nix Posted April 4, 2015 Share Posted April 4, 2015 koja je dobra kombinacija za tezak auto? konkretno za A6, ja ne kuzim zasto mi trese na jacem kocenju, diskovi su jos ko novi, plocice isto. doslovno imaju par tisuca na sebi... original iz audija... mozda ako negdje uspijem naci da mi potokare disk, ali sumnjam da to ovdje itko radi Ja sam muku mucio sa tresnjom na kocenju... auti su slicne tezine is to automat bio uvjeren da su diskovi nakraju promjenio gume i sve 5... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted April 4, 2015 Share Posted April 4, 2015 Rekli su mi kad su balansirali gume da je jedna felga malo.smotana ali da su uspjeli izbalansirati. No ono sto je meni najcudnije je da ako recimo jace kocim sa 120-130 da bi smanjio na 70-80, mi pocne pri kocenju trest, ali onda nakon toga trese i u voznji, wtf, onako drma, tako da Nekako i ja sumnjam najprije na gume Sto jos moze trest nakon kocenja, znaci gume se zagriju, zbog diskova ne bi smjelo trest u voznji jeri drma.i u voznji pri 50-ak kmh i na 120... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarinRi Posted April 4, 2015 Share Posted April 4, 2015 Ja sam probao sa običnim diskovima i pločicama na astri dizel.....požar Siledžija :lol: :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted October 28, 2015 Share Posted October 28, 2015 Na izmaku su mi DS2500 pa tražim preporuku za nešto drugo u tom rangu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted October 28, 2015 Share Posted October 28, 2015 Ja bi se i dalje držao DS2500, meni osobno vrhunska pločica Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted October 28, 2015 Share Posted October 28, 2015 Na izmaku su mi DS2500 pa tražim preporuku za nešto drugo u tom rangu? Ako si bio zadovoljan uzmi ih opet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted October 30, 2015 Share Posted October 30, 2015 Ja bi se i dalje držao DS2500, meni osobno vrhunska pločica Također. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 (edited) Trebati ću uskoro nove pločice za RS3 kočnice, kaj preporučate? DS2500 navodno škripi i nije za every day. Istina? Jer ak bum škripao sad zimi po kolonama izludit ću . http://ecat.ferodoracing.com/car-racing/brake-pads/FCP1334 EBC one napredne? Piše da mi ide DP41946R po katalogu, to je yellow http://www.ebcbrakeshop.co.uk/ebc-yellowstuff-brake-pads-dp41946r_p1220475.htm Yellow su duplo jeftinije od DS2500, jel vrijede kaj? Edited November 27, 2015 by Mario_S3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 (edited) Katalog im je smeće, iste pločice idu za TTS i TTRS, znači nisu duplo jeftinije, i vjerojatno ni ne postoje za ta klješta. Ostaje DS2500, ima još kaj takvo ili da ostanem na stock? Edited November 27, 2015 by Mario_S3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Ja imam DS2500 i top su, nista ne skripe na hladno koce strava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Ja imam DS2500 i top su, nista ne skripe na hladno koce strava Ock, vidjet ću još koliko su stock, mislim da su tu negdje cijene. Jer i stock su neke dobre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Koliko kostaju ta RS3? Jesu identicne i za TTRS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Koliko kostaju ta RS3? Jesu identicne i za TTRS? Ista su, ne znam koliko koštaju, moram zvati Autorad ili neki servis, oznaka je 8J0 615 115 R Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 DS2500 je u "normalnim uvjetima super", lošije mi je grizao Ferodo Termoquiet. Da nisam imao oba seta ne bi vjerovao. A na grobniku DS2500 je ubijao :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 DS2500 top plocica, meni nije cvilila, DS3000 cvile ipak je to više Race smjesa Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 (edited) ja baš uzeo za AX-a DS2000, diskove i čeljusti sa 106 rallye/gti pa da i ja probam (za par mjeseci :lol: ) kak koči to Edited November 27, 2015 by JosipZG Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Trebati ću uskoro nove pločice za RS3 kočnice, kaj preporučate? DS2500 navodno škripi i nije za every day. Istina? Jer ak bum škripao sad zimi po kolonama izludit ću . http://ecat.ferodoracing.com/car-racing/brake-pads/FCP1334 EBC one napredne? Piše da mi ide DP41946R po katalogu, to je yellow http://www.ebcbrakeshop.co.uk/ebc-yellowstuff-brake-pads-dp41946r_p1220475.htm Yellow su duplo jeftinije od DS2500, jel vrijede kaj? Imao sam na Cliu DS2500, ne skripe... Super plocica... EBC ja osobno ne bih, a i cijeli lancerregister je pun horor prica o EBC plocicama (svih mogucih smjesa)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 ja baš uzeo za AX-a DS2000, diskove i čeljusti sa 106 rallye/gtipa da i ja probam (za par mjeseci :lol: ) kak koči to Kaj se DS2000 jos radi? Prije puno godina kad sam uzimao za Toledo vise nije bilo DS2000 nego su promijenili ime u DS Performance Super plocice, ja sam bio zadovoljan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marxx Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Mario bjezi od EBC-a,smece zadnje.. Meni se odljepila kociona povrsina od nosaca plocice na YS.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Kaj se DS2000 jos radi? Prije puno godina kad sam uzimao za Toledo vise nije bilo DS2000 nego su promijenili ime u DS Performance Super plocice, ja sam bio zadovoljan Pojma nemam dal se proizvode, ja sam diskove, plocice i celjusti dobio po cijeni čeljusti a kaze da su diskovi i plocice u dobrom stanju(moram sve to +eibach opruge pokupit kad idem u Istru). Za auto koji ce godisnje radit 1-2k km ce bit dobro a sigurno puno bolje od original kočnica na AX-u 1.0 :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Pojma nemam dal se proizvode, ja sam diskove, plocice i celjusti dobio po cijeni čeljusti a kaze da su diskovi i plocice u dobrom stanju(moram sve to +eibach opruge pokupit kad idem u Istru). Za auto koji ce godisnje radit 1-2k km ce bit dobro a sigurno puno bolje od original kočnica na AX-u 1.0 :lol: Bez brige, biti ce dobre sigurno, pogotovo na tako laganom autu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Mario bjezi od EBC-a,smece zadnje.. Meni se odljepila kociona povrsina od nosaca plocice na YS.. To im je samo jedna od boljki Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Meni su green stuff bile toliko lose da mi je uopce glupo pricati, a platio ih tada pred 7 g 689kn, za diskove 258mm :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Kod mene su EBC yellow stuff, u kombi sa ebc gd diskovima. Meni je kombinacija odlicna, rijeka-zadar, koce od prvog di zadnjeg kocenja jednako,nema skripe ni na hladno ni nista. Jedino je felga nakon takve voznje crna ko vrag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjur Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Kod mene na Z-u isto EBC yellow stuff i GD diskovi. Odlicna kombinacija i auto odlicno koci, koliko puta sam se vozi Zg-St starom cestom niti jednom da je nesto bilo Prije toga sam imao Brembo diskove i Brembo sport plocice ni sjena ovoj kombinaciji od EBC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now