Jump to content

Presvlacenje volana

Kas

Recommended Posts

Evo sad po danu malo bolje pogledao;

Zanima me kakva je ovo reljefna koža jer gdje god gledao bilo na slikama bilo uživo koža bi trebala biti glatka. Ovo bogme prvi puta vidim.

1oQlg7z.jpg

Iskreno uopće mi nije neki filing pod rukom; OEM rješenje je bilo maltene lijepljenje o dlan dok se ovdje ipak treba treba uprti

R8OryZI.jpg

Ovdje je sfušano; koža pretegnuta

0Yw6MTH.jpg

UiG56W6.jpg

I šlag za kraj; brijem da mu volan nije dobro nasjeo ili pak nije do kraja zašarafljen jer onako pola mm je na klackalici i truba ne radi (nadam se da je zaboravio spojiti stopicu za istu)

Kad se sve zbroji i oduzme; čini se da stvarno kod nas ne postoji osoba koja je sposobna napraviti normalan i pošten posao što se tapiciranja tiče (načitao sam se one druge teme o tapiciranju od 50+stranica).

• Like 1

4 hours ago, acmen said:

Evo sad po danu malo bolje pogledao;

Zanima me kakva je ovo reljefna koža jer gdje god gledao bilo na slikama bilo uživo koža bi trebala biti glatka. Ovo bogme prvi puta vidim.

Kad se sve zbroji i oduzme; čini se da stvarno kod nas ne postoji osoba koja je sposobna napraviti normalan i pošten posao što se tapiciranja tiče (načitao sam se one druge teme o tapiciranju od 50+stranica).

Od viđenog, Premio tapeciranje ili Vinkovci je najbolji odabir.

A nisam birao moja greška. Isto kao šta sam mu rekao da perforirani dio izdigne iznad ovih grba a on napravio kako je u originalu. Ali ovo definitivno nije koža uzorka kakvu je OEM imao dok on tvrdi da jest te da se volan cijeli izlizao i tek kad je skinuo airbag vidio je kakva je prava tekstura (opet netočno).

Znači htio sam ovo; jednostavno i bez ikakvih kerefeka (ove izbočine naravno kakve su i moje)

IMG_0134a.JPG

I ne nisam mu pokazao ovu sliku već na licu mjesta rukom pokazao. Naravno nije to ništa u milimetar trebalo biti ali ono da je barem dva palca izdignuo perforirani dio.

Ajd navikao sam se već na ovu kožu koju on stavio, nije to uživo uopće loše ali htio sam glatku tj. kao i svi volani na ovoj temi (i onoj drugoj) koju su rađeni. Jbg što je tu je sada je gotovo; moj bed što nisam nacrtao što sam zapravio htio/želio.

• Like 1

Ono kaj je Adrian radio Reneu i Mladenu je vrh i ne bi se ustrucavao dat mu volan. Malo je zajeb kaj nije blizu pa dok posaljes volan tamo, dok napravi i vrati se moras snaci za neki prijevoz jer ti je auto sparkiran.

Acmen jedino kaj bi mene jako smetalo na tom volanu je to sto i sam kazes, prenisko je taj spoj, taman tu drzim ruku i ispizdio bi na zivce. A volan 500 eur, pa nije valjda toliko bez airbaga??

Nešto sam krivo vidio, cijena bila u USD ili šta već uglavnom https://www.european-parts.net/en/Focus-MK2-RS500-Steering-Wheel.html

OK ovo je još edicija neki normalni je još jeftiniji ali koliko god bio jeftiniji opet je minimalno duplo skuplje nego tapiciranje kod nekoga tko ima jače cijene.

1 hour ago, Xman said:

Ono kaj je Adrian radio Reneu i Mladenu je vrh i ne bi se ustrucavao dat mu volan. Malo je zajeb kaj nije blizu pa dok posaljes volan tamo, dok napravi i vrati se moras snaci za neki prijevoz jer ti je auto sparkiran.

Je bogme ono je vrhunski. Tako sam se nekako nadao da bude i moj ???

Onda mi je počeo bacati bureke da samo VW i još neke marke imaju ful glatki, da se on mora ravnati po plastici airbaga(!!!)... Pitam ja da kakve to veze s vezom ima plastika airbaga sa tekturom kože da kao bi previše odudarao onda volan i te šeme.

Ma da me krivo ne shvatite nije loše, nisam nezadovoljan, stvarno je pedantno napravljeno tu nemam prigovora (osim ovih naboranih sitnica ali to ne niti ne primjećuje toliko) ali nije ono što sam si zamislio i kako sam objasnio. Nije niti OEM teksutra definitivno a uvjeravao me da jest i da se original tekstura može vidjeti jedino kada se sve raskopa pošto je sve izlizano što je nadohvat ruku ?

Po pitanju kvalitete jedino vrijeme može pokazati...

Edited by acmen

9 hours ago, Pekx said:

Ma nista vise to tapeciranje. Skupim lovu, pregrmim i kupim novo. Ili to ili ne diram nista.

I lakse je, ne zivciram se svaki dan gledajuci potencijalne greske.

Reci kaj hoces al ovo izgleda OEM i da ne znas da ga je radio naknadno, vjerojatno ne bi nikad skuzio

71289731_2687620861277737_48572628939738

72551733_2687620484611108_53996915280146

Druga je stvar sto taj posao kosta kao novi OEM volan za VW recimo, kojeg sam kupio prije par dana al sto se posla tice, izmedju ovog i mog razlike nema nikakve, ovo gore je vrhunski napravljeno.

• Like 6

On 1/8/2020 at 7:22 PM, marin2405 said:

Zar nema narucit kao kod bmwa samo obruc volana?

Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk

Ima ovako...150 eura i stari obruc das.....i mir....tak sam ja na 330d napravio

• 4 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...