ND4SPD Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Evo ako niste znali EBC brakes ima i zastupstvo u hrvatskoj.http://www.kocnice.com/#!ebc-auto/c2vv http://www.motormania.hr/ Ima ih motormania odavnoooo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivac Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 ovaj link od kevina je isto motormania i cak imaju ok cijene. ja kada sam uzimao, kod njih mi je bilo jeftinije nego narucivati izvana Link to comment Share on other sites More sharing options...
puki Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 meni se na coltu odljepile prednje i zadnje green stuff i ispala oblogu iz čeljusti , ujebo diskove i tak ... fala lepa više ebc i to prednje i zadnje u razmaku 4 mj... imale su još jako mesa Link to comment Share on other sites More sharing options...
thugich Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 A kakva su iskustva samo sa EBC diskovima, vidim da dosta ljudi pise da su se plocice odljepile. Jer gledao sam diskove rezano/busene od EBC-a i ispadaju mi najjeftinije za golfa, jer nisam nista drugo nasao kao zamjenu za orginal osim ATE koji je 2000kn po disku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 EBC su mekani diskovi i meni osobno ne pašu više volim tvrđe diskove kao Textar Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 Ja sam za vikend stavio ebc diskove i yellow stuff plocice, za sada zadovoljan. U motormaniji uzeo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 EBC su mekani diskovi i meni osobno ne pašu više volim tvrđe diskove kao Textar a kak si ti ustvrdio da su mekani diskovi? jako se trose ili se savijaju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 Znači, pola članova zaključuje EBC odron Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 a kak si ti ustvrdio da su mekani diskovi? jako se trose ili se savijaju? Nisam ja utvrdio nego su činjenice, Tarox su dodatno termički obrađeni pa su tvrđi i bolje im paše nešto mekša pločica za normalnu upotrebu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjur Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Ja za sad u kombinaciju Ebc GD diskova i plocica jedinu manu mogu naci sto plocice dosta prase. Ugriz na hladno i kasnije js uvijek isti. Za sad u ovih 10k nikakvih zamjerki Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimA Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 kakav vam je textar? Zakaj pitaš? Zato kaj imaš 20 tona na lageru?! :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noci_jr Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 jos nema. al uskoro pitam jer moram mijenjat uskoro pa da vidim kak se dise. ionak mogu kupit nwkaj od actrosa kod tebe i pripasat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 koja je dobra kombinacija za tezak auto? konkretno za A6, ja ne kuzim zasto mi trese na jacem kocenju, diskovi su jos ko novi, plocice isto. doslovno imaju par tisuca na sebi... original iz audija... mozda ako negdje uspijem naci da mi potokare disk, ali sumnjam da to ovdje itko radi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 @gabre, Diskovi se ne tokare vec bruse. Probaj iskocit dobro... Potrazi po netu "brake pads bed-in procedure" pa procitaj kako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 @gabre, Diskovi se ne tokare vec bruse. Probaj iskocit dobro... Potrazi po netu "brake pads bed-in procedure" pa procitaj kako. Mislim da to vrijedi samo za malo žešće stvari, normalne tako spališ, diskovi poplave i prestanu kočiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 moram pogledati malo bolje zadnje kocnice, inace mi nekako slabo koci, ono bas moram cepat kocnicu fest... ok tezi je auto, automatik, ali opet, morao bi bolje kocit cini mi se da zadnje kocnice slabo koce, odnosno diskovi su neravnomjerno potroseni i napola onako kao hrdjaju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Mislim da to vrijedi samo za malo žešće stvari, normalne tako spališ, diskovi poplave i prestanu kočiti. Moguce... Tako se s plocice i diska ocisti onaj nakupljeni sloj i onda dalje gazis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Moguce... Tako se s plocice i diska ocisti onaj nakupljeni sloj i onda dalje gazis... To vrijedi za nase plocice... Ne znam da li bi radilo na nekim niskobudjetnim cestovnim plocicama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Ako su u banani nis ne kosta da probas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Ako su u banani nis ne kosta da probas... I to kaj kazes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Ako su u banani nis ne kosta da probas... Ja sam probao sa običnim diskovima i pločicama na astri dizel.....požar Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Ako se stalno vozis polako onda se nakupi smeća koja treba izgoriti. Mislim da im dva puna kocenja do granice absa sa 180 zaredom neće skoditi Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Ako se stalno vozis polako onda se nakupi smeća koja treba izgoriti. Mislim da im dva puna kocenja do granice absa sa 180 zaredom neće skoditi Znaš ti šta je 180 za astru dizel jedino je baciti iz aviona )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Znaš ti šta je 180 za astru dizel jedino je baciti iz aviona )) Mislio sam na gabrea i ovu Škodu sto vozi Astri je dosta i 100 kao i ostalim opelima Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 I kod mene, možda je bolje uložiti 1000kn (ja sam za 1100kn dobio diskove i pločice sa parsto km + čeljusti koje mi nisu ni trebale + adaptere) u konverziju na 312 nego brutaliti sa svemirskim pločicama (u slučaju Mramora). Stvarno se radi o low budget konverziji za koju ćak ne treba ni čeljusti skidati sa lajtunga, a dobije se dosta. Ovo je definitivno najbolji savjet Niti jedne pločice ne mogu zajebati krak sile i zato size does matter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now