maredo Posted November 24 Share Posted November 24 Ja stavio henkuke ali se nisam još vozio s tim autom osim do garaže znao sam da će me nervirati, već iznad 70 su bučne, sad jel bi bilo i sa drugim zimskim takav dojam nakon ps4s nemam pojma. Fulali smo se kod Kolopera za malo u četvrtak, još su tvoje gume bile vani Poslano sa mog SM-S928B koristeći Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted November 25 Share Posted November 25 Danas se malo provozao, ajd nisu hankuci tak bučni ili mi je to na prvu bio šok nakon ljetnih, osjeti se da je guma mekša makar sam je napuNpao jače od ljetnih al mense čini da to kujca ne drži, pa na av.Dubrovnik na ravnom ide po boku i to u slabijoj mapi 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted November 25 Share Posted November 25 1 hour ago, BM0021 said: Danas se malo provozao, ajd nisu hankuci tak bučni ili mi je to na prvu bio šok nakon ljetnih, osjeti se da je guma mekša makar sam je napuNpao jače od ljetnih al mense čini da to kujca ne drži, pa na av.Dubrovnik na ravnom ide po boku i to u slabijoj mapi 🤣 Kad je guma za kurac 😅 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted Monday at 10:59 Share Posted Monday at 10:59 Nisam već dugo pratio pa da pitam kod koga otići zamijeniti gume i odraditi špur? Jel Koloper još uvijek dobar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dexter Posted Monday at 13:54 Share Posted Monday at 13:54 Autolab 👌 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted Monday at 17:41 Share Posted Monday at 17:41 Nisam već dugo pratio pa da pitam kod koga otići zamijeniti gume i odraditi špur? Jel Koloper još uvijek dobar?Danas bio kod njih, nesto mi tresu kotaci decki sve preslozili preporukaZa spur se nisam narucio a nije da moram pa cu iza nove na kontrolu/podesavanjeSent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted Tuesday at 11:46 Share Posted Tuesday at 11:46 Bracun na Golikovoj al moras se narucit, obicno su puni danima unaprijedPoslano sa mog SM-S911B koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago Bračunu otišao čovjek koji radi špur tako da ništa. Autolabu ne radi dizalica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now