Jump to content

Zimske gume

Recommended Posts

koje michelinke si imao? Pilot Alpin? meni su bile prebrutalne, mislim da sam imao A2 tako nesto

sada sam kupio nove Michelin X-ice 3, ne znam u rangu cega je to u europi, ali guma je srednja zalost. malo zivlje na mokrom i klize se u picku materinu, a na suhom ima mekanu bocnicu i sav se auto pocne zabacivati...

jedino je tiha kad se vozi ravno, u zavoj nekako cudno bruji... jedan dan je padao snijeg, i isto sam razocaran u odnosu na GY koji je kopao ko tenk, a sa ovima slajdra samo tako... i to na quattru

Goodyear Ultragrip Performance koju sam imao lani ju jede za dorucak

koliko su stare te conti?

DOT je kraj 12-te i imaju dobrano mesa. A ove Pilot Alpine bile su DOT kraj 2009-te...

Ne kuzim ovu shemu. Krenem prema naprijed i slajfa i stojim na mjestu pa krenem. A sa istog mjesta krenem u rikverc i ispali me kao da imam slikove na gumiranoj stazi...

Bas gledao da mi Sitar nije krivo okrenuo gume ali nije. Outside oznaka je svugdje prema vani...

@Gabre: ovo si dobro rekao za Pilot Alpine. Ljeti kao iznadprosjecna ljetna guma...

Edited by Fox

Montirane na krivu stranu? :D

Najgore je kaj ne znas kak su vozene ni gdje su skladistene. A mozda su jednostavno zakurac.

Napisao sam gore. Gledao sam da ih Sitar nije okrenuo naopacke ali oznaka Outside je vani na sve cetiri...

Meni ralica prosla kroz ulicu sad. Sranje, moram na posao sutra :lol:

Moj auto jedini od 4 u kuci nema 16 pogona :doh:

Ja sam sa svojim conti zadovoljan(danas nisam izlazio), po laganom snijegu i mokrom sa npr 50kmh dosta treba opalit po gasu da bi provrtio

Edited by JosipZG

Ak oces prodat neke 225/40 18 reci, imam jedne felge koje bi prodao pa ce lakse otic s ikakvim gumama

imam ove dvije 225/40/18 sto su bile straga citavo vrijeme i one su jos dobre za ovu sezonu. prednje dvije sam danas ostavio kod Sitara pa ako ih nije bacio. Das koju kunu za ove, odes po one i svi sretni i zadovoljni :lol:

.

• 1 month later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   1 member

• Create New...