Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
kOLKO JE NJEZIN TEŽAK?

moram pitati, nosao sam ih okolo vrag zna koliko al nemam pojma tezinu(izgledaju manje nego tvoji s slike) 60kn mislim da je komad jer nisam nikad para vidio, mislio sam da ti uzimas od njih jer netko nosi s vremena na vrijeme u zg

Edited by Cokolino
Posted
moram pitati, nosao sam ih okolo vrag zna koliko al nemam pojma tezinu(izgledaju manje nego tvoji s slike) 60kn mislim da je komad jer nisam nikad para vidio, mislio sam da ti uzimas od njih jer netko nosi s vremena na vrijeme u zg

Ovo ti je skoro duplo veći sir, znam na kakav sir misliš. Jedino je njen recimo lakše osušiti do kraja ako neko to voli

Posted
Sir je sa Slunjskog područja iz jednog malog OPG-a od kolege.

Ljudi su izrazito uredni, bio sam kod njih i pregledao malo uvjete...ipak kod sira je najvažnija urednost.

A ovaj dimljeni je isto od kolege ali nisam ga vidio neko vrijeme i moram ga nazvati

:thumbsup:

Naručeno, dio će doći sa paprikom začinjenih oni su 10kn skuplji a dio će doći običnih pa ako neko želi baš s paprikkom neka se odmah rezervira jer eto skupilo nas se malo više od 5

Posalji mi na PM dogovor oko preuzimanja, jedan uzimam sigurno, a ako bude dobar biti ce veca narudjba...

Posted
Baš sam mislio potražit ovaj topic...

Došlo friško domaće maslinovo ulje (sa Brača), cijena 80kn/l (kao i prije). :)

Jel' imaš još ulja?

Posted
pa kaj ja znam kak se kreću,ponudi nešto.inače se ne bavim time ali ima punica pa

pa reci posto i gotovo. uzeo bi ja kilu, dvije

Posted

Plastik daj meni sir isto, ak imas moze skripavac, ak ne, onda onaj kaj kazes da je dobar za pizzu.

mislim da imas moj broj moba, pa javi kad si u klc da preuzmem.

Jos si dolje u sumama?

Posted

tko hoće solidne čvarke, nek ode u Ravlić u kauflandu na Antuna Šoljana, vjerojatno su isti i u drugim poslovnicama, cijena je 50kn/kg

Posted

Orada je po 75kn, smrznuto cijelo u pakete od 2kg ( u paketu od 8-10 komada ), nije uzgoj nego je divlja

Ali ako koga zanima danas popodne šaljem narudžbu, dostava bi bila iduću srijedu

Posted

kolega iz firme nešto "dila" s ribama i ostalim proizvodima(hobotnice, lignje, škampi), navodno je kvalitetna roba pa ako nekog zanima mogu ga tražit cijene

Posted
kolega iz firme nešto "dila" s ribama i ostalim proizvodima(hobotnice, lignje, škampi), navodno je kvalitetna roba pa ako nekog zanima mogu ga tražit cijene

Ajde mene zanima, uz to pitanje svježe ili smrznuto?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...