marek1 Posted August 16, 2014 Share Posted August 16, 2014 Gdje se može chipati jtd 150ks, koliko se konja dobije ikoja para je u igri? Koje su mape provjerene i dobre? Kako igra p-box? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted August 16, 2014 Share Posted August 16, 2014 Zaboravi pbox-na kraju krajeva nije to-to. Ja sam ga imao i mjerio 194ks,isti motor,dok je Kireta mjerio 180ks cca ali me maznuo. (mapa). Gubic za cipanje? Neznam vise uopce tko se bavi time vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted August 16, 2014 Share Posted August 16, 2014 Kolega killercivic ovdje ti to moze odraditi, kod Seba isto mislim da mozes i alfatuner sa alfista. Za jednog od njih cu se ja odluciti kad budem chipao Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted August 16, 2014 Share Posted August 16, 2014 Fokusicar !!! http://www.sedox-performance.hr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoka RS Posted August 16, 2014 Share Posted August 16, 2014 moze moj kolega 300e bi koštalo...oko 190ks se moze dobit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veky Posted August 16, 2014 Share Posted August 16, 2014 Ajde jedno ovako laičko pitanje... Ja gledam za svoj auto (2.0 TDI 170 KS) i Gubić mi nudi 20 KS i na stranici RSR Motorsporta nude 25 KS dok svi ostali za (dosta) manje novca nude mape 30-45 KS. Može neko pojašnjenje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted August 16, 2014 Share Posted August 16, 2014 Valjci prije - poslije i to ti je to.. Matjaz po meni to malo dize.. meni golfa nije htio preko 155, govorio da ne ide vise, a kasnije ovaj stavio drugu mapu i auto ide pun k bolje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted August 16, 2014 Share Posted August 16, 2014 Veky: taj auto ima dpf i iznad 205ks ce ti ziher ici u safe mode... To je maximum maximumima bez skidanja istog... Da chipam stock auto, stavio bih sedox... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted August 17, 2014 Share Posted August 17, 2014 Ajde jedno ovako laičko pitanje... Ja gledam za svoj auto (2.0 TDI 170 KS) i Gubić mi nudi 20 KS i na stranici RSR Motorsporta nude 25 KS dok svi ostali za (dosta) manje novca nude mape 30-45 KS. Može neko pojašnjenje? Vjerovatno svi lazu za snagu koja se dobije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted August 17, 2014 Share Posted August 17, 2014 Da imam dizela ne bi se uopće zamarao brojkama - platio bih nekome custom mapu...da ispegla krivulju snage/momenta, da straga ne dimi/ne čađi i naravno da auto ide (mjereno guzica-senzorom) bolje nego prije, da potrošnja ostane ista u normalnom režimu vožnje i to je to. Šta će ti 1.9 ili 2.0tdi sa 200-210 konja ako auto dimi ko lokomotiva...a nije da sam jednog takvog vidio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaracRS Posted August 17, 2014 Share Posted August 17, 2014 Ajde jedno ovako laičko pitanje... Ja gledam za svoj auto (2.0 TDI 170 KS) i Gubić mi nudi 20 KS i na stranici RSR Motorsporta nude 25 KS dok svi ostali za (dosta) manje novca nude mape 30-45 KS. Može neko pojašnjenje? Vjerovatno svi lazu za snagu koja se dobije. Naravno da lažu!! Iskreno znam iz vlastitog iskustva da i sa skidanjem DPF-a 170ks motor neide preko 200ks! Ako hočeš da 2.0 16v TDi juri treba promjenit dosta stvari. Sa samo skidanjem DPF-a i stage 2 remapom od 100-200 u odnosu na seriski auto dobiješ cca 3 dužine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veky Posted August 17, 2014 Share Posted August 17, 2014 Skinuo sam DPF. I sad na kraju opet dolazim do zaključka da je sve to kurac, ako na kraju dobijem nekih 20 ks onda mi se niti ne isplati stavljati mapu, nisam na nekom dobitku a vjerujem da ću dobiti još malo više dima i mogućnost da mi proklizava lamela ili svako malo ode neko crijevo... Na B6 mi je dva puta pucalo crijevo i bas ono koje original košta oko 2000 Kn a svako zamjensko je opet nakon nekog vremena puklo Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted August 17, 2014 Share Posted August 17, 2014 Skinuo sam DPF. I sad na kraju opet dolazim do zaključka da je sve to kurac, ako na kraju dobijem nekih 20 ks onda mi se niti ne isplati stavljati mapu, nisam na nekom dobitku a vjerujem da ću dobiti još malo više dima i mogućnost da mi proklizava lamela ili svako malo ode neko crijevo... Na B6 mi je dva puta pucalo crijevo i bas ono koje original košta oko 2000 Kn a svako zamjensko je opet nakon nekog vremena puklo Ako oces puno momenta onda je remap super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted August 17, 2014 Share Posted August 17, 2014 Gubic za cipanje? Neznam vise uopce tko se bavi time vise. Beli tu sa foruma za VAG grupaciju... Tibor za ostalo... Pa sedox, sm chiptuning... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted August 18, 2014 Share Posted August 18, 2014 ja radim to Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted August 18, 2014 Share Posted August 18, 2014 Jel mozes samo stavit mapu od ducati corse na moj auto ili se razlikuje ducati corse po turbini ili jos cemu? I koja je cijena te mape Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted August 18, 2014 Share Posted August 18, 2014 Killer će ti složiti taj motor da ne dimi, a da ide jako dobro Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted August 18, 2014 Share Posted August 18, 2014 Killer samo flasha ili logira, pa korigira? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted August 18, 2014 Share Posted August 18, 2014 Pa posto nitko ne dode na valjke raditi, onda probaj pogoditi sto rade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted August 18, 2014 Share Posted August 18, 2014 (edited) Jel mozes samo stavit mapu od ducati corse na moj auto ili se razlikuje ducati corse po turbini ili jos cemu?I koja je cijena te mape DC ima DNA prekidač pa se po tome razlikuju ECUi...nema potrebe za takvom vrstom mapiranja nego se pročita org SW i on se modificira ja se baziram na količini dima i držanju kuplunga Edited August 18, 2014 by Seb Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted August 18, 2014 Share Posted August 18, 2014 Pa posto nitko ne dode na valjke raditi, onda probaj pogoditi sto rade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted August 18, 2014 Share Posted August 18, 2014 Ovo je vrlo cest primjer mapiranja na dizelu. Znaci ovo je usporedba serijske mape i "tjunirane".Prikazna je razlika. On je samo oznaci taj okvir i digao gorivo za 15% i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 A jebote.... dakle uzmeš kalkulator, množiš s 1,15 i čipijuše dizele po kvartu Fire, jel ti čipaš 1.9JTD-ove ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 (edited) A jebote.... dakle uzmeš kalkulator, množiš s 1,15 i čipijuše dizele po kvartu Fire, jel ti čipaš 1.9JTD-ove ? Cemu kalkulator, imas ikonicu +5%. Oznacis i stisnes tri puta(iako tako dobijes povecanje od 15.76%, ali to je tu). Da, mogu chipati jtd. Edited August 19, 2014 by fire Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 + imaš valjke. Znao sam da radiš TDI, ali nisam znao za JTD. Jel treba skinuti DPF i katalizator? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now