Frane S6 Posted June 28, 2016 Share Posted June 28, 2016 Evo ako koga zanima domaci prsuti i plecke od ove godine 100 kg kilo. Upiti u inbox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renda Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 Stigla tura ovogodišnjeg maslinovog ulja, naše domaće, sa Brača. 90kn/l u plastičnoj boci ili 100kn/l u tamnoj staklenoj boci s ljevkom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioST Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 Ja imam domaceg meda, nikakve kemije muljaze i sl, bagrem, cvjetni, divlji kesten. Rodjak se bavi s tim vec neko vrime i prezadovljni su ljudi 65kn/kg, pa javite ako kome treba Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 Stigla tura ovogodišnjeg maslinovog ulja, naše domaće, sa Brača. 90kn/l u plastičnoj boci ili 100kn/l u tamnoj staklenoj boci s ljevkom. Taman! :prosla runda je bila jako dobra Budemo se culi ovih dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 Evo ga . Našao sam.opet dobar izvor. Nešto manji ali puno ukusniji i cca 30% bolje sušen Dimljeni i ne dimljeni 70kn komad Ostalo kolegi jos par kulenovih seka Poslano sa mog D2403 koristeći Tapatalk Uskoro će opet biti tura kulenovih seka ( cca od 15.XII ) Komad cca 0,5kg 75kn Po starinski rađene od domaće slavonske svinje ( šarena ona ) Primam predbilježbe na PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildD Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 Znači ovako, ženina baba ima 5kom purana i 5kom purica, purani imaju 4,5-5kg, purice imaju cca 3kg. Živina nikad nije bila hranjena ničim drugim osim isključivo domaćom hranom koju je ona osobno sijala i ekološki uzgojila. Cijena je za purane 55kn/kg, a purice su 10kn skuplje, dakle 65kn/kg. Za detalje, može tu, može i inbox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Trazim obradjeni ili neobradjeni svinjski but od crne slavonske svinje. Sirovo naravno. Ako netko zna nekog da prodaje javite. Tezina cca 16-18kg Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Imam zadarsko maslinovo ulje, presano isti dan kad je ubrano, vrhunsko.. po 100kn litra pa tko hoce nek se javi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robiii Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 BTW ako netko treba rezanje prsuta, kobaja..svega ostaloga, vakumiranje istoga i slaganje plata, frend ima dugogodisnje iskustvo, tj. otac mu, od sada su i registrovani..sve info na: https://www.facebook.com/El-corte-1609687432667749/?pnref=story Velika Gorica Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 kakva je situacija sa kulenom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 BTW ako netko treba rezanje prsuta, kobaja..svega ostaloga, vakumiranje istoga i slaganje plata, frend ima dugogodisnje iskustvo, tj. otac mu, od sada su i registrovani..sve info na: https://www.facebook.com/El-corte-1609687432667749/?pnref=story Velika Gorica Vidis, vidis, bas cu to trebat sad kad dobijem prsut u firmi. Makar je svake godine meni punica iz Mraclina negdje nosila prsut da ga nareze i vakumira, pa je cak mozda i tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 100kn litra maslinovog ulja.. ajde dobro.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frx1 Posted November 29, 2016 Author Share Posted November 29, 2016 (edited) kakva je situacija sa kulenom? Dobra :lol: 100kn litra maslinovog ulja.. ajde dobro.. To je sigurno extradjevicansko, naime poznato je da se zgodne djevice zaljevaju s uljem i tako nastaje extradjevicansko skupo ulje :lol: Edited November 29, 2016 by frx1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robiii Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Vidis, vidis, bas cu to trebat sad kad dobijem prsut u firmi. Makar je svake godine meni punica iz Mraclina negdje nosila prsut da ga nareze i vakumira, pa je cak mozda i tu. U Cicu, druga kuca poslje Yamahe prema VG, siva simpa kucica, bavi se s time 15 godina, ovi svi u okolici ZG kaj rezu, ako rezu, rezu "po njemu" i nakon njega..ima ti i mrcinske borove, lepe ali ne obicne, ni izgledom, vrstom i novcicima, ali lepe svrati Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 U Cicu, druga kuca poslje Yamahe prema VG, siva simpa kucica, bavi se s time 15 godina, ovi svi u okolici ZG kaj rezu, ako rezu, rezu "po njemu" i nakon njega..ima ti i mrcinske borove, lepe ali ne obicne, ni izgledom, vrstom i novcicima, ali lepe svrati Cim dobijem prsut, doletim Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 Prodano za sad 120 litara od 540 a vi hejtajte cijenu koliko hocete ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renda Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 100kn litra maslinovog ulja.. ajde dobro.. Vjerovali ili ne, ali prodaje se već i po 120kn/l i to kod lokalaca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 Dobra :lol: :sweatdrop: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 Od moje cure starci imaju svoje masline na Krku i to mi je najbolje ulje koje sam probao ikad, inace lik s istim tim sortama na Krku pobrao svakakve nagrade i naplacuje 200kn/litru. 100-110 i inace naplacuju ovi na Krku i kazem, sva druga mi se mogu sakrit pred tim uljem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
InSaNe Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 Kolko zlahtine, maslina i janjaca izraste na Krku trebat ce ga uskoro iz otoka prekrstit u kontinent :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 Od moje cure starci imaju svoje masline na Krku i to mi je najbolje ulje koje sam probao ikad, inace lik s istim tim sortama na Krku pobrao svakakve nagrade i naplacuje 200kn/litru. 100-110 i inace naplacuju ovi na Krku i kazem, sva druga mi se mogu sakrit pred tim uljem. Jesi probao Rendino? Meni je njegovo definitivno najbolje koje sam probao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 Jesi probao Rendino?Meni je njegovo definitivno najbolje koje sam probao Jesam, u 2 navrata. Meni nije valjalo, ko voda, bez okusa, natrpam ga na salatu i nis ne osjetim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 Jos ako je ulje zeleno a ne žuto ko ono iz trgovina ima cijena smisla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 Dođe baba u radnju, traži maslinovo ulje i pita koliko košta. Prodavačica: 80 kuna litra... Baba: A to vam je stvarno preskupo. Prodavačica: Ali gospođo, to vam je djevičansko maslinovo ulje. Baba: A da nemate možda neko izjebano za 40 kuna? LG-D855 on Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 Vjerovali ili ne, ali prodaje se već i po 120kn/l i to kod lokalaca... Zanimljiva je stvar s uljima. Kad je loša godina cijene su više iako je i kvaliteta ulja niža Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now