledaju...Koliko čitam po netu, nije rijedak slučaj da se to dogodi pa i do 3 puta prije nego uštelaju mapu (očito metoda pokušaja i pogrešaka), pa evo može komentari, zašto do toga dolazi i zašto to ne može od prve sjesti? zar ne postoje neki ECU od plina koji se sam podešava ili sam "uči" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 zar ne postoje neki ECU od plina koji se sam podešava ili sam "uči" ? imho samo lpg dragon je ecu koji sam uci. entuzijast: do toga dolazi jer se niti jedan auto na plin ne mapira. Niti su valsnici spremni to platiti, a niti se to bas i ne nudi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 Imam LPGtech 224 ECU... Što se onda radi tom famoznom tzv. kalibracijom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 imho samo lpg dragon je ecu koji sam uci. entuzijast: do toga dolazi jer se niti jedan auto na plin ne mapira. Niti su valsnici spremni to platiti, a niti se to bas i ne nudi. i kako se onda ti auti i dalje voze? mi smo stavili plin i sve radi kako treba...ili treba mapirati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 Imam LPGtech 224 ECU... Što se onda radi tom famoznom tzv. kalibracijom? Lpg-tech sa obd komunikacijom ili bez? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 ja imam landi renzo ecu sa 2500+ radnih sati i uredno se preslika benzinska mapa na plin,stavio neki dan drugi motor i drugu banzinsku mapu i sve se preslikalo na plin od LCa pa do hladne blokade i blokade standardne...,u biti koliko ja kužim plinski ecu samo radi programiranu korekciju u odnosu na benzinsku mapu koju mu ponudiš...sad jos koji dan otic da mi se poštela plin preko WB sonde i onda sam miran dalje...nadam se da cu uspjet onda izvuc iz 100kn 400km Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now