Marco Polo Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 ima li za keca tih? ima http://www.v-maxx.co.uk/viewproduct.asp?id=89&m2=172 Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted January 10, 2009 Author Share Posted January 10, 2009 evo ja svoje naručio sad čekam pa javim kak sam zadovoljan kad dođe i kad montiram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tequila1984 Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 moja iduca investicija definitivno...za tu lovu bolje ne moze... a evo ti slike sa bivsim polom, cca. -8cm, evo slike Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted January 10, 2009 Author Share Posted January 10, 2009 odlično izgleda taman... eh da je moj gti ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alessio Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 sorry na dizanju teme... objasnite mi samo ovo spustanje od "-40mm do -80mm"...jel to zapravo znaci da ti cim stavis te gewinde imas spusteno auto 40mm i zapravo ih mozes podesavat po visini jos samo 4 cm ili sta?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNcode Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 u startu ti je vec -4 cm i jos moze dolje -4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alessio Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 u startu ti je vec -4 cm i jos moze dolje -4 ma to je za qrac onda, ja ocu da je u startu na nuli jer su mi naprid puno ta 4cm.... jel su inace sve gewinde na tom principu ili samo ove?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNcode Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 ja sam stavio kw i odmah je -3 i jos na navoju 4 cm znaci 7 cm je dolje auto i ne kuzi se bas da je zakucan tako da sve ovisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alessio Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 (edited) meni npr naprid triba 2-3cm, a nazad puno vise tako da mi ovo ne odg....jel tko zna kakva je situacija sa onin lowtec gewindama koje su bile na GB-u, jel one idu od nule ill..?? ove http://www.myhraweb.com/showthread.php?t=1553&highlight=gewinde Edited January 14, 2009 by alessio Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted January 14, 2009 Author Share Posted January 14, 2009 pa stavi distance napred i iza i nebu problema... Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.v. Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 pa stavi distance napred i iza i nebu problema... Kakve to ima veze sa visinom auta:blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alessio Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 pa stavi distance napred i iza i nebu problema... kakve distance?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 Ja ih imam gore ,al nejdu od nule!! Imas navoj i stavis ga ako treba na najvise i to je to zato ima maticu i navoj da podesis kako zelis Link to comment Share on other sites More sharing options...
alessio Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 Ja ih imam gore ,al nejdu od nule!! Imas navoj i stavis ga ako treba na najvise i to je to zato ima maticu i navoj da podesis kako zelis ok....a koliko je spusteno kad je na najvisem?? to me zanima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted January 14, 2009 Author Share Posted January 14, 2009 Kakve to ima veze sa visinom auta:blink: ma mislil sam da bi mu ribalo napred nevermind..nekaj sam si ja u glavi zabrijal :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 (edited) Sad mi je auto dignut znaci od kraja navoja ,10cm i mogu stavit normalnu ruku unutra pod kotac,, znaci kojih 3-4 cm(NEMOGU TOCNO RECI TO JE OD OKA) je izmedju kotaca i blatobrana,a ostalo je jos kojih 7 cm navoja do muldi ... Edited January 14, 2009 by andy Link to comment Share on other sites More sharing options...
alessio Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 Sad mi je auto dignut znaci od kraja navoja ,10cm i mogu stavit normalnu ruku unutra pod kotac,, znaci kojih 3-4 cm(NEMOGU TOCNO RECI TO JE OD OKA) je izmedju kotaca i blatobrana,a ostalo je jos kojih 7 cm navoja do muldi ... dobro, na najvisem ti je 3-4cm, od oka, od gume do blatobrana....a koliko ti je bilo na stock ovjesu?? isto mozes od oka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misek_Chipsy Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 ma mislil sam da bi mu ribalo napred nevermind..nekaj sam si ja u glavi zabrijal :doh: ak riba bez distanci,ribalo bu jos vise s distancama sa ne :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 meni ej na najvisem polozaju na FK gewindama auto visok JEDNAKO kao i tvornicki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 meni na D2 isto, ako ne i viši, ali ne znam koliko je pametno se voziti pri kraju namotaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nero Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 meni na D2 isto, ako ne i viši, ali ne znam koliko je pametno se voziti pri kraju namotaja a pri dnu :lol: :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAGON Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Da se i ja javim, Kako osim njemačkih vozila na našim cestama voze i dr. morali smo tražiti kvalitetnog dobavljača za ostala vozila. Kako več nekoliko godina pratim vw vortex ali i dosta UK foruma, tražili i dobili potpisivanje ugovor o zastupništvu v-maxx za Hrvatsku. Ugovor je potpisan i ovjeren, sad slijede promotivne aktivnosti i ostale sitnice Cjenik je već pr kraju kod izrade, tako da ćete biti obaviješteni o svemu na vrijeme. Naravno, kao i za LowTec tako će i za V-Maxx biti potuna podrška s naše strane kao uvoznika i distributera, dakle od ostvarivanja prava jamstva, dobivanje (ako se izgubi) TÜV-a do minimalnog roka isporuke od 10-12 dana. Ako ima još nekih pitanja, slobodno mi se obratite! Nakon 3miseca čekanja javljeno mi je da se te gewinde više ne proizvode, rade male zainteresiranosti??? :huh: Jel zna tko šta o tome?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Evo ja imam v-max cca 2 tjedna na autu i napravio sam 1000+km i uz malo stelanja visine sve odlicno:) max visinu nisam isprobavao:rofl: nisam kupio gewinde da dizem auto, ali mislim da je cca ko serijala tj mozda malo nizi. Meni je sad 510mm od dna i nemogu stavit ruku izmedju gume i blatobrana ni prst, jako sam zadovoljan, uzevsi u obzir da je ovo jos zimska guma i malo vislji profil. @dragon: najbolje ti je nazvat scorpion-a i pitati...ja osobno neznam ali sumnjam da se ne proizvode vise...iako nikad se ne zna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAGON Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Tako mi je čovik reka nakon 3mj čekanja. Ako Scorpion radi u auto Bušnja, zvao sam ih kažu da nemaju ništa za Punta Mk1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Da to je njegovo ako nemaju hebiga...neznam, ni ja nisam mogao nac od lowteca za pezoa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now