frx1 Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Ima negdje kakav popust, trebam nove zimske 16". Imao sam do sad na bmw-u TS850 i bile su odlicne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Slovenija i dalje najisplativija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Javi se Ici s foruma, ima ok cijene... Mislim da su u 205/55/16 kod njega 620kn/kom s ugradnjom u Karlovcu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Popodne bio kod Sitara skinut Michelinke i stavit Continentalke. Pa ove Michelin sa 3 mm drzale su bolje nego ove sa 6 mm. Jedva od punice izasao veceras (kod Tokica na zagrebackoj) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 koje michelinke si imao? Pilot Alpin? meni su bile prebrutalne, mislim da sam imao A2 tako nesto sada sam kupio nove Michelin X-ice 3, ne znam u rangu cega je to u europi, ali guma je srednja zalost. malo zivlje na mokrom i klize se u picku materinu, a na suhom ima mekanu bocnicu i sav se auto pocne zabacivati... jedino je tiha kad se vozi ravno, u zavoj nekako cudno bruji... jedan dan je padao snijeg, i isto sam razocaran u odnosu na GY koji je kopao ko tenk, a sa ovima slajdra samo tako... i to na quattru Goodyear Ultragrip Performance koju sam imao lani ju jede za dorucak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Imao Michelim Pilot Alpin 3. Guma po ovom vremenu samo takva. Ove TS830 im nisu do koljena. Nadam se da cu uspjet do Splita i natrag ovaj vikend... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 a po suhome se vozi i drzi ko dobra ljetna guma, odnosno iznad porsjecna ljetna guma. Pilot Alpin je njihova vise performance i skuplja guma. I osjeti se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Imao Michelim Pilot Alpin 3. Guma po ovom vremenu samo takva. Ove TS830 im nisu do koljena. Nadam se da cu uspjet do Splita i natrag ovaj vikend... . koliko su stare te conti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Ja bas na cesti, svi ko puzevi se voze al Contice drze bez pardona. Krenuo normalno i na uzbrdici u podvoznjaku Miramarska a neki konj kraj mene u F30 stoji na mjestu i vrti haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Btw ceste u banani totalnoj, prosao pol grada, ralice nigdje. Iznenadio ih je snijeg opet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 (edited) koliko su stare te conti? DOT je kraj 12-te i imaju dobrano mesa. A ove Pilot Alpine bile su DOT kraj 2009-te... Ne kuzim ovu shemu. Krenem prema naprijed i slajfa i stojim na mjestu pa krenem. A sa istog mjesta krenem u rikverc i ispali me kao da imam slikove na gumiranoj stazi... Bas gledao da mi Sitar nije krivo okrenuo gume ali nije. Outside oznaka je svugdje prema vani... @Gabre: ovo si dobro rekao za Pilot Alpine. Ljeti kao iznadprosjecna ljetna guma... Edited January 6, 2016 by Fox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Btw ceste u banani totalnoj, prosao pol grada, ralice nigdje. Iznenadio ih je snijeg opet Ja sad dosla iz grada, ralice rundaju al sve je u kaosu, led, led.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 PA3 sam ja kupio nove za zimu 2013 a dot je bio 2008god i bile su vrhunske. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Montirane na krivu stranu? Najgore je kaj ne znas kak su vozene ni gdje su skladistene. A mozda su jednostavno zakurac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
InSaNe Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 daj boze ovako saki dan uzivancija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Montirane na krivu stranu? Najgore je kaj ne znas kak su vozene ni gdje su skladistene. A mozda su jednostavno zakurac. Napisao sam gore. Gledao sam da ih Sitar nije okrenuo naopacke ali oznaka Outside je vani na sve cetiri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 (edited) Meni ralica prosla kroz ulicu sad. Sranje, moram na posao sutra :lol: Moj auto jedini od 4 u kuci nema 16 pogona :doh: Ja sam sa svojim conti zadovoljan(danas nisam izlazio), po laganom snijegu i mokrom sa npr 50kmh dosta treba opalit po gasu da bi provrtio Edited January 6, 2016 by JosipZG Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Neznam kaj fali, meni je bas super od kad je popodne poceo padati Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Michelin Alpin A4 od prosle zime i ide svuda Polo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioB Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Ne zbmnam koliko se vidi na slici, imam Petlas Snow Master gume (nikad čuo za njih) i vozim se po suhom, mokrom, bljuzgi ili snijegu bez problema. Par slika od danas Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Napisao sam gore. Gledao sam da ih Sitar nije okrenuo naopacke ali oznaka Outside je vani na sve cetiri... Ak oces prodat neke 225/40 18 reci, imam jedne felge koje bi prodao pa ce lakse otic s ikakvim gumama Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Moje GY UG8 DOT2012 (otraga S3 DOT2015) drze odlicno. Danas je bila malo svima drama kad je snijeg pao na led, ali sam se Mraclin-Gorica-Zagreb uredno vozio 70 i preticao kad drugi plaze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Ak oces prodat neke 225/40 18 reci, imam jedne felge koje bi prodao pa ce lakse otic s ikakvim gumama imam ove dvije 225/40/18 sto su bile straga citavo vrijeme i one su jos dobre za ovu sezonu. prednje dvije sam danas ostavio kod Sitara pa ako ih nije bacio. Das koju kunu za ove, odes po one i svi sretni i zadovoljni :lol: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Okrenem ga sutra pa ako skompletiram set dogovorili smo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 http://www.reifenpresse.de/2016/02/15/nokian-tyres-fuehrt-neuen-hp-winterreifen-wr-a4-ein/ Dolaze nove Nokianke A4 Btw moje D4 su odlicne, 5500km sam napravio otkad sam ih stavio (2mjeseca) i nemam zamjerke. Suho, mokro, snijeg, sve. Drzanje na mokrom je fenomenalno stvarno, kocenje za 5+. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now