Jump to content

Koje pločice-diskove? Preporuka

Recommended Posts

• Replies 165
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

A kakva su iskustva samo sa EBC diskovima, vidim da dosta ljudi pise da su se plocice odljepile. Jer gledao sam diskove rezano/busene od EBC-a i ispadaju mi najjeftinije za golfa, jer nisam nista drugo nasao kao zamjenu za orginal osim ATE koji je 2000kn po disku

koja je dobra kombinacija za tezak auto? konkretno za A6, ja ne kuzim zasto mi trese na jacem kocenju, diskovi su jos ko novi, plocice isto. doslovno imaju par tisuca na sebi... original iz audija...

mozda ako negdje uspijem naci da mi potokare disk, ali sumnjam da to ovdje itko radi

@gabre, Diskovi se ne tokare vec bruse.

Probaj iskocit dobro... Potrazi po netu "brake pads bed-in procedure" pa procitaj kako.

Mislim da to vrijedi samo za malo žešće stvari, normalne tako spališ, diskovi poplave i prestanu kočiti.

moram pogledati malo bolje zadnje kocnice, inace mi nekako slabo koci, ono bas moram cepat kocnicu fest... ok tezi je auto, automatik, ali opet, morao bi bolje kocit

cini mi se da zadnje kocnice slabo koce, odnosno diskovi su neravnomjerno potroseni i napola onako kao hrdjaju...

Ako se stalno vozis polako onda se nakupi smeća koja treba izgoriti. Mislim da im dva puna kocenja do granice absa sa 180 zaredom neće skoditi

Znaš ti šta je 180 za astru dizel jedino je baciti iz aviona :)))

I kod mene, možda je bolje uložiti 1000kn (ja sam za 1100kn dobio diskove i pločice sa parsto km + čeljusti koje mi nisu ni trebale + adaptere) u konverziju na 312 nego brutaliti sa svemirskim pločicama (u slučaju Mramora). Stvarno se radi o low budget konverziji za koju ćak ne treba ni čeljusti skidati sa lajtunga, a dobije se dosta.

Ovo je definitivno najbolji savjet

Niti jedne pločice ne mogu zajebati krak sile i zato size does matter :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...