acmen Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 Evo sad po danu malo bolje pogledao; Zanima me kakva je ovo reljefna koža jer gdje god gledao bilo na slikama bilo uživo koža bi trebala biti glatka. Ovo bogme prvi puta vidim. Iskreno uopće mi nije neki filing pod rukom; OEM rješenje je bilo maltene lijepljenje o dlan dok se ovdje ipak treba treba uprti Ovdje je sfušano; koža pretegnuta I šlag za kraj; brijem da mu volan nije dobro nasjeo ili pak nije do kraja zašarafljen jer onako pola mm je na klackalici i truba ne radi (nadam se da je zaboravio spojiti stopicu za istu) Kad se sve zbroji i oduzme; čini se da stvarno kod nas ne postoji osoba koja je sposobna napraviti normalan i pošten posao što se tapiciranja tiče (načitao sam se one druge teme o tapiciranju od 50+stranica). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 volan ces izgubiti negdje, odvidan je 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiscoVolante Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 4 hours ago, acmen said: Evo sad po danu malo bolje pogledao; Zanima me kakva je ovo reljefna koža jer gdje god gledao bilo na slikama bilo uživo koža bi trebala biti glatka. Ovo bogme prvi puta vidim. Kad se sve zbroji i oduzme; čini se da stvarno kod nas ne postoji osoba koja je sposobna napraviti normalan i pošten posao što se tapiciranja tiče (načitao sam se one druge teme o tapiciranju od 50+stranica). Od viđenog, Premio tapeciranje ili Vinkovci je najbolji odabir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vili Posted January 7, 2020 Share Posted January 7, 2020 Kakva su iskustva sa tapeciranjem volana koji ima grijanje? Volio bih svoj urediti ali me frka da se grijači ne strgaju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 @acemanPa jesi prije tapeciranja birao kožu koja će na volan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 A nisam birao moja greška. Isto kao šta sam mu rekao da perforirani dio izdigne iznad ovih grba a on napravio kako je u originalu. Ali ovo definitivno nije koža uzorka kakvu je OEM imao dok on tvrdi da jest te da se volan cijeli izlizao i tek kad je skinuo airbag vidio je kakva je prava tekstura (opet netočno). Znači htio sam ovo; jednostavno i bez ikakvih kerefeka (ove izbočine naravno kakve su i moje) I ne nisam mu pokazao ovu sliku već na licu mjesta rukom pokazao. Naravno nije to ništa u milimetar trebalo biti ali ono da je barem dva palca izdignuo perforirani dio. Ajd navikao sam se već na ovu kožu koju on stavio, nije to uživo uopće loše ali htio sam glatku tj. kao i svi volani na ovoj temi (i onoj drugoj) koju su rađeni. Jbg što je tu je sada je gotovo; moj bed što nisam nacrtao što sam zapravio htio/želio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marin2405 Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 Zar nema narucit kao kod bmwa samo obruc volana? Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 Ima naravno samo što nije 500kn već ~500eur i dostava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 Ja se užasavam tih tapeciranja, jos valjda nikada nisam cuo da je netko 100% zadovoljan i nakon par mjeseci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 ja si ovo uzeo za clia, volan mi je odlicno ispao, osjecaj je ko da vozis bmw-a ? https://www.aliexpress.com/item/4000081828723.html?spm=2114.13010708.0.0.6b984c4dWM1DD4 barem ako nije kako treba mozes okriviti samo sebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 Ono kaj je Adrian radio Reneu i Mladenu je vrh i ne bi se ustrucavao dat mu volan. Malo je zajeb kaj nije blizu pa dok posaljes volan tamo, dok napravi i vrati se moras snaci za neki prijevoz jer ti je auto sparkiran. Acmen jedino kaj bi mene jako smetalo na tom volanu je to sto i sam kazes, prenisko je taj spoj, taman tu drzim ruku i ispizdio bi na zivce. A volan 500 eur, pa nije valjda toliko bez airbaga?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marin2405 Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 200e je bmwov bruseni obruc za f serije, nije valjda za forda 500Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 (edited) Nešto sam krivo vidio, cijena bila u USD ili šta već uglavnom https://www.european-parts.net/en/Focus-MK2-RS500-Steering-Wheel.html OK ovo je još edicija neki normalni je još jeftiniji ali koliko god bio jeftiniji opet je minimalno duplo skuplje nego tapiciranje kod nekoga tko ima jače cijene. 