Jump to content

Koje pločice-diskove? Preporuka

Recommended Posts

koja je dobra kombinacija za tezak auto? konkretno za A6, ja ne kuzim zasto mi trese na jacem kocenju, diskovi su jos ko novi, plocice isto. doslovno imaju par tisuca na sebi... original iz audija...

mozda ako negdje uspijem naci da mi potokare disk, ali sumnjam da to ovdje itko radi

Ja sam muku mucio sa tresnjom na kocenju... auti su slicne tezine is to automat bio uvjeren da su diskovi nakraju promjenio gume i sve 5...

• Replies 165
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Rekli su mi kad su balansirali gume da je jedna felga malo.smotana ali da su uspjeli izbalansirati.

No ono sto je meni najcudnije je da ako recimo jace kocim sa 120-130 da bi smanjio na 70-80, mi pocne pri kocenju trest, ali onda nakon toga trese i u voznji, wtf, onako drma, tako da

Nekako i ja sumnjam najprije na gume

Sto jos moze trest nakon kocenja, znaci gume se zagriju, zbog diskova ne bi smjelo trest u voznji jeri drma.i u voznji pri 50-ak kmh i na 120...

• 6 months later...
  • 4 weeks later...

Trebati ću uskoro nove pločice za RS3 kočnice, kaj preporučate? DS2500 navodno škripi i nije za every day. Istina? Jer ak bum škripao sad zimi po kolonama izludit ću :).

http://ecat.ferodoracing.com/car-racing/brake-pads/FCP1334

EBC one napredne? Piše da mi ide DP41946R po katalogu, to je yellow

http://www.ebcbrakeshop.co.uk/ebc-yellowstuff-brake-pads-dp41946r_p1220475.htm

Yellow su duplo jeftinije od DS2500, jel vrijede kaj?

Edited by Mario_S3

Trebati ću uskoro nove pločice za RS3 kočnice, kaj preporučate? DS2500 navodno škripi i nije za every day. Istina? Jer ak bum škripao sad zimi po kolonama izludit ću :).

http://ecat.ferodoracing.com/car-racing/brake-pads/FCP1334

EBC one napredne? Piše da mi ide DP41946R po katalogu, to je yellow

http://www.ebcbrakeshop.co.uk/ebc-yellowstuff-brake-pads-dp41946r_p1220475.htm

Yellow su duplo jeftinije od DS2500, jel vrijede kaj?

Imao sam na Cliu DS2500, ne skripe... Super plocica...

EBC ja osobno ne bih, a i cijeli lancerregister je pun horor prica o EBC plocicama (svih mogucih smjesa)...

ja baš uzeo za AX-a DS2000, diskove i čeljusti sa 106 rallye/gti

pa da i ja probam (za par mjeseci :lol: ) kak koči to

Kaj se DS2000 jos radi? :) Prije puno godina kad sam uzimao za Toledo vise nije bilo DS2000 nego su promijenili ime u DS Performance :) Super plocice, ja sam bio zadovoljan :)

Kaj se DS2000 jos radi? :) Prije puno godina kad sam uzimao za Toledo vise nije bilo DS2000 nego su promijenili ime u DS Performance :) Super plocice, ja sam bio zadovoljan :)

Pojma nemam dal se proizvode, ja sam diskove, plocice i celjusti dobio po cijeni čeljusti a kaze da su diskovi i plocice u dobrom stanju(moram sve to +eibach opruge pokupit kad idem u Istru). Za auto koji ce godisnje radit 1-2k km ce bit dobro a sigurno puno bolje od original kočnica na AX-u 1.0 :lol:

Pojma nemam dal se proizvode, ja sam diskove, plocice i celjusti dobio po cijeni čeljusti a kaze da su diskovi i plocice u dobrom stanju(moram sve to +eibach opruge pokupit kad idem u Istru). Za auto koji ce godisnje radit 1-2k km ce bit dobro a sigurno puno bolje od original kočnica na AX-u 1.0 :lol:

Bez brige, biti ce dobre sigurno, pogotovo na tako laganom autu :)

Kod mene na Z-u isto EBC yellow stuff i GD diskovi. Odlicna kombinacija i auto odlicno koci, koliko puta sam se vozi Zg-St starom cestom niti jednom da je nesto bilo

Prije toga sam imao Brembo diskove i Brembo sport plocice ni sjena ovoj kombinaciji od EBC

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...