Kas Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Tko se bavi ili moze nekog preporuciti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Koristi search. Radi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Matus.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor04 Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Domagoj http://www.myhraweb.com/showthread.php?12611-tapeciranje-volana-preporuka!&highlight=tapeciranje+domagoj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josip Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Vitrum, optimalna cijena i kvaliteta Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigar_87 Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Matus.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiscoVolante Posted February 6, 2019 Share Posted February 6, 2019 Da ne otvaram novu temu.... Trebao bih dati volan na tapeciranje, ima li tko u Dalmaciji i okolici tko se bavi s tim? Ne da mi se slati u Zagreb jer moram žicati od nekog drugi volan, plus ako ne nađem minimalno sam par dana bez auta. Prema onom što sam našao, ima Bakula u Posušju, cca 150 km uzme, i Gusić u Sinju, navodno obojica jako dobro rade. Volan je klasični trokraki, bez kerefeka, crna koža plus crveni konac, jbg nemam bolju sliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted February 6, 2019 Share Posted February 6, 2019 Iz istog razloga ja kupujem novi volan. Nemaš kome odvesti tu kod nas a u Zagreb ili Vinkovce mi se ne šalje jer sam onda bez auta 15 dana.Zizzi iz Splita tapecira svašta - kontaktiraj ga pa ako ne može on, možda zna za nekoghttps://www.facebook.com/TapeciranjeZlatovic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted February 6, 2019 Share Posted February 6, 2019 Ma nisi. Domagoj dobro radi i vrlo je povoljan. Dogovori s njim za jedan dan, stavi na bus volan rano ujutro i drugi dan ga imas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 Da ne otvaram novu temu.... Trebao bih dati volan na tapeciranje, ima li tko u Dalmaciji i okolici tko se bavi s tim? Ne da mi se slati u Zagreb jer moram žicati od nekog drugi volan, plus ako ne nađem minimalno sam par dana bez auta. Prema onom što sam našao, ima Bakula u Posušju, cca 150 km uzme, i Gusić u Sinju, navodno obojica jako dobro rade. Volan je klasični trokraki, bez kerefeka, crna koža plus crveni konac, jbg nemam bolju sliku. Ako hoćeš možeš kod mene pogledat volan što je domi radio. Godinu i po je na autu i volan ko nov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 Matusov brat radi na Pelješcu Čovjek se odselio dolje, gušta i radi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiscoVolante Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 6 hours ago, Rockatansky said: 21 hours ago, DiscoVolante said: Da ne otvaram novu temu.... Trebao bih dati volan na tapeciranje, ima li tko u Dalmaciji i okolici tko se bavi s tim? Ne da mi se slati u Zagreb jer moram žicati od nekog drugi volan, plus ako ne nađem minimalno sam par dana bez auta. Prema onom što sam našao, ima Bakula u Posušju, cca 150 km uzme, i Gusić u Sinju, navodno obojica jako dobro rade. Volan je klasični trokraki, bez kerefeka, crna koža plus crveni konac, jbg nemam bolju sliku. Ako hoćeš možeš kod mene pogledat volan što je domi radio. Godinu i po je na autu i volan ko nov. Može, ali ne da mi se iskreno nigdje slati. Ovako dođem s autom, skinem volan, i isti dan je gotovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 Može, ali ne da mi se iskreno nigdje slati. Ovako dođem s autom, skinem volan, i isti dan je gotovo.Onda zizz iz splita Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooleR Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 Moze netko ponovit broj od Domagoja? Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 Ime:Domagoj KožaMobilni:095 819 5834 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Imao netko osobnih iskustava sa sljedećim https://hr-hr.facebook.com/pages/category/Local-Business/BB-kožni-auto-interijeri-334253749962631/ Trebam samo volan; koža + perforirano sa strane ništa specijalno niti ikakvi dodatni prohtjevi. Matus 900kn za to traži, Vitrum 700kn a ovaj 500kn. Sve navedene varijante uključuju pravu kožu. Kakva uopće danas situacija na tržištu? Netko nedavno radio volan (dojmovi & preporuke poželjni)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 čudi me da je Boris toliko jeftiniji od njih, meni je radio davno jedan volan i skroz ga je korektno napravio imao sam neke svoje ideje, brušena bla bla, bio sam zadovoljan poslom al cijena je bila tada u rangu Matusa a i posao je jednako kvalitetan tak da ak on radi s istim materijalom sada skoro pa u pola nemaš kaj puno razmišljat Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Da, baš to, Boris je nekada imao jebačke cifre, svega je bilo tamo od fudbalera političara i krimosa koji su čupali kožu iz novih Brabusa i stavljali kod njega. E sad je li kvaliteta ostala ista... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktor Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 1 hour ago, acmen said: Imao netko osobnih iskustava sa sljedećim https://hr-hr.facebook.com/pages/category/Local-Business/BB-kožni-auto-interijeri-334253749962631/ Trebam samo volan; koža + perforirano sa strane ništa specijalno niti ikakvi dodatni prohtjevi. Matus 900kn za to traži, Vitrum 700kn a ovaj 500kn. Sve navedene varijante uključuju pravu kožu. Kakva uopće danas situacija na tržištu? Netko nedavno radio volan (dojmovi & preporuke poželjni)? Ja sam od Borisa Berakovića nabavio komplet kožu za sjedala i nemam nikakve zamjerke na kvalitetu. Ostatak mi je radio Meglaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezimeni Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Šogor bio kod B&B i posao je napravljen korektno ali je čekao puno duže od dogovorenog.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Ja poslao volan u Vinkovce kod Adriana, rekao je 800 kuna za ovo:Cijene su im li-la uglavnom, za ovog i za Matus sam cui da dobro rade...vidjet cemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Onda je Adrijan poskupio jer su takvi volani sa kombinacijom puna rupičasta koža unazad godinu dvije bili 500-600kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
marin2405 Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Matuš Volan za 7R cijeli bruseni, plavi savovi i plava crta na 12h 900kn. Kvalitetno napravljeno Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 rade ovi naši i ovakve da je samo dio luka dvobojan ili samo f&f style? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rox Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Imaš Domagoja na Vrhovcu. Kontakt: 095 8195 834. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now