1 hour ago, Xman said: Ono kaj je Adrian radio Reneu i Mladenu je vrh i ne bi se ustrucavao dat mu volan. Malo je zajeb kaj nije blizu pa dok posaljes volan tamo, dok napravi i vrati se moras snaci za neki prijevoz jer ti je auto sparkiran. Je bogme ono je vrhunski. Tako sam se nekako nadao da bude i moj ??? Onda mi je počeo bacati bureke da samo VW i još neke marke imaju ful glatki, da se on mora ravnati po plastici airbaga(!!!)... Pitam ja da kakve to veze s vezom ima plastika airbaga sa tekturom kože da kao bi previše odudarao onda volan i te šeme. Ma da me krivo ne shvatite nije loše, nisam nezadovoljan, stvarno je pedantno napravljeno tu nemam prigovora (osim ovih naboranih sitnica ali to ne niti ne primjećuje toliko) ali nije ono što sam si zamislio i kako sam objasnio. Nije niti OEM teksutra definitivno a uvjeravao me da jest i da se original tekstura može vidjeti jedino kada se sve raskopa pošto je sve izlizano što je nadohvat ruku ? Po pitanju kvalitete jedino vrijeme može pokazati... Edited January 8, 2020 by acmen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 Ma nista vise to tapeciranje. Skupim lovu, pregrmim i kupim novo. Ili to ili ne diram nista. I lakse je, ne zivciram se svaki dan gledajuci potencijalne greske. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 9 hours ago, Pekx said: Ma nista vise to tapeciranje. Skupim lovu, pregrmim i kupim novo. Ili to ili ne diram nista. I lakse je, ne zivciram se svaki dan gledajuci potencijalne greske. Reci kaj hoces al ovo izgleda OEM i da ne znas da ga je radio naknadno, vjerojatno ne bi nikad skuzio Druga je stvar sto taj posao kosta kao novi OEM volan za VW recimo, kojeg sam kupio prije par dana al sto se posla tice, izmedju ovog i mog razlike nema nikakve, ovo gore je vrhunski napravljeno. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 Naravno, potrefi se nekad odlicnih uradaka, ja recimo nikad nemam srece s time i radje cu ubuduce vise platiti pa ako je ostecen ili los vratim, nego se natezat i pizdit svaki put kad sjednem u auto. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uros Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 On 1/8/2020 at 7:22 PM, marin2405 said: Zar nema narucit kao kod bmwa samo obruc volana? Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk Ima ovako...150 eura i stari obruc das.....i mir....tak sam ja na 330d napravio Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolt Posted June 2, 2020 Share Posted June 2, 2020 TKo radi kod nas tapeciranje naslona za ruku? Jel tko to uopce radi? Tnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
dar-mar Posted June 2, 2020 Share Posted June 2, 2020 8 minutes ago, tolt said: TKo radi kod nas tapeciranje naslona za ruku? Jel tko to uopce radi? Tnx pa svi koji se inače bave presvlačenjem...Domagoj, Vitrum, Matus, Premio tapiciranje, bla, bla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolt Posted June 2, 2020 Share Posted June 2, 2020 OK, oni su svi ok ili ima preporuka za "najboljeg" Link to comment Share on other sites More sharing options...
epicuser Posted June 2, 2020 Share Posted June 2, 2020 8 hours ago, tolt said: OK, oni su svi ok ili ima preporuka za "najboljeg" klapsec ili premio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioST Posted June 2, 2020 Share Posted June 2, 2020 Adrian osijek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted June 2, 2020 Share Posted June 2, 2020 Adrian osijek?VinkovciIsto preporuka. Ucio je od najboljeg Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted June 3, 2020 Share Posted June 3, 2020 VinkovciIsto preporuka. Ucio je od najboljegTakođer... Reneu je napravio čudo od siceva u Cliu RS... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeaCulpa Posted June 3, 2020 Share Posted June 3, 2020 KlapsecAdrian super radi ali mom prijatelju radi unutrasnjost vec 2 godine, ne javlja se na telefon, pa se javi zena pa kao da njega nema itd 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now